Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν αντεχεται το κρεβατωμα λεμε!

Recommended Posts

ειχα λιγο αιμα πριν 3 μερες και μου ειπε ο γιατρος ακινησια.δεν περναει με τιποτα η μερα.και το θεμα ειναι οτι δεν ξερω για ποσο θα ειμαι ετσι.σιγουρα ακομα μια εβδομαδα μεχρι να παω στον γιατρο για υπερηχο.κι αν μου πει μεχρι να γεννησω;;;;θα τρελαθω!εχω και τον μικρουλη μου και δεν μπορω αυτη την απομονωση.ποσο θα αντεξουν και οι γιαγιαδες;

wCzlp2.png

Διαφημίσεις

Αχ δεν αντεχετε καθολου..σκεψου ομως το νινι σου! Εγω η τρελη εκανα 4 κιλα τσουρεκια το Πασχα και ειχα συσπασεις και το 8ο την εβγαλα στο κρεβατι, παρα τριχα θα γεννουσα το μπομπιρα στον 8ο! Τοσο τρελη!

Ευτυχως ολα πηγαν καλα και γεννησα στην 39η!

Εγω τι εκανα στο κρεββατι?

Καταρχην το λαπτοπακι διπλα μου, σταθερο και κινητο τηλεφωνο επισης, περιοδικο...λεμοναδα απαραιτητα διοτι ειχα και καουρες, και πολυ υπομονη που δεν την ειχα!

ευχομαι ολα να πανε καλα και να σηκωθεις!

αν ειχες λιγο αιμα το τριημερο ειναι πανω κατω οσο λενε, ισως καμια μικροαποκολληση που ειναι ευκολη αν εχεις κι αλλο μικρο τριγυρω. κι εμενα 3 φορες απο 3 μερες μου ειχαν πει...και μην ανησυχεις οι γιαγιαδες γιαυτα ειναι (ελπιζω)...εμεις μονο μια ειχαμε κι ομως τα βγαλαμε περα...να σκεφτεσαι πως αν ηταν πολυ σοβαρα τα πραματα θα σου χε δωσει φαρμακα και θα σε εβλεπε αμεσως!!!!

εσενα σου ειπε να κρεβατωθεις μια εβδομαδα?

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

έμεινα από την 8η ως την 20 εβδομάδα περίπου στην πρώτη μου... η καλύτερη λύση ήταν ο ύπνος - αν μπορείς, να κοιμάσαι, κάνει καλό, να σκέφτεσαι οτι όλα θα πάνε καλά και πως αυτή είναι απλά μια σπάνια ευκαιρία ξεκούρασης, που θα αργήσεις πολυυυ να την ξαναέχεις... επίσης τηλεόραση, αν δεις οτι οι μέρες θα είναι τελικά παραπάνω από 3, θυμήσου τί σήριαλ ήθελες να δεις, βρες το ολόκληρο, και πλακώσου, λειτουργεί σαν ύπνωση, δεν καταλαβαίνεις πότε περνάν οι μέρες (είχα δει σε επανάληψη θυμάμαι ούκ ολίγα εκείνους τους μήνες). θυμάμαι μάλιστα οτι εκείνο το διάστημα από την ξάπλα είχα και την πρώτη μου κρίση ιλίγγου, και πέρασα και 2 μέρες σε σκοτεινό δωμάτιο χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα...

μήν φοβάσαι μόνο, όλα είναι περαστικά, και μήν νιώθεις τύψεις για το μωρό που ήδη έχεις, first things first.

s-age.png

ναι τωρα που το θυμηθηκα περασα κ εγω 3 μηνες ξαπλας οχι απο εγκυμοσυνη αλλα απο ατυχημα, ακομα δηλαδη χειροτερα, δε βολευομουνα εκανα ενεσεις, φυσιοθεραπειες, χαλια. ειναι οντως ευκαιρια για υπνο για πολυ ιντερνετ και οπως λεει και η effie salonika για να δεις ολα τα σηριαλ τα τελευταια 10 χρονια που ισως εχεις χασει.

Για να διασκεδασεις και λιγο φαντασου: ειδα ολα του παπακαλιατη , τι βανα μπαρμπα με τζωρτζογλου, τη βεντετα με το φερτη και την καραντη, οτι σνομπαρα τοσα χρονια τα παρακολουθησα μανιωδως. Επισης αν εργαζεσαι και η δουλεια σου εχει να κανει με υπολογιστη ακομα καλυτερα. εγω ελιωνα πχ στο photoshop!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις