Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σιδερώστρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Έχω μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα μεγάλο χώρο τον έχω κάνει "σιδερωτήριο", την σιδερώστρα κάτω από το κρεβάτι, το σίδερο πάντα έτοιμο τοποθετημένο στην βάση δηλ. βγάζω την σιδερώστρα και την στήνω επί τόπου δίπλα στο κρεβάτι, πολύ βολικό. Τα ρούχα τα στοιβάζω σε 2 λεκανίτσες πλαστικές, δεν μένουν πάνω από μια μέρα ασιδέρωτα.

την σιδερωστα ορθια ενδιαμεσ απο ντουλαπα -τοιχο ασιδερωτα δενε χω ποτε απο την απλωστρα αμεσοσ σιδερο κ ντουλαπα - συρταρια καθε εμρα σιδερωνω κ δεν μου μενουν ποτε ... οποτε δεν χριεαζεται να υπαρχει αποθηκευτικοσ χωροσ ;););)

.....

τη σιδερωστρα μαζι με το σιδερο τη βαζω στο ενα φυλλο της ντουλαπας που το εχω κανει αποηκευτικο χωρο. τα ασιδερωτα τα εχω σε ενα καλαθι μεσα στην κρεβατοκαμαρα διπλα απο το κρεβατι και ας φαινονται.

Σιδερωστρα δεν εχω.Κανω σιδερωστρα ενα τραπεζακι αφου του βαλω επανω μια κουβερτουλα με ενα σεντονακι.Βαζω καθε μερα σχεδον πλυντηριο και φροντιζω να τα σιδερωνω αμεσως για να μην εχω πολλα!

Διαφημίσεις

Τη σιδερώστρα τη βάζω όρθια ανάμεσα στον τοίχο και σε μια ψηλη συρταριέρα στο υπνοδωμάτιο(μόλις που φαίνεται).Τα ασιδέρωτα σε μια λεκανίτσα αλλά σχεδόν πάντα απο την ώρα που τα μαζεύω τα εχω σιδερώσει μέχρι το βράδυ οπότε δεν μαζεύονται;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Καλημέρα, μια που σήμερα θα έχω κι άλλο μαραθώνιο με το σίδερο να πώ κι γω:

Τη σιδερώστρα δεν προλαβαίνω να τη κλείσω ποτέ γιατί διαρκώς λέω ότι θα σιδερώσω αλλά δεν το κάνω :D Ετσι μένει ανοιχτή στο παιδικό δωμάτιο (μελλοντικά) ή στην καλύτερη περίπτωση κλειστή και στον τοίχο (αλλά φαίνεται).

Τα ασιδέρωτα τα βάζω όμορφα διπλωμένα σε ένα μεγάλο ράφι στη ντουλάπα του παιδικού (που είναι του συζήγου). Εκεί όσο κι αν μέινουν μοσχομυρίζουν και δεν σκονίζονται.

Οταν αρχίσω το σίδερο δεν σταματώ, κάνω όλο το ντουλάπι, είναι μια να αρχίσω :D

Κάποια τα σιδερώνω απευθείας πχ σεντόνια, πετσέτες, όλα στα 2 ή στα 4 να μη γεμίζει το ράφι.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Τη σιδερώστρα την έχω πάντα ανοιχτή σε ετοιμότητα, γιατί σιδερώνω σχεδόν καθημερινά. Την αποθηκεύω στην αποθήκη που έχω μέσω στο σπίτι. Ασιδέρωτα δεν αφήνω. Πάντα μόλις στεγνώνουν τα ρούχα, τα σιδερώνω.

Τη σιδερώστρα την έχω πάντα ανοιχτή σε ετοιμότητα, γιατί σιδερώνω σχεδόν καθημερινά. Την αποθηκεύω στην αποθήκη που έχω μέσω στο σπίτι. Ασιδέρωτα δεν αφήνω. Πάντα μόλις στεγνώνουν τα ρούχα, τα σιδερώνω.
άξια! Πωπω σαν το μαύρο πρόβατο, μόνο εγώ έχω άπειρα ασιδέρωτα κάθε φορά :confused:

Δεν ξέρει και να σιδερώνει ο σύζηγος γμτ. Γεμίζει το νερό όμως και τα τακτοποιεί όταν είναι εδώ :D

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Δεν εισαι μαυρο προβατο και εγω δεν τα σιδεωρνω αμεσως. Τη σιδερωστρα τη βαζω στα πλαγια της ντουλαπας και τα ασιδερωτα μεσα σε ενα ντουλαπακι. Απλα φροντιζω να σιδερωνω 2 φορες την εβδομαδα ωστε να μη μαζευονται ατελειωτα ρουχα.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

προς το παρόν τη σιδερώστρα την έχω ανοιχτή στο δεύτερο υπνοδωμάτιο το οποίο εκτελεί ψιλοχρέη αποθήκης!!εκεί έχω και τα παπούτσια μας,χύμα.Μετακομίσαμε πριν 4 μήνες κι ακόμα "φτιαχνόμαστε"..στην ανοιχτή λοιπόν σιδερώστρα τοποθετώ τα ασιδέρωτα κι όταν μαζευτούν 2-3 πλυντήρια μαζί βάζω σίδερο...μιας κι είμαστε οι 2 μας ακόμα δεν μαζεύονται πολλά πλυντήρια και κατά συνέπεια και πολλά ασιδέρωτα..ωστόσο αν με το καλό έρθει κάνα πιτσιρίκι όπου και αναγκαστικά θα αλλάξει χρήση το συγκεκριμένο δωμάτιο υπάρχει ένα μόνο φύλλο στην ντουλάπα όπου και θα εκτελεί χρέη αποθήκευσης της..το μόνο πρόβλημα που έχω βασικά είναι με τα παπούτσια (ειδικά τα δικά μου Carrie Brandshow ένα πράγμα) δεν έχω βρει ακόμα παπουτσοθήκη της προκοπής εκτός των πλαστικών και η μυρωδιά στο δωμάτιο είναι άσχημη αν κι έχω ανοιχτό το τζάμι όλη μέρα

io6Qp3.png

g3BCp2.png

• 2 weeks later...

Μόνο εγώ δεν προλαβαίνω να σιδερώσω? Δεν δουλεύετε? Και περιμένω να κοιμηθούν τα παιδιά για να σιδερώσω, γιατί μπλέκονται στα πόδια μου...Ποτέ δεν προλαβαίνω...Κάνω κάτι λάθος?