Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Επειδή κ εγώ σαν μεγάλο παιδί ζήλεψα...που κάνουμε τόσα πραγματάκια στα παιδάκια μας για τα γενέθλια τους,την γιορτή τους ή οτιδήποτε άλλο αποφάσισα να κάνω δώρο στον εαυτό μου (κ μη με πάρετε με τις ντομάτες) θέμα με αφορμή την αποφοίτηση μου στο πάρτυ μετά την ορκωμοσία (μια φορά ορκίζομαι κ εγώ).Έχω βρει αυτά τα καταπληκτικά για να φτιάξω κ να τα δώσω στη δουλειά http://www.bakerella.com/candy-cup-caps/ αλλά δεν ξέρω που μπορώ να βρω τέτοια σοκολατάκια.Επίσης 'εχω βρει αυτό το κουτάκι http://www.creativityinprogress.com/blog/2011/04/graduation-cap-box/ για να βάλω μέσα μάλλον μπισκοτάκια ή δεν ξέρω τι άλλο.Για πείτε ιδέες...

Παρεπιπτόντως αυτό το θέμα ταιριάζει κ σε παιδάκια...

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Διαφημίσεις

Με το καλο η ορκομωσια σου και καλη σταδιοδρομια.Τι σπουδαζεις?

Και εμεις παιδακια ειμαστε,θελουμε και εμεις τα δωρακια μας,τις εκπληξεις μας,την τουρτα μας!!

Πολυ ομορφα και προτοτυπα τα σοκολατακια που προτεινεις,αν σου περισσεψει κανενα για στειλε και απο εδω μερια!!!!

Συγνώμη αλλά μπλέχτηκα...λες για πάρτυ...μετά λες δωράκια στη δουλειά...

Μπορείς να μας πεις τι θέλεις να κάνεις;

Πότε είναι να γίνει...Πόσα άτομα αφορά...και ότι νομίζεις από πληροφορίες που θα μας βοηθήσει...

Εlena...να το αναλάβουμε έναντι αδρής πάντα αμοιβής;

Πείτε μου που κ θα σας τα στείλω αμέσως!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές!Τελείωσα Διοίκηση Μονάδων Υγείας κ Πρόνοιας στο ΤΕΙ Αθήνας.Κ μιας κ άργησα να τελειώσω θέλω να είναι ξεχωριστό το πάρτυ μου.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Πότε είναι να γίνει...Πόσα άτομα αφορά...και ότι νομίζεις από πληροφορίες που θα μας βοηθήσει...

Έχεις δίκιο :oops: Λοιπόν η ορκωμοσία μάλλον είναι 6 Δεκέμβρη (κ λέω μάλλον επειδή λόγω των καταλήψεων μπορεί ν'αλλάξουν ημερομηνία αλλά θα την μάθω λογικά αυτή τη βδομάδα).Μετά την ορκωμοσία θα κάνω πάρτυ στο σπίτι οικογενειακά δλδ θα είμαστε καμιά 15αριά άτομα μιας κ λέω να κάνω κ τραπέζι (δεν έχω μεγαλύτερο χώρο).Αλλά θέλω να κεράσω κ στη δουλειά μου (καμιά 20αριά άτομα) γιατί τους έχω ζαλίσει κ αυτούς τόσα χρόνια.

Α κ μη με μαδήσετε...:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Καταρχήν η ιδέα σου είναι καταπληκτική και να το κάνεις οπωσδήποτε! Η απόκτηση του πτυχίου είναι πολύ σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ανθρώπου και πολύ καλά σκέφτηκες να οργανώσεις και παρτάκι.

Παρένθεση: Εγώ να φανταστείς την ημέρα που έπαιρνα πτυχίο ήταν και η πρώτη μέρα ανεργίας μου, ορκιζόμουν με το παιδί μου να με χειροκροτάει και το μόνο που αισθανόμουν ήταν οργή και ντροπή! Το μετάνιωσα που δεν το γιόρτασα τελικά αλλά τέσπα! Κλείνει η παρένθεση.

Λοιπόν αύριο το πρωί καθώς θα πίνω τον καφέ μου θα ψάξω περισσότερα πράγματα, αλλά αυτό που μου ήρθε αυθόρμητα είναι κάτι για το τραπέζι (ακόμη και στη δουλειά αν θέλεις το κερνάς):

Κρέπες τυλιχτές με κορδελάκι, δεν θα φαίνονται σαν πτυχία?

χα, χα, χα

Καλά θα ήταν!

Εγώ χρωστάω στη φίλη μας έτσι και αλλιώς για τις ιδέες που μου έχει δώσει για το δικό μου πάρτι!

Τέλεια ιδέα οι κρέπες!Θα μπορούσα να το δώσω στο τραπέζι ή να τα βάλω δίπλα στα cupcakes σαν dessert table κ καλά.elenatz ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις ένα πάρτυ!Πάντως κ εμένα ο μικρούλης μου θα με παρακολουθεί κ έχω ενθουσιαστεί ακόμα περισσότερο!Τις κρέπες όμως πως θα βάλω γέμιση?Εννοώ το έχω δει μόνο στο τριγωνικό του, σε ρολό πως θα σταθεί η γέμιση?Ή μήπως πρέπει να την στρώσω π.χ. σοκολάτα κ όπως θα τυλίγεται θα στέκεται?Καλά τώρα μου άνοιξε κ η όρεξη...

Τέλεια ιδέα οι κρέπες!Θα μπορούσα να το δώσω στο τραπέζι ή να τα βάλω δίπλα στα cupcakes σαν dessert table κ καλά.elenatz ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις ένα πάρτυ!Πάντως κ εμένα ο μικρούλης μου θα με παρακολουθεί κ έχω ενθουσιαστεί ακόμα περισσότερο!Τις κρέπες όμως πως θα βάλω γέμιση?Εννοώ το έχω δει μόνο στο τριγωνικό του, σε ρολό πως θα σταθεί η γέμιση?Ή μήπως πρέπει να την στρώσω π.χ. σοκολάτα κ όπως θα τυλίγεται θα στέκεται?Καλά τώρα μου άνοιξε κ η όρεξη...

Καλημέρα!

Εμείς στη Γερμανία της κρέπες πάντα έτσι τις τυλίγουμε και στέκονται. Απλά για είναι ωραία λεπτά και να μην χάσουν το σχήμα τους, μην βάζεις φρούτα μέσα. Παίρνεις μια κρέπα (μην την κάνεις τεράστια ένα μεσαίο τηγάνι είναι ιδανικό μέγεθος) την αλείφεις με μερέντα και ανάλογα το γούστο σας εγώ στην ελαφριά του version βάζω χρωματιστή τρούφα ενώ στην πιο βαριά της μορφή αλείφω και μαρμελάδα κεράσι. Μετά τυλίγεις και απλά στέκεται. Βάλε και ένα μαύρο κορδελάκι για εφέ!

Τώρα αν θέλεις κάτι αλμυρό μπορείς να έχεις αραβικές πίτες τυλιγμένες με παρόμοιο σχήμα.

Πρόταση Α για γέμιση (special): Κοτόπουλο βραστό, πολύχρωμες πιπεριές, λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι (τηγανισμένα όλα αυτά), μίξη κίτρινων τυριών και για σως γιαούρτι με μουστάρδα.

Πρόταση Β για γέμιση (easy): Κοτόπουλο βραστό και τηγανιτό με σαλάτα κηπουρού

hellooooo...

βλέπω ξεκινήσατε χωρίς εμένα ε;

Λοιπόν...για τη δουλειά προτείνω cupcakes ή muffins (έχω τέλεια συνταγή από φίλη) με τα ανάλογα toppers...και απλό και εύκολο και δεν χρειάζεται τρελό πακετάρισμα...

Άλλωστε με τον καφέ όλοι θα το εκτιμήσουν...

Για το σπίτι...ένα party που θα ξεσαλώσεις...τα graduation parties είναι να μαζευτούν οι φίλοι και να πιουν...οπότε απλό φαγητό και κρασί/μπύρες/ποτά...

Κυρίως finger food...όπως http://www.delish.com/entertaining-ideas/parties/graduation/

και http://www.tasteofhome.com/Recipes/Holiday---Celebration-Recipes/Graduation-Party-Recipes

Για δωράκια καλεσμένων δες εδώ για να πάρεις ιδέες...

http://www.cool-party-favors.com/graduation-party-favors.html

αν και για μένα θα μπορούσες να δώσεις κορνιζούλες που στη μία άκρη να έχεις κολλήσει ένα καπελάκι...

Διακόσμηση...κάντο μόνη σου

http://www.celebrations.com/content/diy-hanging-backdrop

συνεχίστε...και θα επανέλθω...

Διαφημίσεις

elenatz ευχαριστώ για τις συνταγές θα τις δοκιμάσω εννοείται.Κ ειδικά η αραβική πίτα είναι πανεύκολη να γίνει.

GeorginaT χάζεψα με τα δωράκια...την διακόσμηση κάτι ανάλογο είχα κάνει στη βάφτιση απλά αντί να τα κολλήσω στην κορδέλα τα έραψα οπότε το κατέχω το θέμα.

Πρέπει ν'αρχίσω να φτιάχνω πραγματάκια γιατί πλησιάζει ο καιρός (αν γίνει τελικά 6 Δεκέμβρη)

Χααχαχχαχα λες να κάνω στρουμφάκια για θέμα αποφοίτησης μιας κ το έχουμε έτοιμο?χχαχαχαχα που το ανακάλυψες...

Χααχαχχαχα λες να κάνω στρουμφάκια για θέμα αποφοίτησης μιας κ το έχουμε έτοιμο?χχαχαχαχα που το ανακάλυψες...

Άντε ντε ήταν μια σελίδα ολόκληρη με ζωγραφιές από smurfs σαν forum. Δεν είχε και τίποτε το ιδιαίτερο κατά τα άλλα, αφού κουράστηκα και το έκλεισα χωρίς να τα δω όλα. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να βρω τη σελίδα από το history.

Υ.Γ. Τα καστανά μαλλιά τα πρόσεξες?

Καστανά είναι ή κόκκινα?Γιατί η Ερμιόνη είναι κοκκινομάλλα.Ή είναι άσχετο το όνομα δίπλα?

Διαφημίσεις

Λοιπόν, σε συνέχεια της κουβέντας που είχαμε περί "δημιουργική απασχόληση", θα μπορούσες να φτιάξεις ένα στόχο με το ή τα τελευταία μαθήματα που χρωστούσες!!!

Όποιος κερδίσει παίρνει το βιβλίο χάρισμά του, χα, χα, χα:D:p:D

(Έχω απωθημένο λέμε, τελευταίο μου μάθημα Εισαγωγή στη Χημεία πρώτου εξαμήνου το έχω δώσει πάνω από 20 φορές!:shock:)

Χαχαχαχα συνηθως το 1ο εξαμηνο ειναι κ το φαρμακερο.Εγω χρωστουσα μικροοικονομια απο το 1ο.Στο θεμα μας λοιπον για δημιουργικη απασχοληση χλωμο το κοβω αλλα θα φτιαξω τα βραβειακια σαν αναμνηστικο που θα γραφουν την ημερομηνια αποφοιτησης κ την σχολη!

• 2 weeks later...

κοριτσάρες 100000 ΜΠΡΑΒΟ για το τοπικ!!!! ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!!! και φυσικά γιατί το 2012 θα αποφοιτήσω κ γω και θα τα ετοιμάσω όοοοοοολα αυτα για να κάνω παρτάκι.... πιστεύω ότι το αξίζουμεεεεεε

Συγχαρητήρια Ippoliti,με το καλό να ορκιστείς!Κ ότι βοήθεια θες λες.

Κορίτσια την Δευτέρα το πρωί ορκίζομαι επιτέλους!!!!!!!!!Αφού έπαθα ένα ταράκουλο κ παραλίγο να μην ορκιστώ λόγω κάποιου μπερδέματος στην γραμματεία κ κάποια απανωτά εγκεφαλικά δικά μου,τέλος καλό όλα καλά.Φυσικά ελπίζω την Δευτέρα όλα να κυλήσουν ομαλά.

Στο θέμα μας,το παρτάκι θα το κάνω μετά τις γιορτές καθώς ο άντρας μου λείπει (καλύτερα κιόλας γιατί δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα) κ στην δουλειά θα φτιάξω cake pops μία πανεύκολη συνταγή που την είδα στην τηλεόραση κ φυσικά την δοκίμασα κ είναι νοστιμότατη.Ούτε με φούρνους μπλέκεις ούτε χρονοβόρα είναι.Αν θέλετε συνταγή μου λέτε.

swanocean σ ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!! Περιμένω συνταγή κ περιγραφή εμπειρίας της καλύτερής μας στιγμής!!!! Με το καλό να το χαρείς το πολυπόθητο!!!!

swan...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Επίσης, δεν χρειάζεται ερώτημα...συνταγή εδώ και τώρα...σκέφτομαι να τα κάνω στον σταθμό του μεγάλου κέρασμα για τη γιορτή του...αργεί ακόμα...αλλά προετοιμάζομαι... :)

Και ναι ορκίστηκααααααααα

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.Χτες είχα πάρα πολύ άγχος,να πω την αλήθεια φοβόμουν μη πάει κάτι στραβά με την γκαντεμιά που με δέρνει αλλά όλα ήταν υπέροχα!Κάποια στιγμή μου ήρθε να βάλω κ τα κλάματα από την συγκίνηση αλλά κρατήθηκα(αλλιώς θα έβγαινα μουντζουρωμένη στις φωτό χαχαχαχα).Μαζί μου ήταν ο γιος μου,ο άντρας μου κ οι γονείς μου κ το χάρηκα ακόμα περισσότερο που είχα εκείνη την ώρα τους ανθρώπους που αγαπάω περισσότερο.Κ φυσικά με τόοοοοοοοσους φωτογράφους δίπλα σου να τραβάνε κάθε σου κίνηση νιώθεις κ VIP.Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν κ πλέον είμαι μία απόφοιτη ΤΕΙ.

Όπως είπα λοιπόν το τραπέζι θα το κάνω μετά τις γιορτές αλλά τα γλυκάκια τα έφτιαξα για την δουλειά με την συνταγή αυτή http://www.chefonair.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=687:pops-sokolatas&catid=64:sweets&Itemid=100 φωτό θα προσπαθήσω να ανεβάσω το βράδυ γιατί η φωτογραφική μου μου κάνει κάτι περιέργα τώρα τελευταία.

Ιδού κ οι φωτό αλλά είναι από το κινητό γιατί η φωτογραφική μας τα'χει παίξει...

http://i216.photobucket.com/albums/cc81/swanocean/IMG_0118.jpg

http://i216.photobucket.com/albums/cc81/swanocean/IMG_0116.jpg

http://i216.photobucket.com/albums/cc81/swanocean/IMG_0115.jpg