Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ξαφνικα δεν με αποχωριζεται...τι να κανω?

zoe26

Recommended Posts

καλημερα εχω ενα κοριτσακι 18 μηνων..απο 7 μηνων την αφηνα στην πεθερα μου για να πηγαινω στην επιχειρηση που εχουμε με τον αντρα μου..ολα καλα..τελευταιο μηνα που μαλλον μεγαλωσε και καταλαβαινει περισσοτερα αρχισε να κλαιει οταν ερχεται η γιαγια να την παρει..δοκιμασα να την πηγαινω εγω αλλα παλι τα ιδια.κολλαει πανω μου σαν βεντουζα και κλαιει.εχω αγχωθει πολυ και δεν ξερω τι να κανω.η περιπτωση να μην περναει καλα εκει δεν παιζει γιατι τα πεθερικα μου την λατρευουν και της κανουν ολα τα χατηρια..πειτε μου τι να κανω..ειμαι κιεγω σε αθλιαααα καταστασηηηηη.καμια μανουλα που το περασε η το παιρναει αυτο?:|:cry:

Διαφημίσεις

και εμεις το περναμε. εγω βεβαια δεν τον ειχα αφησει ποτε μεχρι τωρα. τον αφηνω στον παιδικο και καθεται μια χαρα αλλα μετα απο ιωση ή οταν επιστρεφει σπιτιτο μεσημερι γινεται βδελλα. δεν ξεκολλαει απο πανω μου, με τραβαει απο τα μπατζακια και γκρινιαζει απιστευτα για αγκαλια

καλημερα εχω ενα κοριτσακι 18 μηνων..απο 7 μηνων την αφηνα στην πεθερα μου για να πηγαινω στην επιχειρηση που εχουμε με τον αντρα μου..ολα καλα..τελευταιο μηνα που μαλλον μεγαλωσε και καταλαβαινει περισσοτερα αρχισε να κλαιει οταν ερχεται η γιαγια να την παρει..δοκιμασα να την πηγαινω εγω αλλα παλι τα ιδια.κολλαει πανω μου σαν βεντουζα και κλαιει.εχω αγχωθει πολυ και δεν ξερω τι να κανω.η περιπτωση να μην περναει καλα εκει δεν παιζει γιατι τα πεθερικα μου την λατρευουν και της κανουν ολα τα χατηρια..πειτε μου τι να κανω..ειμαι κιεγω σε αθλιαααα καταστασηηηηη.καμια μανουλα που το περασε η το παιρναει αυτο?:|:cry:

Και μένα το έκανε αυτό, αν θυμάμαι καλά όταν ήταν δυο χρονών, αλλά τον πήγαιναν μια βόλτα ή του αγόραζαν κάτι, και τον τούμπαραν στο λεπτό.;)

Επίσης του έφτιαχνε η πεθερά μου τις αγαπημένες του τηγανίτες και μόλις του το έλεγε, έτρεχε στην αγκαλιά της για να φύγουν.:-D

Μπορείς να τους πεις όταν έρχονται να την πάρουν, να την πηγαίνουν πρώτα μια βόλτα, με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο για να ξεχαστεί λίγο.

Και αν ο καιρός είναι καλός, να την πηγαίνουν μια βόλτα σε καμμιά παιδική χαρά και μετά στο σπίτι.

εαν ερχοταν η πεθερα σου σπιτι σου το πρωι και μετα να την επαιρνε βολτα και να πηγαιναν στο δικο της σπιτι; εσυ στη δουλεια μαλλον δεν μπορεις με τιποτα να την παρεις εστω και λιγο, 1-2 ωρες και να ερχεται απο εκει η πεθερα σου και να την παιρνει.

εινια δυσκολο.σε αυτη την ηλικια καταλαβαινουν και απαιτουν.

και να της λετε συνεχει οτι η μαμα ειναι στηδουλειακαι σε λιγο θα ερθει κτλ

επισης οταν εισαστε μαζι ειναι δυκολο να κανεις δουλειες.πρπει να της αφιερωνεις καποια αποκλειστικοτητα για να μην σε επιθυμει, να μην της λειπεις τοσο πολυ

Διαφημίσεις

Το ίδιο πρόβλημα έχω με το αγοράκι μου, που είναι σχεδόν 11 μηνών.

Παρόλο που εχει επαφές και με τη γιαγια και τον παππού σε καθημερινή βάση και περνάει χρόνο μαζί τους και παρόλο που είναι ιδιαίτερα κοινωνικό παιδάκι, όταν πρεπει να με αποχωριστεί γίνεται χαμός!

Ακόμα και μέσα στο σπίτι, αν πάω για λίγο σε άλλο δωμάτιο.

Το έχω συζητήσει με φίλες μου και εχουν αντιμετωπισει το ιδιο με τα παιδιά τους.Είναι το λεγομενο άγχος του αποχωρισμού...

Κι εγώ θέλω να βρω τρόπο να το αντιμετωπίσω, αλλά το βλέπω δύσκολο

ELSTA ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Oταν κλαει που τον αφηνεις στους παππουδες?ρε κοριτσια εχω αγχωθει πολυ..εντωμεταξυ επειδη η δουλεια ειναι δικη μας εχω σκεφτει να μην πηγαινω δηλαδη αλλα κι αυτο ειναι δυσκολο γιατι ολα σχεδον παιρνουν απο μενα..αυριο σκεφτομαι απο τωρα τι θα γινει.ειναι καλο που την αφηνω λετε κι ας κλαει λιγο?η να της κανω το χατηρι και να σταματησει την δουλεια..?:?

• 1 year later...

Η μικρη μας θα γίνει 17 μηνών.ειναι το περισσοτερο καιρο με μένα γιατι δουλεύω 3 ώρες τη μέρα και συνήθως τότε είναι με τον μπαμπα της ή με γιαγιά-παππού.μπορει όμως μετα να κάνει και 4 μέρες ναδει παππούδες,οπότε δεν λες οτι τους έχει συνέχεια.εννοειται οτι φρόντιζα πάντα να ειναι αλλαγμενη και φαγωμενη για να μην χρειαστεί να το κανουν παππούδες.αντε κανά γιαούρτι να χρειαστεί να δώσουν και στην καλύτερη θα τους βγάλει το λάδι για να φάει,αν το φάει.με το φαγητο παιδευεται και ο Μπαμπας,μόνο με μένα τρώει.το θέμα μας είναι τώρα τελευταία μόλις περάσει κανά μισάωρο που λειπουμε αρχίζει την γκρίνια και κλάμα φωνάζοντας ΜΑΜΑ μπαμπα και κοπάναει την εξώπορτα.το ξέρω οτι φταίω που ζει μάθει τόσο πολυ μαζί μου,αλλα θέλω να αρχίσει να αποπροσκολλατε απο μας και να την κρατάνε και γιαγιάδες.θελουμε να φύγουμε σκ με τον άντρα μου καίει πιάνει τρομερό άγχος.γενικα είναι πολυ γελάστο και χαρούμενο παιδί και στεναχωριεμαι όταν μου λένε οτι κλαει με λυγμους και φωνάζει ΜΑΜΑ μπαμπα κοιτώντας την πόρτα.

Τι μου προτείνετε να κάνω;

Κατάλαβα οτι το άγχος αποχωρισμού κορυφώνεται πιο μετα προς τα 2,5

Μήπως θα το μετανιώσω που δεν την άφηνα εξαρχής με τις ώρες στη γιαγια όπως κανουν όλες και εχω ελαττωσει τις ώρες δουλειάς μόνο και μόνο ναμαι μαζί της;

alKfp3.png

Vvc2p2.png