Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σουτιεν!!! ποτε τα αντικαθιστω?

Recommended Posts

αρχισαν να μεγαλωνουν επικινδυνα!!!! απο τη μια το χαιρομαι γιατι δεν ειχα ποτε πολυ μεγαλο στηθος αλλα απτην αλλη σκεφτομαι ποτε αραγε πρεπει να ααλαξω σουτιεν? υπαρχουν ειδικα η οχι? μηπως δεν πρεπει να πιεζεται καθολου το στηθος? προτεινει κανεις τα αθλητικα μπουστα? η καποιο αλλο ειδος?:confused::confused:

Διαφημίσεις

Αν εσυ νοιωθεις οτι σε στενευει ή σε πιεζει πολυ καλό ειναι να το αλλαξεις, η επιλογη ειναι δική σου, μπορεις να παρεις ειτε αθλητικό, ειτε χωρις μπανελα ή τα σουτιεν θηλασμου.

Εγώ προσωπικά συνεχιζω να φοραω τα ιδια προ εγκυμοσυνης και ο λογος ειναι οτι δεν με ενοχλουν ακομα, παντα ειχα μεγαλο και μεγαλωσε λιγο ακομα. Οταν μεγαλωσει βεβαια η κοιλια μου κι αλλο τωρα ειμαι στον 5ο μηνα θα φορεσω τα σουτιεν θηλασμου μιας και τα εχω, επειδη ειναι η 3η μου εγκυμοσυνη

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012 Παναγιώτης 02.02.2015

αρχισαν να μεγαλωνουν επικινδυνα!!!! απο τη μια το χαιρομαι γιατι δεν ειχα ποτε πολυ μεγαλο στηθος αλλα απτην αλλη σκεφτομαι ποτε αραγε πρεπει να ααλαξω σουτιεν? υπαρχουν ειδικα η οχι? μηπως δεν πρεπει να πιεζεται καθολου το στηθος? προτεινει κανεις τα αθλητικα μπουστα? η καποιο αλλο ειδος?:confused::confused:

Εμένα μουείχαν πει ότι πρέπει να φοράς ειδικά. Και είχα αγοράσει 2 από mothercare και δεν μου αρέσαν και καθόλου αλλά τι να έκανα. Ουσιαστικά πρόκειται για σουτιεν που έχουν καλή στήριξη χωρίς όμως μπανέλες. Δεν θυμάμαι γιατί πάντως μου είχαν πει κατηγορηματικά όχι μπανελες στην εγκυμοσύνη

Οι μπανελες ενοχλουν τη γυναικα στην εγκυμοσυνη γιάυτο και σου ειπαν να μη φορας με μπανελα,ουτε εμενα μου αρεσουν της εγκυμοσυνης αλλα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τα φορεσα αναγκαστικα απο νωρις μιας και τα παλια δε μου εκαναν απο την αρχη....τωρα ειμαι στον 4ο μηνα και φοραω ενα κανονικο που ακομα μου κανει.Δε με ενοχλει!Γνωμη μου ειναι να αλλαξεις σουτιεν οταν νιωσεις εσυ οτι ενοχλεισαι απο τη μπανελα η αν μεγαλωσει πολυ το στηθος και δεν σου κανουν τα παλια μπορεις μια και καλη να παρεις σουτιεν θηλασμου- τα οποια βεβαια δεν εχω καταλαβει τι διαφορα εχουν απο τα εγκυμοσυνης- αλλα εγω τα προτιμω γιατι τα παιρνω μια και καλη και τα φοραω και μετα τη γεννα για να θηλαζω.

εγω σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης φορουσα τα σουτιεν που φοραγα και πριν την εγκυμοσυνη ακομη και την μερα που πηγα να γεννησω! δεν με ενοχλουσαν καθολου,ισως γιατι το στηθος δεν μεγαλωσε ιδιαιτερα!

τωρα αν εσυ δεν νιωθεις καλα και θες να αλλαξεις να το κανεις! οσο πιο ανετα νιωθεις τοσο καλυτερα!;)

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγω είχα τρομερή ενόχληση στο στήθος και είχα πάει απο mothercare δύο σουτιεν εγκυμοσύνης..απίστευτα απαλά χωρις μπανέλα. Τρομερά άνετα. Στην αρχή τα φορούσα μόνο στο σπίτι και για ψώνια (οχι σε εξοδους). Οταν μεγάλωσε κι αλλο το στηθος τα φορούσα παντού. Στο τρίτο τρίμηνο οταν έπρεπε να αλλάξω νούμερο πήρα κατευθείαν τα θηλασμού΄.