Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μας καλέσαν σε πάρτυ..

Recommended Posts

Μια συμβουλή. Μας καλέσαν σε πάρτυ, μια κοπελίτσα από τον παιδικό του γιου μου και μας ζήτησαν να επιβεβαιώσουμε αν θα πάμε. Αναρωτιέμαι αν πειράζει να πάμε όλοι οικογενειακώς. Ο άντρας μου , φυσικά ο μικρός, η μπέμπα και εγώ. Εσείς τι κάνετε συνήθως? Είναι η πρώτη φορά και δεν ξέρω....Να πάω μόνο εγώ και ο μικρός?

Διαφημίσεις

Μια συμβουλή. Μας καλέσαν σε πάρτυ, μια κοπελίτσα από τον παιδικό του γιου μου και μας ζήτησαν να επιβεβαιώσουμε αν θα πάμε. Αναρωτιέμαι αν πειράζει να πάμε όλοι οικογενειακώς. Ο άντρας μου , φυσικά ο μικρός, η μπέμπα και εγώ. Εσείς τι κάνετε συνήθως? Είναι η πρώτη φορά και δεν ξέρω....Να πάω μόνο εγώ και ο μικρός?

Καλησπέρα,

Εγώ στη θέση σου θα καλούσα για να επιβεβαιώσω και θα ρωτούσα ευθέως αν η πρόσκληση αφορά όλη την οικογένεια ή μόνο το παιδί με συνοδό.

εγω ειχα παει μονο με τη κορη κ αφησα τους αλλους 2 σπιτι. επειδη ηταν παιδοτοπος τους ειχα πει αν ξυπνησουν να ερθουν αν θελουν εκτος παρτυ. η κοπελα που το εκανε παρολο που με εβλεπε 2η φορα με ρωτησε που ειναι οι αλλοι 2 της οικογενειας και τοτε της ειπα πως ειχαμε πει αν ξυπνησουν να περασουν... και ολα αυτα προ κρισης! τωρα επιβαλεται να ρωτησεις, η να ενημερωσεις πως και τι θα γινει!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Καλησπέρα! Θα σου πω ΚΑΘΑΡΑ τη δική μου άποψη (που εφαρμόζω κιόλας εννοείται)...

Όταν πρόκειται για φίλους πηγαίνουμε οικογενειακώς, όμως όταν είναι από το σχολείο της πηγαίνω εγώ με το παιδί που έχουν καλέσει.

Ένα παραπάνω τώρα με την κρίση.

Επίσης, όταν πάμε 3-4 άτομα (και οι 2 γονείς και 2 παιδιά) θεωρώ οτι θα "πρέπει" να πάρω ένα δώρο καλό!!!! μην ξεχνάμε πως 2 γονείς και 2 παιδιά σε έναν π.χ. παιδότοπο μπορεί να αντιστοιχούν σε 50 ευρώ!!! (και λίγα μπορεί να σου λέω)

Σκέφτομαι και το εξής:αυτός που κάνει το πάρτυ υπολογίζει 20 παιδιά και 20 γονείς (παράδειγμα) ...Σκέψου -τώρα- να πάνε όλοι Χ2 δηλαδή 40 παιδιά και 40 γονείς!!!!!

Βέβαια είναι πώς το βλέπει ο καθένας...μην παρεξηγηθώ κιόλας, έτσι?

Όπως και να έχει:" Καλά να περάσετε"!!!!

barbie το λογικο ειναι αυτο που λες. στους οικογ. φιλους ολοι μαζι κ στα σχολικα μονοι. (αλλα παντα αν εισαι εσυ που κανεις το παρτυ πρεπει να υπολογιζεις πως ισως σου ρθουν καποιοι οικογενειακως.)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι επειδη δεν θα ηθελα να επιβαρυνω θα πηγαινα μονο εγω με το παιδι που καλεσαν.

Βεβαια οσες φορες το εκανα..επειδη ξεραν οτι εχω 3 κοριτσακια...''με μαλλωναν'' που δεν τα εφερα ολα.

Να πω πως περσυ που εκανα παρτυ βρεθηκα σε δυσκολη θεση γιατι ενιωθα οτι δεν μπορουσα να καλεσω και τις 2 ταξεις των παιδιων μου... γιατι υπολογιζα οτι θα ερχοταν ενας γονιος και τα αδερφια ..οποτε εκανα περικοπες...αλλα τ αδερφια εγω τα θεωρω δεδομενα (που να τ αφησει ο αλλος αν δεν εχει)..οποτε ποτε δεν υπολογιζα ενα παιδακι..αλλα λιγο πολυ ηξερα αν εχει και ποσα αδερφια και ετσι εκανα την λιστα μου. Βεβαια το εκανα στην αυλη του σπιτιου μου και ημουν πιο ανετη ...και μαζευτηκαν περιπου 37 παιδια...και δεν ηρθαν και ολα :)

Κορίτσια ευχαριστώ. Μαλλον τελικά θα πάω εγώ και ο μικρός. Έχετε δίκιο με τις απόψεις σας. Εντάξει δεν τίθεται θέμα αν είναι οικογενειακοί φίλοι. Εκεί πάμε όλοι. Αλλά όταν κάποιος είναι από την τάξη και είναι και η κρίση πια στην μέση είναι αλλιώς τα πράγματα!

Ευχαριστώ και πάλι.!