Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ !!!!!!!

Recommended Posts

Εγινε και εμάς η βάφτισή μας δεν το πιστεύω οτι τελειωσε !!! κάθε στιγμή την απόλαυσα !!!! όλα έγιναν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκα η εκκλησία ήταν υπέροχη με ένα ελαφρύ δροσερό αεράκι δεν ζεστάθηκε κανείς τα γλυκά γίνανε φανταστικά και σαν εμφάνιση και σαν γεύση όλοι τρελάθηκαν υπήρχε ένα προβλημα όμως θελαν όλοι να φτιάξουν εξάδα με τα κουταλάκια και τα ποτήρια!!! ο στολισμός εγινε πάρα πολύ καλός και το εστιατόριο που έγινε το τραπέζι μας φέρθηκαν άψογα δεν υπήρξε κανείς να πεί κάτι παγωμένα ποτά δίπλα στη θάλασσα να σκάει το κύμα το στολισμό μου τον έκανε όπως ακριβώς της είπα και πρόσθεσε και λεπτομέριες που όλο το σκηνικό συμπλήρωσε το παραμυθένιο τοπίο μόλις μπήκα μέσα στο μαγαζί τρελάθηκα ήταν όλα σούπερ αυτή τη φορά έγιναν όλα όπως τα ήθελα είμαι πολύ ευχαριστημένη και αυτό που με συγκίνησε ιδιαιτερα είναι που όλοι μου έλεγαν "ολα αυτά τα έφτιαξες εσυ??" "δεν έχουμε πάει σε καλύτερη βάφτιση ήταν τέλεια μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια " τι άλλο να θέλει να ακούσει κανείς??

το ΣΟΦΑΚΙ μου ήταν τέλειο ήσυχο έκλαψε ελάχιστα τα βαφτιστικά σουπερ ο σταυρός άπαιχτος και πανω απο όλα οι κουμπάροι μας μαζι με τους κουμπάρους μου τους άλλους που έχω απο το γάμο και το πρώτο παιδί οι καλύτεροι κουμπάροι του κόσμου τους αγαπώ πολύ και τους ευχαριστώ που αγαπούν και κάνουν το καλύτερο για την οικογένεια μου σαν να είναι δική τους οικογένεια και ακόμη παραπάνω!!!

ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

θελω να σας χαιρετήσω γιατι φέυγω διακοπές και το πιθανότερο να μην μπορώ να επικοινωνήσω φιλάκια στα παρεάκια μου και θα μου λείψετε

σας ευχαριστώ πολύ που μοιραστήκαμε τις αγωνίες μου μαζί και με στηρίξατε όταν είχα ανάγκη και μου δίνατε λύση΄

τελος ευχαριστώ πολύ τα αδέρφια μου Γιάννη και Ναταλία που χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτε μαζί με τους κουμπάρους Μανώλη και Κων/να

φιλιά

ΥΓ φωτογραφίες θα βάλω τον Αύγουστο μόλις πάρω κάποιες!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

mersy να σας ζήσει.

να περασετε τελεια στις διακοπες... :D

και οποια ψαχνει κειμενο τωρα που φευγεις κάηκε :lol::lol::lol:

(που θα πας και θελεις να μας αφησεις; :D:D ).Και πάλι καλά να περάσετε τα λέμε τον Αύγουστο και με φωτο απο τη βάπτιση :wink:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

mersy να σου ζησει η Σοφουλα σου να ειναι γερη και δυνατη και παντα να ζητε τετοιες στιγμες ευτυχιας μαζι της!καλες διακοπες!

Έιχαμε ο ένας τον άλλο καί μετά ήρθες εσύ και έχουμε τα πάντα.

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα ότι εμείς πρέπει να σου πούμε πρώτα ένα ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μας με τα κειμενάκια σου και με τις ιδέες σου, σου χρειάζεται λοιπόν ξεκούραση πάνω από όλα. Να σας ζήσει το Σοφάκη σας και να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!! :P:P:P:P

Η ζωή μου τα αγγελούδια μου!!!!!

650110hr3m3ukk86.jpg

Nα σου ζήσει η νεοφώτιστη!!!

Να την χαίρεσαι πάντα με υγεία,ευτυχία κι αγάπη. Όλες σου οι επιθυμίες να πραγματοποιηθούν γιατί πραγματικά το αξίζεις!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

mersy να σας ζήσει η νεοφώτιστη! Κάθε ευτυχία στη ζωή της!!!

Καλές διακοπές να περάσετε!!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....