Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΙΠΛΑ

Recommended Posts

Κορίτσια μήπως ξέρετε κάποιον εγγυημένο επιπλά που σου φτιάχνει ότι έπιπλα δεις σε ακριβά μαγαζιά (αντιγραφή δηλαδή) αλλα να κάνει άψογη δουλεία και φυσικά πολύ καλές τιμές;;;;;;

Διαφημίσεις

Κορίτσια μήπως ξέρετε κάποιον εγγυημένο επιπλά που σου φτιάχνει ότι έπιπλα δεις σε ακριβά μαγαζιά (αντιγραφή δηλαδή) αλλα να κάνει άψογη δουλεία και φυσικά πολύ καλές τιμές;;;;;;

Γνωριζω αλλα ειναι απο β.Ελλαδα δυστυχως εισαι μακρια...

Ξέρω κάποιον, κάνει εξαιρετική δουλειά, έχω δει αντιγραφή κρεβατιού παιδικού και μ' άρεσε πολύ!

Το εργαστήριο/μαγαζί του είναι στον Βύρωνα...Για τιμές δεν ξέρω να σου πω όμως, ρώτα τον και αν σε συμφέρει τότε οκ! Γενικά πάντως δεν είναι πολύ ακριβός, σε σύγκριση με τη δουλειά πάντα που κάνει...

Πες μου να σου δώσω τηλέφωνο αν ενδιαφέρεσαι!

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Διαφημίσεις

neogenitaki δες και το "massif έπιπλο" στην Ηλιουπόλεως στην Δάφνη.

Μας είχε φτιάξει πριν χρόνια μια βιβλιοθήκη σε δικό μας σχέδιο, πολύ καλή τιμή.

Έχει έκθεση και μπορείς να πάρεις ιδέες και από εκεί.

Σου στέλνω πμ με το τηλ του

• 2 weeks later...

Καλημέρα! Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον αν και θα ήθελα γιατί πραγματικά την πάτησα και θέλω να ενημερώσω όλους όσους ψάχνουν για έπιπλα, αγόρασα σε πολύ καλές τιμές (50%) στις εκπτώσεις έπιπλα από μία και καλά ιταλική εταιρεία (υποθέτω ότι απαγορεύεται να γράψω την επωνυμία αν και θα έπρεπε) - προιόντα β διαλογής, χτυπημένα και στοκαρισμένα με σκοπό να μην το προσέξω- με αποτέλεσμα να έχω σοβαρό πρόβλημα, η εταιρεία να αποφεύγει την αντικατάσταση, και αυτή τη στιγμή να φτάνω σε σημείο να κινηθώ δικαστικά.Είναι κρίμα και γι αυτό σας συμβουλεύω μεγάλη προσοχή στο παραμικρό!