Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

athinoula1978

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΕΔΩ Κ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΓΑΜΟΒΑΠΤΙΣΗ ΜΑΣ...Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ...ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ;Κ ΑΝ ΝΑΙ...ΙΔΕΕΣ;;;Κ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;;Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ...ΑΠΛΑ Κ ΛΙΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Κ ΟΜΟΡΦΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα και με το καλο..σιγουρα θα πρεπει να κανεις μια λιστα με τα ειδη που θα πρεπει να αγορασεις ωστε να κανεις και ενα μικρο προυπολογισμο στο ποσα θελεις να ξοδεψεις..εχεις αγορακι η κοριτσακι?

γειά σου.

μην αγχώνεσαι έχεις χρόνο να ψάξεις και να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει.

μπουμπουνιέρες μπορείς να πάρεις κανονικές και παιδικές μόνο για τα παιδάκια αφού θα είναι μαζί και τα δύο μυστήρια.εαν μένεις Αθήνα μπορώ να σου δώσω τηλέφωνο και διεύθυνση για βιοτεχνία με μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές.

YXlxp3.png

Xwy7p2.png

Διαφημίσεις

Καταρχην να σε ζησει ο πριγκηπας σου!!:)

Ειναι πολυ μακρυααααααααααα!! Μην ανησυχεις ολα θα γινουν!

Εννοειται ενα προσκλητηριο θα κανεις και τωρα για μπομπονιερες...

Επειδη εχω παει σε γαμοβαπτιση μαζι, ειχαν μια μπομπονιερα απλα ειχε κατι σε ροζ, γιατι ηταν κοριτσακι!

Δηλαδη ενα πουγκακι με γαλαζια κορδελιτσα πχ!!

Ολα θα γινουν! υγεια να εχετε!!:)

Μην ανησυχεις! Αμα σε πω οτι εγω παντρευτηκα και δουλευα ωραριο σπαστο, 9-9 το βραδυ και ημουν χαλαρη!!:)

Μια μερα πηγα για νυφικο, μια για προσκλητηρια, αααα!! κοιτα αυτο το λινκ, εμει παραγγειλαμε απο εκει τα προσκλητηρια για τη βαπτιση, με μακετες με e-mail μου τα εστειλε, ολα καλα! μια χαρα!και οικονομικαααα!

http://www.proboleas.gr/vaptisi-gamos-prosklitiria.html

ηρθαν στο σπιτι μεσα σε μια εβδομαδα!ουτε λαθος ουτε λιγοτερα!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΕΔΩ Κ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΓΑΜΟΒΑΠΤΙΣΗ ΜΑΣ...Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ...ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ;Κ ΑΝ ΝΑΙ...ΙΔΕΕΣ;;;Κ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;;Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ...ΑΠΛΑ Κ ΛΙΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Κ ΟΜΟΡΦΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!

Καλησπέρα! Μην αγχώνεσαι έχεις χρόνο αρκεί να οργανωθείς. Εμείς κάναμε γάμο και βάφτιση τον Αύγουστο που μας πέρασε και δώσαμε ένα προσκλητήριο, μια μπομπονιέρα την οποία είχαμε στα τραπέζια και απλά στην εκκλησία μοιράσαμε γλυκό του κουταλιού που είχα φτιάξει εγώ μέσα σε βαζάκια μαζί με κουταλάκι το οποίο είχαμε δέσει πάνω με κορδέλα. Αντι γι αυτό μπορείς να μοιράσεις και γλυφιτζούρια, το οποία είχα δει σε άλλον γαμο βάφτιση και μου φάνηκε χαριτωμένο

Μην ανησυχεις! Αμα σε πω οτι εγω παντρευτηκα και δουλευα ωραριο σπαστο, 9-9 το βραδυ και ημουν χαλαρη!!:)

Μια μερα πηγα για νυφικο, μια για προσκλητηρια, αααα!! κοιτα αυτο το λινκ, εμει παραγγειλαμε απο εκει τα προσκλητηρια για τη βαπτιση, με μακετες με e-mail μου τα εστειλε, ολα καλα! μια χαρα!και οικονομικαααα!

http://www.proboleas.gr/vaptisi-gamos-prosklitiria.html

ηρθαν στο σπιτι μεσα σε μια εβδομαδα!ουτε λαθος ουτε λιγοτερα!!

προσκλητηρια και εμεις απο εκει τα πηραμε και ηταν τελεια ετοιμα δεμενα και πολυ οικονομικα

Διαφημίσεις

γεια σας κορισια κιεγω καινουρια ειμαι στο forum, εγω εκανα την βαπτιση της μικρης μου σε μια κοπελα που με συστησανε, στο 1/3 της τιμης που εβρισκα στα μαγαζια, τα φτιαχνει μονη της, ηταν καταπληκτικα, αν θελετε μπορω να σας δωσω το τηλεφωνο της, πηγαινει και στα σπιτια αν δεν μπορειτε εσεις!μπομπονιερα με θεμα ποδηλατακι με κουφετακια τα εκλεισα με μολις 1ευρω τη μια, απιστευτο και ειχε και φθηνοτερες αλλα εγω ηθελα το ποδηλατακι

και εγώ πήγα σε μία κοπέλα που τα έφτιαχνε μόνη της με φοβερές τιμές είναι στον Κολωνό. Λες να πήγαμε στην ίδια?

γεια σου αθηνούλα, εγώ βέβαια δεν παντρεύομαι αλλά βαπτίζω και τα δύο μου παιδάκια τον Ιούνιο. Μπορεί ίσως να σε βοηθήσω επειδή λίγο πολύ τα χρώματα του γάμου ταιριάζουν λίγο με την βάπτιση αγοριού. Σκέφτηκα λοιπόν επειδή είναι αντίθετο φύλο να κάνω συνδυασμό χρωμάτων όπως λιλά-λαχανί-τιρκουάζ ή κίτρινο-λαχανί-φούξια. Εσύ μπορείς να βάλεις και το άσπρο σε συνδυασμό με κάποιο άλλο. Να ξεφύγεις από το τυπικό το γαλάζιο και επίσης δεν θα έχω θέμα θα τονίσω το χρώμα. Συμφωνώ να κάνεις διαφορετική μπομπό. Εγώ ας πούμε θα βάλω στα τραπέζια για τους μεγάλους κουτάκια μονόχρωμα και θα παίξω με τις κορδέλες στα χρώματα μου.Μάλλον μέσα θα βάλω ένα διακοσμητικό γούρι με κρεμασμένο ένα μουράνο-κορδελίτσες, χάντρες διαφορετικό χρώμα σε κάθε κουτί ανάλογα με την κορδέλα. Εσύ μπορείς κάτι παρόμοιο ή για πιο οικονομικό ακόμη κάτι κρεμαστό απ΄έξω. Υπάρχουν και πολύ ωραίες καρδιές που προσφέρονται χωρίς κουτί παρά μόνο με κορδέλες. Πολύ ωραία είναι και τα plexiglass κουτιά με χρωματιστά κουφέτα μέσα και τις ανάλογες κορδέλες. Δεν σου συστήνω πουγγιά γιατί δεν στέκονται ωραία στο τραπέζι. Για τα παιδιά έχω σκεφτεί (επειδή θα έχω και κλόουν) να τις μοιράσει εκείνος. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι....Είμαι ανάμεσα σε ένα χωνί που θα γράφει τα ονόματα των παιδιών και μέσα θα έχει ένα παιχνιδάκι και ζαχαρωτά ή καραμέλες-γλυφιτζούρι ή έχω δει πάνω σε δέντρο κρεμαστούς μελωδούς ή μαγνητάκια . Κάτι τελος πάντων για να χαρούν τα παιδάκια. Πάνω στα τραπέζια θα βάλω κλουβιά στολισμένα με κορδέλες και κεριά.

Έχω πορωθεί με το θέμα και έχω ψάξει πολύ. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία της κοπέλας που έγραψα λίγο πριν. Είναι η πιο φθηνή που βρήκα (σχεδόν μισή τιμή) για αυτά που σου περιέγραψα. Έχουμε γίνει " κολλητές", συνέχεια βρίσκω κάτι καινούριο στο internet και την παίρνω και την ρωτάω, είναι πολύ καλή.

Eδω εγω πορωθηκα με ολα αυτα που μου γραφεις...φανταζομαι εσυ που τα ζεις..ναι θα θελα πολυ να μου στειλεις τα στοιχεια της κοπελας κ ειδικα αν εχει καποιο σαιτ γιατι μενω επαρχια,τουλαχιστον να ριξω μια ματια κ αν ανεβω χριστουγεννα να τηνβρω κ απο κοντα.ευχαριστω

Eδω εγω πορωθηκα με ολα αυτα που μου γραφεις...φανταζομαι εσυ που τα ζεις..ναι θα θελα πολυ να μου στειλεις τα στοιχεια της κοπελας κ ειδικα αν εχει καποιο σαιτ γιατι μενω επαρχια,τουλαχιστον να ριξω μια ματια κ αν ανεβω χριστουγεννα να τηνβρω κ απο κοντα.ευχαριστω

σου έστειλα pm. Χάρηκα πολύ που σε βοήθησα.

Διαφημίσεις

και εγώ πήγα σε μία κοπέλα που τα έφτιαχνε μόνη της με φοβερές τιμές είναι στον Κολωνό. Λες να πήγαμε στην ίδια?[/QUOT

στείλτε μου και εμένα αν μπορείτε τα στοιχεία!

[URL="http://tickers.cafemom.com/"][IMG]http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MbC0MFayBlwwFY0C1g,,16.png[/IMG][/URL][[URL="http://tickers.cafemom.com/"][IMG]http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MbC0MFCyBlwwFYQC0w,,34.png[/IMG][/URL]

• 2 weeks later...

Καλησπέρα και με το καλό και τα δύο μυστήρια!!

Μην αγχώνεσαι έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου να τα δείς όλα

Για μπομπονιέρα μία θα πρότεινα και εγώ...Μπορείς ας πούμε να κάνεις ένα όμορφο λευκό πουγκακι (γάμος) και να βάλεις πάνω ένα μοτιφάκι ώστε να θυμίζει και την βάπτιση!

Πρώτα απ όλα νομίζω θα ήταν καλό να βρεις χρώματα και το θέμα της βάπτισης...Και από εκει σιγά σιγά θα τα βρεις όλα!!

α ημουν καλεσμενη σε ενα γαμο-βαφτιση πριν ενα μηνα!!!παντρευοταν η κολλητη μου!να σου δωσω μια γευση για το πως το ειχε οργανωσει.οι μπομπονιερες ηταν ασπρες σε διχτυ ασπρο,και ειχαν κοκκινη κορδελα ,και ενα κρεμαστο μικρουλι πατουσακι.το συνδυασαν ετσι γιατι τα βαφτιστικα του μωρου ηταν ασπρα αλλα με κοκκινες λεπτομερειες.τα προσκλητηρια μου αρεσαν παρα πολυ,γιατι ειχε στο εξωφυλλο εναν γαμπρο και μια νυφη αλλα σε στυλ καρτουν που παραπεμπει σε παιδικο,μεσα σε μια καρδουλα περιγεγραμμενη με κοκκινη και ασημι κλωστη μεταλλιζε,και σε αυτο το ζευγος κατω ειχε και μια φατσουλα απο παιδακι!!ηταν φοβερο!αν θες σου δινω και αλλες πληροφοριες .

Οταν δεν τους θες τους βρισκεις μπροστά σου και μετά χαλιέσαι που δεν εχεις να βαπτισεις αλλο παιδάκι...!!!!!!!

Μήπως νακανα ενα;;;Πλάκα κανω :P

Βρηκα σε παρτυ που το ειχε επιμεληθεί οοολο μονη της μια πολύ γλυκιά γυναικα που ολο χαμογελούσε και με τράβηξε.Μετά ειδα δουλειά της απο περιέργεια γιατι μου τα περιέγραφε ολο το βράδυ τόσο όμορφα και ιδιαιτερα και τελικά ετσι ηταν.

Την λενε Μαιρη -επιθετα ποτε δεν θυμαμαι- και το τηλ της ειναι 6984283346.

Οι βαπτισεις ηταν ενα ονειρο και η εκκλησια αλλά και οι μπομπονιερες και ειχαν βρε παιδι μου αυτο το τσάκ που τα κανει να ξεχωρίζουν απο τον σορο...Τα γλυκά ηταν πολύ ιδιαιτερα και δεν ταχα ξαναδει.

Εξεπλάγην ευχάριστα.

Πιστευω ομως οτι πρεπει σε οοοολους να ζητάτε να βλπεπεται δουλειές τους με καθε τροπο και ναχεται τα ματάκια σας ανοιχτα.Η αγορά ειναι μεγάλη και αν δεν βρείτε καπου αυτο που σας κάνει ΣΙΓΟΥΡΑ θα το βρείτε καπου αλλου. Αν δεν εχουν υλικο να σας δειξουν τοτε κατι δεν παει καλά ή μολις τωρα ξεκινησαν να ασχολουνται.

Ματια ανοιχτά λοιπον και σιγουρα θα κανεται την βαπτιση της ζωης σας χωρις υπερβολές γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι.

Εγω οτι ξεχωριστο βρισκω θα σας το βαζω.

Αααα βρηκα και ενα καταστημα με χονρδικη πρωτες υλες για να τα κανεται μονες σας οσες θελουν και μπορουν αλλά δεν τοχω διασταυρωσει ακομη.Αν ισχυει θα σας το πω οσονούπω :P

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Ναι ναι θελω πληροφοριες κ αλλες...για πες

κουκλα συγνωμη για την αργοπορημενη μου απαντηση, αλλα ετρεχα με τις προετοιμασιες της βαφτισης της μικρης μου και τωρα μπηκα. αυτο που ξερω ειναι πως ηταν χειροποιητα και οχι του εμποριου.θελεις να ρωτησω που τα εφτιαξαν?γιατι δεν ξερω τετοιες λεπτομερειες αυτη τη στιγμη.