Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"Μαμά είσαι όμοφη..."

Recommended Posts

Χτες το απόγευμα γυρίζω από τη δουλειά και ο μικρός πέφτει στην αγκαλιά μου , κάνουμε αγκαλίτσες και φιλάκια και σε λίγο μου χαιδεύει τα μαλλιά και μου λέει κοιτώντας με στα μάτια :"Μαμά είσαι όμοφη"....

Έχασα τον κόσμο από ευτυχία , πραγματικά με όσα ζούμε καθημερινά είναι λίγες οι στιγμές που νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη και χτες έζησα μια από αυτές!

Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και ταυτόχρονα να θέσω και ένα θέμα για συζήτηση : Όπως εμείς , οι μαμάδες-κουκουβάγιες βλέπουμε τα παιδάκια μας σαν τα πιο χαριτωμένα στην πλάση , λέτε κι αυτά να μας βλέπουν με τα μάτια της καρδιάς???

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

Έτσι ακριβώς είναι.;) Του γιου μου λοιπόν του αρέσει η jennifer lopez.;) Μια μέρα τον ρωτάει ο άντρας μου, ποια είναι πιο όμορφη, η jennifer lopez ή η μαμά; :rolleyes:

Α, η μαμά μου είναι η πιο όμορφη!:D:D:D Οπότε καταλαβαίνεις ότι κάπως έτσι μας βλέπουν κι αυτά :D:D:D

χα, χα, χα

Και εμένα μια μέρα που ετοιμαζόμασταν να βγούμε, όταν βγήκα από το μπάνιο μου λέει: ωωωω είσαι πολύ ωραία!!! Στον έβδομο ουρανό εγώ.

Βέβαια τώρα, δεν μπορώ να πω ότι έχει την ίδια γνώμη γιατί μόλις μου τράβηξε τα μαλλιά επειδή γράφω στο υπολογιστή!

:D:p:D

λοιπον ..τον σεπτεμβρη επρεπε να παμε σε ενα γαμο, οποτε βαφτηκα , χτενιστηκα, ντυθηκα και ημουν αρκετα διαφορετικη απο οτι ειμαι με το καζουαλ καθημερινο ντυσιμο. με βλεπει ο γιος μου και αρχισε τα μαμα εισαι ωραια , μαμα μ'αρεσεις. φτανουμε στο γαμο και οπως μιλαγα με μια συγγενη, τον ακουω να λεει σε μια διπλανη παρεα "κοιτατε τη μαμα μου. ειναι ωραια!":oops::oops::oops:

βρε υπαρχουν ωραιοτερα κοπλιμεντα απο αυτα που ακουμε απο τα παιδακια μας???

υγ. την πρωτη φορα που μου ειπε σ'αγαπαω(μαμα παπαο), μπορω να πω οτι ελιωσα πιο πολυ και απο οταν πρωτοακουσα το μαμα.

Νομιζω ειδικα οι γιοι εχουν ενα θεμα με της μαμαδες...προχθες ειχαμε μια συζητηση με το γιο μου (5 χρονων σημερα) και του λεω 'αντε μεγαλωσες και σε λιγα χρονια θα μου φυγεις να παντρευτεις να κανεις οικογενεια' και βαζει τα κλαματα 'δεν θελω να φυγω, εδω ειναι η οικογενεια μου, εσενα θελω να παντρευτωωωωωω'...ειδα και επαθα να τον συνεφερω...

Το γελιο ειναι οταν μαγειρευει η μητερα μου και μας φερνει φαγητο καμια φορα

πχ. παστιτσιο το οποιο εχω δεν φτιαχνω και τον ρωταει ποια φτιαχνει καλυτερο παστιτσιο εγω ή η μαμα? Η μαμα, απανταει ο Αγγελος...η μαμα τα κανει ολα παντα καλυτερα...και ας τα σερβιρει μονο!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια , σας μιλάω με έλιωσε το αγόρι μου...

Ας το απολαύσουμε τώρα που μπορούμε πριν μας τους τυλίξουν τίποτα κολοπετσωμένες νύφες (είπε η εκκολαπτόμενη κακιά πεθερά...:P)

Εμένα η κόρη μου την προηγούμενη βδομάδα έβλεπε την φωτογραφία του γάμου και με αγκαλιάζει και μου λέει " Θα είμαι και εγώ τόσο όμορφη νυφούλα όπως εσύ μανούλα???". Έβαλα τα κλάμματα και για αυτό που είπε αλλά παράλληλα πήγα κάτι χρόνια μπροστά πως θα είναι νυφούλα και το ζουζούνι μου μια μέρα.....πωπω πάλι τα ζουμιά με πήραν!!!

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Εμένα η κόρη μου την προηγούμενη βδομάδα έβλεπε την φωτογραφία του γάμου και με αγκαλιάζει και μου λέει " Θα είμαι και εγώ τόσο όμορφη νυφούλα όπως εσύ μανούλα???". Έβαλα τα κλάμματα και για αυτό που είπε αλλά παράλληλα πήγα κάτι χρόνια μπροστά πως θα είναι νυφούλα και το ζουζούνι μου μια μέρα.....πωπω πάλι τα ζουμιά με πήραν!!!

Είμαστε όμως κι εμείς βρε παιδί μου...την προηγούμενη απολύθηκε από το στρατό ο ανηψιός του άντρα μου κι εγώ έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται το γιο μου φαντάρο!!! :roll:

Kαλααααα......και μονο που λεει "μαμα μου" λιωνω.Φαντασου να αρχισει να λεει και τετοια......ενα με το πατωμα θα γινω....:lol::lol:

Την πρωτη φορα που ειπε "μαμα" ....κοντεψα να λιποθυμησω...:lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Νομιζω ειδικα οι γιοι εχουν ενα θεμα με της μαμαδες...προχθες ειχαμε μια συζητηση με το γιο μου (5 χρονων σημερα) και του λεω 'αντε μεγαλωσες και σε λιγα χρονια θα μου φυγεις να παντρευτεις να κανεις οικογενεια' και βαζει τα κλαματα 'δεν θελω να φυγω, εδω ειναι η οικογενεια μου, εσενα θελω να παντρευτωωωωωω'

Ο δικός μου πέρσυσι ( είχα ανοιξει και θέμα τότε ) μιλώντας προφανώς στο νηπιαγωγείο για δημιουργία οικογένειας του είχε γίνει ψύχωση, ότι θα μεγαλώσει και θα παντρευτεί και θα φύγει από το σπίτι. Κάθε βράδυ έκλαιγε....

Στο θέμα μας τώρα, ο γιος μου σπανιότατα κάνει τέτοιου είδους παρατηρήσεις, είναι λιγότερο εκδηλωτικός γενικότερα..

rQGhp3.png

Εμένα για αρχή μπορεί απλά να με πει "μαμά" που έχω λιώσει να περιμένω 22 μήνες;;;

Ο γιος μιας φίλης μου της είπε "μαμά έχεις ωραίο κορμί". Η φίλη μου είναι 80και κιλά εντωμεταξύ!!!! μου το έλεγε και γελούσε!!!

q8SSp3.png

Έχει περίπου δύο εβδομάδες που ο μικρός ανακάλυψε κρεμασμένα πίσω από την πόρτα του υπνοδωματίου μας σε μια κρεμάστρα όλα τα κολιέ που φορούσα προ Γιάννη εποχή (κάτι μακριά με χάντρες τύπου accessorize τα φορούσα συνήθως καλοκαιράκι) . Μετά Γιάννη εποχή δεν τα φοράω καθόλου γιατί φοβόμουν μην τα τραβάει και τα σπάσει ή μήπως θέλει και αυτός να τα βάλει και έχουμε κανά κακό. Ένα συγκεκριμένο του τράβηξε την προσοχή γιατί έχει πάνω ότι μπορεί να φανταστεί κανείς (ματάκια, πετρούλες, κουμπάκια, ζωάκια) και όλα αυτά σε έντονα χρώματα κίτρινα, κόκκινα κλπ. Μόλις το βλέπει λοιπόν μου λέει μαμά αυτό να το φορέσεις και να πας στη δουλίτσα σου και θα δείς όλοι θα λένε πω πω μια όμορφη κοπέλα!!!!!!! Έλιωσα μιλάμε δεν ξέρω τι μου άρεσε πιο πολύ το όμορφη ή το κοπέλα!!!!

Ήρθες!!!!! 21/4/2008

Ήρθαν και τα ζουζούνια μου 4/8/2012

Aς πω και εγώ η χαζομαμά! Γύρισα μετά απο 5 μέρες που ελειπα σε επαγγ. ταξίδι στο εξωτερικό. Οπότε με είχε και την είχα επιθυμήσει τρελά. Κ εκεί που είμαστε στο σαλόνι ανεβαίνει στον καναπέ με αγκαλιάζει απο πίσω, ακουμπάει το κεφαλάκι της στην πλάτη μου και μου λέει "αγαπώ μαμά". Ε αυτό ήταν...έλιωσα λέμε..! Απο τότε μου το λέει σχεδόν κάθε μέρα. Πρόσφατα το είπε κ στον μπαμπα..να μην κλαίει και αυτός που είχε σκυλιάσει:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

χθες σας έγραψα οτι ο μικρός μου δε μ'εχει πει ουτε μαμά...χθες το απόγευμα το είπε!!!!!!!!!!!!!!!!!! απίστευτο;;;;;; χτύπησε πολυ λίγο το κεφαλάκι του το έπιασε και είπε "μαμά"...!!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιι

q8SSp3.png

Κι εμενα πρωτη φορα το ειπε σε εμβολιο ......8,5 μηνων!!! Τις πρωτες μερες το ελεγε μονο στα ζορια.....:lol::lol::lol:

Τωρα με το που θα ξυπνησει αρχιζει και με φωναζει......"μαμαααα μουυυυ"

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Κι εμενα πρωτη φορα το ειπε σε εμβολιο ......8,5 μηνων!!! Τις πρωτες μερες το ελεγε μονο στα ζορια.....:lol::lol::lol:

Τωρα με το που θα ξυπνησει αρχιζει και με φωναζει......"μαμαααα μουυυυ"

Ααα-χα-χα-χα! Κι εμείς σε αυτή τη φάση είμαστε :

-Μαμαααααά

-Ναι αγόρι μου

-Μαμαααααά

-Ναι παιδί μου , ορίστε

-Μαμαααααά

-Ναι πουλάκι μου τι θέλεις

-Μαμαααααά

και πάει λέγοντας...:-D

Τι γλυκια στιγμη αυτή...

Ο δικός μου δεν μιλάει ακόμα αλλά κάποιες φορες λέει ασταματητα μαμαμαμαμαμαμα και τρελαίνομαι!!

Πολλές φορες οταν τον κραταω αγκαλιά, ακουμπά το μαγουλάκι του πάνω στο δικό μου μαγουλο και το πιεζει.

Σημερα το μεσημερι κοιμηθηκε αγκαλιά με την μπλουζα μου...

Αμα αρχισει να μιλάει και να μου λέει τα διάφορα, θα αποτρελαθώ η κουκουβαγια

Ααα-χα-χα-χα! Κι εμείς σε αυτή τη φάση είμαστε :

-Μαμαααααά

-Ναι αγόρι μου

-Μαμαααααά

-Ναι παιδί μου , ορίστε

-Μαμαααααά

-Ναι πουλάκι μου τι θέλεις

-Μαμαααααά

και πάει λέγοντας...:-D

:lol::lol::lol::lol:...........μια απο τα ιδια!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Οι πιο ομορφες στιγμες και εκεινες που με επιασαν τα κλαματα ηταν...οταν ειπε φυσικα την λεξη μαμα...οταν ηρθε κοντα μου την ωρα που μαγειρευα και κοιτωντας με με ματια γεματα λαμψη μου ειπε μαμα αγκαια(αγκαλια)τον πηρα κοριτσια και με ρουφηξε στα φιλια...και μια ακομη ωραια στιγμουλα ηταν οταν πηγαμε στην πεθερα μου η οποια εχει φωτο μεγαλες κρεμασμενες στον τοιχο και μπανει μεσα αυτος και φωναζει μαμααααααα τρεχει ανεβαινει στον καναπε φιλαει το καδρακι με την φωτο μου και λεει απαπω(σαγαπω)μου το ελεγε η πεθερα και εγω κλαμαααααααα.....αχ κοριτσια μας πηραν τα μυαλα..παντως εχω διαπιστωσει πως απο τοτε που απεκτησα τον μικρο ειμαι πολυ πιο ευαισθητη σε σχεση με πριν...με πιανουν τα κλαματα ακομα και οταν ερχετε και μου λεει μαμα βοσησω (βοηθησω)οταν απλωνω τα ρουχα...αφηστε που με βοηθαει σε οοολες τις δουλειες....αραγε μεχρι ποτε;;αχ κοριτσια να μας ζησουν,να ειναι γερα και καλοτυχα και ας μην με ξαναβοσησει στις δουλειες.

• 2 weeks later...