Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΥΠΟς ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Recommended Posts

Η ΚΟΥμπαρα μου θα κανει ανακαινηση το μπανιο της. θελει να βαλει αυτες της πλαστικες μπανιερες οχι αυτες που εχουν γυρω γυρω πλακακι τις αλλες που εχουν μονες τους ενα ειδος καληματος . εχει καμοια τετοια μπανιερα και πια η γνωμη σασ γενικα για τις μπανιερες?? τα καλα και τα κακα της καθε μιας??

Διαφημίσεις

εχω εγω...αλλα απεξω ειναι ντυμενη με πλακακι. μπορουσαμε και να μη τη ντυσουμε αλλα δε μας αρεσε. σα μπανιερες μια χαρα ειναι, και δε γλυστρανε και τοσο οσο οι πορσελανινες νομιζω εχουν αντιολισθητικο ενσωματωμενο (η δικια μας τουλαχιστον εχει)

και στη καθαριοτητα με ενα cif εισαι καλυμμενος και επισης αν σου πεσει κατι βαρυ (πχ μπουκαλακι με αρωμα) δεν προκειται να σπασει /ραγισει...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

οχι δε τα βαλαμε εμεις. αυτη η μπανιερα ηταν σε 2 κομματια, το κεντρικο κομματι που ειναι η μπανιερα και αν ηθελες την επαιρνες με καλυμμα (το πλαστικο πλαινο) κα χωρις. εμεις την πηραμε χωρις και μας την "χτισανε" ουσιαστικα, σαν να ηταν μια κανονικη πορσελανινη μπανιερα.

η αλλη σιστερ που εχει γωνιακη, τυπου τζακουσι κλπ κλπο, εχει μετανιωσει για την επιλογη της.

εχει καραγρατζουνιστει παντου!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

ναι ε? εμας δεν εχει ουτε μια γρατζουνια... α φανταζομαι τζινι λες εξωτερικα ε? λογικο ακουγεται γιατι εχει το πλαστικο καλυμμα προφανως και οχι πλακακι...

ναι ε? εμας δεν εχει ουτε μια γρατζουνια... α φανταζομαι τζινι λες εξωτερικα ε? λογικο ακουγεται γιατι εχει το πλαστικο καλυμμα προφανως και οχι πλακακι...

ναι. πλαστικη απ ακρη σε ακρη.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

μαλλον γιαυτο. οι γρατζουνιες φανταζομαι θα ναι απο την εξω μερια..εκει που μπορει να ακουμπησουμε, να ξυσουμε το πλαστικο με το ποδι μας, το παπουτσι μας κλπ....

Η δική μου γνώμη είναι να πάρει ακρυλική!!!!

Την είχα στο πατρικό μου, και τώρα θα τη βάλω και στο δικό μας σπίτι που θα μετακομίσουμε!!

Δεν γλιστράει όσο η άλλη, και δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ραγισει αν πέσει κάτι μέσα! Επίσης, αν δεν την χτίσεις εξωτερικά με πλακάκι και βάλεις την ποδιά, έχεις τη δυνατότητα να την αντικαταστήσεις πολύ εύκολα χωρίς να σπας πλακάκια κλπ!!!! Η ποδιά μπαίνει και βγαίνει, οπότε και κάτι να γίνει στην αποχέτευση κλπ ο υδραυλικός έχει άμεση πρόσβαση χωρίς να χρειάζονται σπασίματα!!!

όσο για το καθάρισμα είναι πολύ εύκολο!!! ένα πέρασμα με cif που είπε και η κοπέλα παραπάνω και είσαι οκ!!!