Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΒΡΕΦΟΥΣ ΑΠΟ ΙΚΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα να σας ρωτήσω σε πόσο διάστημα από την εγγραφή στο βιβλιάριο του ΙΚΑ μπορούμε να διαγράψουμε τον γιο μας και να τον γράψουμε στο ΤΕΒΕ;

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Κορίτσια επειδή κ εμενα με έχει απασχολίσει το θέμα .... σημερα το πρωί πριν ερθω γραφείο έκανα μια στάση στο

Υποκ/μα του ΙΚΑ όπου "ανήκω" και η απάντηση που πήρα είναι :

Θα πρέπει να ξαναπώ με το βιβλιάριο ασθενίας του παιδιού , και να σημπληρώσω μια αίτηση , η διαδικασία είναι απλή απο οτι κατάλαβα (αν και η υπάλληλος ηταν λιγάκι βιαστική .... περίμεναν κι'αλλοι πολίτες μετά απο εμένα ).Και βασικό οτι δεν μπορεί να γινει νωρήτερα απο τότε του λήγει η θεώρηση του παιδικού βιβλιαρίου. Το δικό μας είναι θεωρημένο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2009 ! :roll:

ελπίζω να σας έδωσα μια γενική εικόνα , αλλα καλύτερα να ενημερωθήτε απο τα κατατόπους υποκ/μα ΙΚΑ ...

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

• 3 weeks later...

Afroditi D πήγα προχθές και διέγραψα τον μικρό γιατί το ΤΕΒΕ καλύπτει ολόκληρο το ποσό για τα εμβόλια και τέλος πάντων δεν μπορώ να τον ταλαιπωρώ περιμένοντας στην ουρά. Η διαγραφή είναι άμεση δεν χρειάζεται να περιμένεις. Απλά πηγαίνεις το βιβλιάριο σου και του παιδιού και σου δίνουν μια βεβαίωση για τον άλλο ασφαλιστικό φορέα.

Li2ep3.pngKeoEp3.png

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
εμένα μου είπαν για 1 χρονο υποχρεωτικα στο ικα και μετα διαγραφη...

Εμένα μου τον διαγράψανε κατευθείαν αν θελετε σαν στέλνω και το βιβλιάριο σκαναρισμένο

Li2ep3.pngKeoEp3.png