Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αφαλος μετα την εγκυμοσυνη και τοκετο!!

teddy-tedi

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια ειχα καιρο να γραψω!!!εχετε μια πολυ μεγαλη αγκαλια απο μενα ολες σας!!!

λοιπον το προβλημα μου εινα το εξης...παντα ειχα παρα πολυ ωραια κοιλια και πολυ ωραιο αφαλο προς τα μεσα!!οταν εμεινα εγκυος την πρωτη φορα πηρα πολλα κιλα και απο το τεντωμα ο αφαλος πεταχτικε εξω!!παντα ειχα πολυ σφιχτη κοιλια με κοιλιακους οχι εντονους αλλα ειχα!!!:(τεσπα!!λεω μετα που θα γεννησω θα φτιαξει μετα απο καιρο και προσπαθεια!!!μετα απο 8 μηνες εμεινα παλυ εγκυος αλλα κιλα δεν ειχα χασει γραμμαριο...η κοιλια μου αυτη την φορα δεν ηταν μεγαλη ημουν 8 μηνων και εμειαζα 6 και λογω εμετων και διαθεσεις εχασα καποια κιλα!!ο αφαλος παλυ εξω...:(:(:(τωρα 6 μηνες μετα τον τελευταιο τοκετο ο αφαλος αλλωτε μεσα αλλωτε εξω,ομως με ποναει μερικες φορες παρα πολυ και πιανει ολη μου την κοιλια ακομη και η μπλουζα μου φαινετα σαν ξυραφι πανω εκει και δεν αντεχω!!σημερα λοιπον ειναι μια μερα απο τις οποιες ποναω!!!δεν ξερω τι να κανω!!αλοι μου λενε οτι εχει λυθει ο αφαλος και αλλοι οτι επαθα κοιλη!!τινα κανω βρε κοριτσια εχω χασει 20 κιλα αλλα τιποτα!!!

καμια ιδεα???φιλακια κοριτσια μου!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Διαφημίσεις

κανεις βρε κοριτσια δεν γνωριζει τιποτα??

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

μήπως να πηγαινες σε έναν γιατρό;;;; μου φαίνεται αρκετά περίεργο να πονάς τόσο πολυ. Βασικά πάρε τον γυναικολόγο σου αυριο τηλέφωνο, τι περιμένεις;

q8SSp3.png

γεια σου!!!:)

εγω κ πριν τις εγκυμοσυνες ειχα λιγουλακι πεταχτο αφαλο,πολυ λιγο ομως!!!με τις 3 εγκυμοσυνες ειναι πια μονιμως εξω!!!παω τον μαρτιο να κανω τεστ παπ κ τσουπ μου λεει ο γιατρος εχεις ομφαλοκηλη!!:shock::shock::shock:δεν ποναει ομως!πηγα σε ειδικο γι'αυτο το θεμα κ οντως εχω!!!μου ειπε οτι αν θελω καποια στιγμη να τη βγαλω κ οταν θα ειμαστε πιο ανετα οικονομικα,αλλα μεχρι τοτε να σηκωνω το πολυ 3 κιλα βαρος,να προσεχω μην παχυνω πολυ γιατι θα πεταχτει ακομα περισσοτερο κ να προσεχω γενικα γιατι μπορει να παθω ειλεο,αν το γραφω κ σωστα!!ειλεος ειναι που λυνεται ο αφαλος!!κ τοτε ποναει κ ετσι το καταλαβαινεις!!αλλα εμενα μου ειπε αν πονεσω πολυ να ειμαι το πολυ σε 4 ωρες στο νοσοκομειο να με εξετασουν!!αρα εσενα μαλλον δενε χει λυθει!παντως εγω πιστευω οτι πρεπει να πας αμεσα σε γιατρο!δεν θελω να σε αγχωσω,αλλα θα εισαι σιγουρη!ισως να μην ειναι κ τιποτα,αλλα αφου πονας κιολας να μαθεις τι γινεται!

ευχομαι να μην ειναι τιποτα κ ολα να πανε καλα!:)

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

τωρα 6 μηνες μετα τον τελευταιο τοκετο ο αφαλος αλλωτε μεσα αλλωτε εξω,ομως με ποναει μερικες φορες παρα πολυ και πιανει ολη μου την κοιλια ακομη και η μπλουζα μου φαινετα σαν ξυραφι πανω εκει και δεν αντεχω!!σημερα λοιπον ειναι μια μερα απο τις οποιες ποναω!!!δεν ξερω τι να κανω!!αλοι μου λενε οτι εχει λυθει ο αφαλος και αλλοι οτι επαθα κοιλη!!τινα κανω βρε κοριτσια εχω χασει 20 κιλα αλλα τιποτα!!!

καμια ιδεα???φιλακια κοριτσια μου!!

θα σου πρότεινα να σε δεί ο γιατρός σου ή ακόμα καλύτερα ένας χειρουργός για να σου δώσει τις απαραίτητες οδηγίες...μην το αμελείς.

9Onsp3.png

Διαφημίσεις