Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ sos

Recommended Posts

Κορίτσια μήπως ξέρετε καμία αποθήκη ή πρατήριο που να μπορώ να αγοράσω ποιοτικες μοντέρνες minimal αλλά φθηνές κουρτίνες;;;;;;Tα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν να προβούμε σε ακριβές αγορές αλλά θέλουμε να μην φαίνονται και ψεύτικες ή πρόχειρες

Διαφημίσεις

Εγώ στους "ρώσους" στη λαική πήρα έτοιμες ραμένες κουρτίνες με 10-12 ευρώ το κομμάτι (2.80εκ πλάτος έκαστη). Τώρα, αν φαίνονται ψεύτικες ή πρόχειρες είναι λίγο υποκειμενικό, εμένα μου αρέσουν...

Κορίτσια μήπως ξέρετε καμία αποθήκη ή πρατήριο που να μπορώ να αγοράσω ποιοτικες μοντέρνες minimal αλλά φθηνές κουρτίνες;;;;;;Tα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν να προβούμε σε ακριβές αγορές αλλά θέλουμε να μην φαίνονται και ψεύτικες ή πρόχειρες

Δεν ξέρω σε ποια περιοχή βρίσκεσαι, πάντως πίσω από το Σκλαβενίτη του Κηφισού (ύψος Περιστερίου) βρίσκεται ένα κατάστημα-πρατήριο, ΒΙΕΛΕΝ λέγεται και έχει βάλει πολλές πολλές προσφορές. Επίσης και ο ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ, με ένα κατάστημα στοκ στους Αγ. Αναργύρους και ένα στο Ίλιον έχει προσφορές μέχρι και -70%. Επίσης, στη λαϊκή του Μπουρναζίου κάθε Σάββατο έχει ΦΟΒΕΡΕΣ κουρτίνες με το μέτρο, οι έτοιμες νομίζω είναι ίδια τα σχέδια παντού... τουλάχιστον εγώ όλα τα ίδια βλέπω.

Δεν ξέρω σε ποια περιοχή βρίσκεσαι, πάντως πίσω από το Σκλαβενίτη του Κηφισού (ύψος Περιστερίου) βρίσκεται ένα κατάστημα-πρατήριο, ΒΙΕΛΕΝ λέγεται και έχει βάλει πολλές πολλές προσφορές. Επίσης και ο ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ, με ένα κατάστημα στοκ στους Αγ. Αναργύρους και ένα στο Ίλιον έχει προσφορές μέχρι και -70%. Επίσης, στη λαϊκή του Μπουρναζίου κάθε Σάββατο έχει ΦΟΒΕΡΕΣ κουρτίνες με το μέτρο, οι έτοιμες νομίζω είναι ίδια τα σχέδια παντού... τουλάχιστον εγώ όλα τα ίδια βλέπω.

Μένω ανατολική αττική αλλά δεν με απασχολεί η περιοχή, όπου κι αν μου πειτε θα παω αρκει να βρω ευκαιριες.Στο μπουρνάζι που ακριβως ειναι η λαικη;;Πηγαίνει μετρό ή πρέπει να πάρω αυτοκίνητο;; Εχει κουρτίνες με το μέτρο και στις ράβουν κι ολας;;η ποιοτητα είναι καλή οπως στα καταστήματα;;

Υπάρχει μαγαζί στην Λαυρίου και στην Σπάτων που έχει στοκ σε πολύ χαμηλές τιμές το μέτρο. Γαβαλάς λέγεται. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις διευθύνσεις τώρα αλλά εάν ενδιαφέρεσαι να ψάξω να στις στείλω.Εγώ πρόσφατα βρήκα και με 7 ευρώ το μέτρο. Εάν πας θα ζητήσεις αυτές που είναι στοκ γιατί βέβαια έχει και κουρτίνες για όλα τα βαλάντια.

tlbOp2.png Iw3Sp2.png

Διαφημίσεις

Στην οδό Νικίου, ακριβώς πίσω από τη Χρυσοσπηλιώτισσα στην Αιόλου, υπάρχει ένα κατάστημα που πουλάει ΟΤΙ ΤΟΠΙ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ μπορείς να φανταστείς με 1,5 ευρω το μέτρο.

Επίσης διαθέτει και κορδέλα για να την ράψετε.

Εχω ψωνίσει τα απειρα από εκεί και σωθηκα κυριολεκτικά. Πήρα μέχρι και ύφασμα ασορτί για καλύμματα στο σαλόνι, 20 μετρα, 30 ευρω. Βέβαια έχω ραπτομηχανή και μπορώ να ράψω, αλλά πιστέψτε με συμφέρει...

Στα ZARA HOME ή στα ΙΚΕΑ θα βρείς πολύ ωραίες κουρτίνες και σε προσιτές τιμές.....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Στα ZARA HOME ή στα ΙΚΕΑ θα βρείς πολύ ωραίες κουρτίνες και σε προσιτές τιμές.....

Thaumataki και εγω αυτα θα ελεγα :P εγω περυσι πηρα ωραιοτατες κουρτινες και απο εμφανιση και απο ποιοτητα απο το ΙΚΕΑ και παρα πολυ οικονομικες!!!!

επειδή έχω τεράστιες μπαλκονόπορτες δεν μου κάνουν αυτές του ικεα και του λιροι μερλιν.Θα πρέπει να μου τις ράψουν στα μέτρα μου.

VASILIKI 67 αν μπορείς πες μου αν ξερεις τηλ του Γαβαλά.

TAURINE στην Νικίου τι νούμερο;;; Έχει τόσο καλά και ποιοτικά υφάσματα όπως πχ ο Χυτήρογλου;; ή είναι πιο υποβαθμισμένης ποιότητας;;

Διαφημίσεις

Και εγω θα σου προτεινα λαικη, εχουν καποια ωραια σχεδια και η ποιοτητα μια χαρα! Και μην μπαινεις στη διαδικασια να κανεις συγκρισεις με καταστηματα. Ετυχε να παρω κουρτινα για το σαλονι μου οταν μπηκαμε στο σπιτι μας απο γνωστο καταστημα της Θεσσαλονικης με αρκετα ευρω το μετρο (στο συνολο μου ειχε βγει ενα 600αρι ευρω) και τελικα μεκαθε πλυσιμο μαζευει και ενα 10ποντο. Αποτελεσαμ να χρειαζεται καθαριστηριο και να μου εχει βγει ασυμφορη. Ενω απο λαικη να παρω ωραιοτατη με 11 ευρω το μετρο και να την πλενω και να μην παθαινει απολυτως τιποτα. Ολα ειναι πολυ σχετικα λοιπον αρκει να σου αρεσει το σχεδιο!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Και εγω θα σου προτεινα λαικη, εχουν καποια ωραια σχεδια και η ποιοτητα μια χαρα! Και μην μπαινεις στη διαδικασια να κανεις συγκρισεις με καταστηματα. Ετυχε να παρω κουρτινα για το σαλονι μου οταν μπηκαμε στο σπιτι μας απο γνωστο καταστημα της Θεσσαλονικης με αρκετα ευρω το μετρο (στο συνολο μου ειχε βγει ενα 600αρι ευρω) και τελικα μεκαθε πλυσιμο μαζευει και ενα 10ποντο. Αποτελεσαμ να χρειαζεται καθαριστηριο και να μου εχει βγει ασυμφορη. Ενω απο λαικη να παρω ωραιοτατη με 11 ευρω το μετρο και να την πλενω και να μην παθαινει απολυτως τιποτα. Ολα ειναι πολυ σχετικα λοιπον αρκει να σου αρεσει το σχεδιο!

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου!

Κι εγώ έντυσα όλο το σπίτι από τη λαϊκή που γίνεται πίσω από τον οσε!

Μέχρι που έφτασα να αγοράσω άλλο ένα κομπλέ σετ για όλο το σπίτι, για να αλλάζω όποτε έχω διάθεση για ανανέωση!!!

επειδή έχω τεράστιες μπαλκονόπορτες δεν μου κάνουν αυτές του ικεα και του λιροι μερλιν.Θα πρέπει να μου τις ράψουν στα μέτρα μου.

VASILIKI 67 αν μπορείς πες μου αν ξερεις τηλ του Γαβαλά.

TAURINE στην Νικίου τι νούμερο;;; Έχει τόσο καλά και ποιοτικά υφάσματα όπως πχ ο Χυτήρογλου;; ή είναι πιο υποβαθμισμένης ποιότητας;;

Νικίου 22.

Εχει ό,τι μπορείς να φανταστείς!

Και όχι μόνο για κουρτίνες, αλλά και για φορέματα.

Τσοχες, βελούδα, τούλια, δαντέλες,τζην,δερματίνες,γούνινο οικολογικό,κρεπ, μακω, βουάλ, δίχτυ, λινά!

Ειναι σε ένα μικρό στενάκι, και ανεβαίνεις 2ο όροφο.

Διαφημίσεις

πισω απο τον οσε;;δηλ που;; στον σταθμό λαρισης απο πισω αν κατάλαβα καλά;;έχει ποικιλία μεγάλη και καθε πότε γίνεται;;αναλαμβάνουν ράψιμο;;;ρόμαν΄κάνουν;;;

Δυστυχώς φιλενάδα! Εννοούσα στα τρένα της Θεσσαλονίκης!

Συγνώμη για τις φρούδες ελπίδες που σου έδωσα άθελά μου......:oops:

Λοιπόν Γαβαλάς

1ο Κατάστημα : Λεωφ. Σπάτων 18χλμ Παλλήνη

Τηλ. 210-6665461,210-6666471

2ο Κατάστημα : Λεωφ. Λαυρίου 144 Παιανία

Τηλ. 210-6640531,210-6643464

Ένα θα σου πω, επειδή μετακόμισα πρόσφατα οι κουρτίνες για όλο το σπίτι

(2 σαλόνι, 1 κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια) μαζί με το ράψιμο 600 ευρώ.

Το στοκ που έχει δε σημαίνει ότι δεν είναι καλά, απλώς είναι περυσινής χρονιάς. Επίσης στο κατάστημα της Παιανίας έχει και πολλά τόπια σε πολύ καλές τιμές. Εγώ πήγα και στα δύο, δεν έχεις να χάσεις τίποτα,εάν είσαι κοντά.

tlbOp2.png Iw3Sp2.png

Μονές έκανα, γιατί διπλές δεν ταιριάζουν και πολύ στο δικό μου σπίτι. Από παιδικές πάντως έχει μεγάλη ποικιλία και με ήρωες (μερικές απ' αυτές υπάρχουν και σε στοκ) και με ότι άλλο θέλεις. Έφτιαξα της μικρής πολύ ωραίες, βέβαια είχαν νομίζω 28 ευρώ το μέτρο (δεν ήταν από το στοκ), αλλά για όλο το υπόλοιπο σπίτι τις αγόρασα από το στοκ (στο οποίο να σου πω ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία). Για κουρτινόξυλα δεν θυμάμαι να σου πω, αλλά επειδή θα ξαναπάω γιατί θα παραγγείλουμε κι άλλες για το σπίτι της μαμάς μου θα σου πω.

Φωτογραφίες θα προσπαθήσω ν' ανεβάσω.:oops:

Τα ξαναλέμε. Φιλιά.

tlbOp2.png Iw3Sp2.png

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου!

Κι εγώ έντυσα όλο το σπίτι από τη λαϊκή που γίνεται πίσω από τον οσε!

Μέχρι που έφτασα να αγοράσω άλλο ένα κομπλέ σετ για όλο το σπίτι, για να αλλάζω όποτε έχω διάθεση για ανανέωση!!!

Και εγω σε εκεινη τη λαικη ψωνισα. Ειχε πολυ καλα σχεδια πριν ενα χρονο που ειχα ψωνισει. Μοντερνες και πολυ ωραιο υφασμα. Τις αλλες τις υποτιθεται ¨καλες¨ τις εχω δωσει στη ραφτρα 3 φορες για να τις μακρυνω και τωρα δεν εχουν αλλο περιθωριο. Επομενως τις βαζω μια στο τοσο γιατι φοβαμαι με το πλυσιμο μην ξαναμπασουν. Μα πως την πατησα ετσι απορω???

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

πολυ ωραία!!μήπως ξέρεις αν έχει και παιδικές διάφανες με τους ήρωες του disney πχ με τον γουινι ή τον τουιτι;;;μήπως έχει και κουρτινοξυλα;;

Έχει και κουρτινόξυλα.

Θα σου στειλω φωτό σύντομα.

tlbOp2.png Iw3Sp2.png

ωραία ανυπομονώ να πάω και θα σας πω!!!!!!!!

Εάν πας στο κατάστημα της Παιανίας να ζητήσεις την Κατερίνα.

Πάντως πήγαινε και στην Σπάτων.Εγώ όπως σου είπα πήγα και στα δύο.Πήρα μισές από το ένα και μισές από το άλλο γιατί ας πούμε στην Σπάτων έχει σχέδια που σεν έχει στο κατάστημα της Παιανίας και αντίστροφα. Κάνε λοιπόν κι εσύ συνδυασμό.

tlbOp2.png Iw3Sp2.png