Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δε τρωει....

natasiaes

Recommended Posts

ειναι σχεδον 14 μηνων...περασε βρογχιτιδα, ιωση, κ τωρα ακομη με μπουκωμενη μυτη ειναι κ βήχει το βραδυ:(...παει σε βρεφικο οποτε το περιμεναμε πως θα είναι μονίμως κρυωμένη....έχω θέμα με το φαγητό.....χωρίς υπερβολές, εδω κ 5-6 μέρες βλέπει πιάτο κ βάζει τα κλάματα:-(.....γάλα πίνει 2 φορες την ημέρα από 50-70 μλ (ωωω ναι καλα διαβασατε) κ αυτο με το ζορι.....την πιέζω όσο μπορω κ δε ξέρω αμα της κάνει καλό...τα 24ωρα περνάνε με ποσότητα φαγητου-γάλα κτλ 300γρ ....λίγα δεν είναι? ..τις πρώτες 2 μέρες θεώρησα οτι πονάει ο λαιμός της (το ειχε δει γιατρος) κ δε μπορούσε να καταπιει ...μας είπαν να μη της δίνουμε ζεστα.....έχω δοκιμάσει όλες τις θερμοκρασίες αλλα τπτ..ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ....απορώ , πεινάει αυτο το παιδί???...πυρετο δεν έχει (ευτυχως) κ οταν είναι ξύπνια μια χαρά κεφάτη την βρίσκω.....εκτος απο κάποιες στιγμές έντονης γκρινιας .....μίλησα με τον γιατρό κ μου είπε οτι το κάνουν αυτό τα μωρά που μπαινουν στο 2ο χρόνο της ζωής τους....κ να την ξανακοιτάξουμε σε 1 βδομάδα πάλι (να ζυγιστεί κτλ) εαν συνεχίζει η ιδια κατασταση.....μέχρι τότε ομως θα μου ρέψει....έχω αγχωθεί τσάμπα λέτε?:confused:...΄έχω φτάσει σε σημείο να φωνάζω από το άγχος μου κ τα νεύρα μου....:oops:

Διαφημίσεις

Μη κάνεις το λάθος να την πιέσεις!!Αν πεινάει,θα φάει!Με το να την πιέζεις θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα!!Μια φορά δεν ήμουν στα καλά μου και πίεσα τον γιο μου να φάει και 3 μέρες δεν ήθελε να βλέπει φαγητό!!!Προσπάθησε για αρχή να της δίνεις φαγητά που της αρέσουν,φρούτα,γιαουρτάκι και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμά της,αν δεν θέλει,μη της δίνεις,στο επόμενο γεύμα.Κάποια στιγμή θα φάει...Δοκίμασε να την ταΐζεις ενώ τρώτε κι εσείς,σε μας πιάνει!!!;)

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

λοιπον σημερα, ηπιε γαλα 40μλ....λιγο παραπανω απο την μισή φρουτοκρεμα (ουαααου) κ τωρα πηγα να της δωσω μεσημεριανο, ειδε το πιατο κ ετρεξε προς το μερος μου.....ωραια λεω πειναει....εφαγε 1-2-3 μπουκιες κ μετα τπτ, μου το εφτυνε.....εε δε θα της αρεσει σκεφτηκα......βγαζω το γιαουρτακι απο το ψυγειο, χαρηκε, ηρθε προς το μερος μου παλι, εφαγε 1-2-3 κουταλιτσες, κ αυτο ηταν.....μπουσουλαει συνεχεια, την φωναζω κ δεν ακουει.....λες κ ειναι κουφη.....προσπαθω να συγκρατησω τα νευρα μου αλλα δε μπορω αλλο.......ποσο θα κρατησει αυτο? 1 μηνα? θα χάσει πολυ βαρος, θα ρεψει......κ επισης μακαρι να ηξερα τον λογο που δε τρωει.....δε ξερω, σκεφτομαι να την παω στο γιατρο, αλλα κ αυτος στην κοσμαρα του ειναι μου φαινεται......κ δε νομιζω να βγαλει ακρη......θα την ζυγισει, θα δει οτι εχει χασει βαρος κ θα μου πει κανε υπομονη......ως ποτε? ποτε να αρχισω να ανησυχω? ....οταν κλεισει 1 μηνα ασιτη???

μπορει να φταιει και το γεγονος οτι ειναι μπουκωμενη. μυτη βουλωμενη τρωμε μπουκωνει και το στομα και δεν μπορουμε να αναπνευσουμε.... κι εμενα το κανει οταν ειναι μπουκωμενος.

πολυ ορος πριν το φαγητο και μετα απο λιγο δως της να φαει

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

μπορει να φταιει και το γεγονος οτι ειναι μπουκωμενη. μυτη βουλωμενη τρωμε μπουκωνει και το στομα και δεν μπορουμε να αναπνευσουμε.... κι εμενα το κανει οταν ειναι μπουκωμενος.

πολυ ορος πριν το φαγητο και μετα απο λιγο δως της να φαει

σε ευχαριστω, αλλα μακάρι να με άφηνε να της βάζω ορο...χτυπιέται(εχει κ δυναμη η άτιμη), κουνιέται, κ δε μπορώ να της πιέζω κ το κεφάλι της πολυ, φοβάμαι.....της βάζω ορο όταν κοιμάται...η μικρή υπήρξε κ αλλες φορές μπουκωμένη (οχι τοσο ασχημα ομως), αλλα έτρωγε κανονικα...αλλα όπως κ να έχει, επειδή πάει βρεφικό, θα είναι μπουκωμένη όλη τη χρονια μάλλον....οποτε καήκαμε....ρε μπας κ δε της αρέσει η μαγειρική μου πια???:evil:.....

ωστόσο θα το δοκιμάσω κ αυτο που λες, αλλα οι ελπίδες μου έχουν ήδη χαθεί..

Διαφημίσεις

ουτε εμενα με αφηνει, πεφτει πολυ κλωτσομπουνιδι αλλα δεν του περναει.

εμενα παντως μολις καθαριζουμε την μυτη και ησυχαζει απο το κλαμμα του ορου, τρωει αμεσως

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Μην ανησυχείς όταν θελήσει θα φάει. Μην φοβάσαι δεν θα ρέψει. Εάν το μωρό πριν την αλλαγή του παιδικού έτρωγε κανονικά κάποια στιγμή πιστεύω θα επανέλθει. Είναι μεγάλο λάθος να την πιέζεις να φωνάζεις και να αγχώνεσαι. 'Εάν απορρίψεις οτιδήποτε παθολογικό τότε θα πρέπει να εμπιστευτείς το παιδί σου σε σχέση με την όρεξη του και τις διάφορες τροφές. Εάν το παιδί περνάει ίωση είναι λογικό να μην έχει όρεξη. Εμείς όταν είμαστε άρρωστοι έχουμε όρεξη για φαί; Τα παιδιά σε κάθε περίπτωση γνωρίζουν καλλίτερα τις ανάγκες τους. Και τι έγινε εάν δεν πάρει για λίγο καιρό βάρος;;; Δώσε της χρόνο και θα δεις πόσο γρήγορα θα αναπληρώσει ότι χρειάζεται.

Μην ανησυχείς όταν θελήσει θα φάει. Μην φοβάσαι δεν θα ρέψει. Εάν το μωρό πριν την αλλαγή του παιδικού έτρωγε κανονικά κάποια στιγμή πιστεύω θα επανέλθει. Είναι μεγάλο λάθος να την πιέζεις να φωνάζεις και να αγχώνεσαι. 'Εάν απορρίψεις οτιδήποτε παθολογικό τότε θα πρέπει να εμπιστευτείς το παιδί σου σε σχέση με την όρεξη του και τις διάφορες τροφές. Εάν το παιδί περνάει ίωση είναι λογικό να μην έχει όρεξη. Εμείς όταν είμαστε άρρωστοι έχουμε όρεξη για φαί; Τα παιδιά σε κάθε περίπτωση γνωρίζουν καλλίτερα τις ανάγκες τους. Και τι έγινε εάν δεν πάρει για λίγο καιρό βάρος;;; Δώσε της χρόνο και θα δεις πόσο γρήγορα θα αναπληρώσει ότι χρειάζεται.

Συμφωνώ απόλυτα!

ειλικρινα ευχαριστω...κ προσπαθω να μην αγχωνομαι κ να μη το σκεφτομαι....ειμαι υπερβολικη το ξερω.....απλα σημερα οταν ειδε το πιατο ηρθε κατευθειαν κ περιμενε να φαει....κ σα να ξινισε η μουρη της γι αυτο σκεφτηκα οτι δε της αρεσει το φαγητο μου πια...στο μεταξυ αλλαξαμε βρεφονηπιακο οποτε λετε να φταιει αυτο???:confused: μπα οχι.......ειναι μια βδομαδα που δε τρωει αλλα σημερα σα να καναμε 1 βημα παραπανω.....εφαγε 5-6 κουταλιες μπισκοτοκρεμα.....:eek:.......παω να της δωσω γαλα τωρα.....αμα πιει 70μλ θα ειμαι ευχαριστημενη....ιδωμεν κοριτσια....

Έτσι μπράβο κοριτσάκι...ψύχραιμα!!!Αφού έφαγε λίγο,είναι πολύ καλό!!Σιγά σιγά θα τρώει όλο και παραπάνω...ξέρω πως νιώθεις,κι εμένα με πιάνει από κάτω όταν πετάω το φαγητό του αλλά προσπαθώ να σκεφτώ λογικά!!Όλα θα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

20μλ......αυτο ηταν για αποψε.......γκρρρρρ γκρρρρ :twisted: τελικα χρειαζομαι ψυχολογο για να με βοηθησει να συγκρατω τα νευρα μου......εαν ηταν ο αντρας μου τωρα εδω, θα φωναζα οσο δε παει.....κλαιω απο τα νευρα μου τωρα......ειλικρινα δεν ειναι του χαρακτηρα μου, δε πιστευα οτι θα με ενοιαζε τοσο πολυ το ποσο θα φαει η μικρη......να αδιαφορω? δε μπορω......ουτε υπομονη εχω......παει η ιωση περασε πια....μονο μπουκωμα εχει....την πιπιλα ξερει κ την εχει ολη μερα στο στομα, δεν την ενοχλει.....κ αμα της την βγαζω χτυπιεται σαν χταποδι απο το κλαμα......

Ηρέμησε κοριτσάκι μου....ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....Ξέρω ότι είναι δύσκολο να αδιαφορήσεις...αλλά προσπάθησε...πάρ'το απόφαση!Εγώ να δεις τι νεύρα είχα...απαπαπαπαπα...αλλά δούλεψα λίγο με τον εαυτό μου και το πήρα απόφαση...ίσως στην περίπτωσή μου βοηθάει ότι θηλάζω κι αν δεν φάει,θα θηλάσει και όλα καλά...μην αγχώνεσαι!Τα παιδιά ξέρουν πόσο πρέπει να φάνε!;)

Ηρέμησε κοριτσάκι μου....ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....Ξέρω ότι είναι δύσκολο να αδιαφορήσεις...αλλά προσπάθησε...πάρ'το απόφαση!Εγώ να δεις τι νεύρα είχα...απαπαπαπαπα...αλλά δούλεψα λίγο με τον εαυτό μου και το πήρα απόφαση...ίσως στην περίπτωσή μου βοηθάει ότι θηλάζω κι αν δεν φάει,θα θηλάσει και όλα καλά...μην αγχώνεσαι!Τα παιδιά ξέρουν πόσο πρέπει να φάνε!;)

ΝΑ ΕΙΔΕΣ? ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΝΕ Κ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ......ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΙΑ.....1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, Κ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΩΡΑ, ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1-2-3 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ.....ΝΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΘΑ ΦΑΝΕ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΑΝ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΡΩΕΙ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕ ΤΡΩΕΙ.....ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΑΓΑΝΗ ΗΤΑΝ, ΜΑ ΤΙ ΦΑΓΑΝΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙΣ, Κ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΚΤΛ....ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΤΣΙ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ......ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ......

• 2 weeks later...

καλησπερα κοριτσακια..τελευταιες μερες κι εμενα η μικρη μου 18 μηνων ειναι μου κανει νερα με το φαγητο..εχει 4-5 μερες μυξουλα και εχει περιορισει το φαγητο.λετε να επανελθει?την φρουτοκρεμα που την τσακιζε τρεις μερες βαζει τα κλαματα οταν την βλεπει ..το μεσημερι λιγο φαγητο και τα απογευματα γενικα εδω και καρο τα εχει σιχαθει ολα...γιαουρτακια κρεμες,και οτι δοκιμαζω να της φτιαξω δεν το θελει..ευτυχως πινει γαλα...Απο 200ml 3-4 φορες τη μερα..αλλα αυτο της κανει καλο?μονο με το γαλα θα ζει?τι να πω..κι εχει και μια γκρινια αλλο πραγμα..αφηστε που κλαιει σπαρακτικα οταν την πηγαινω στην πεθερα μου για να παω για δουλεια...ενω την αφηνα απο 7 μηνων..τωρα τι επαθε?αλλο κιαυτο..δεν αντεχω αλλο αγχοοοοος:|

καλησπερα κοριτσακια..τελευταιες μερες κι εμενα η μικρη μου 18 μηνων ειναι μου κανει νερα με το φαγητο..εχει 4-5 μερες μυξουλα και εχει περιορισει το φαγητο.λετε να επανελθει?την φρουτοκρεμα που την τσακιζε τρεις μερες βαζει τα κλαματα οταν την βλεπει ..το μεσημερι λιγο φαγητο και τα απογευματα γενικα εδω και καρο τα εχει σιχαθει ολα...γιαουρτακια κρεμες,και οτι δοκιμαζω να της φτιαξω δεν το θελει..ευτυχως πινει γαλα...Απο 200ml 3-4 φορες τη μερα..αλλα αυτο της κανει καλο?μονο με το γαλα θα ζει?τι να πω..κι εχει και μια γκρινια αλλο πραγμα..αφηστε που κλαιει σπαρακτικα οταν την πηγαινω στην πεθερα μου για να παω για δουλεια...ενω την αφηνα απο 7 μηνων..τωρα τι επαθε?αλλο κιαυτο..δεν αντεχω αλλο αγχοοοοος:|

ενα θα σου πω απο την εμπειρια μου με τον μικρο μου,,φασεις ειναι και περνανε...κατα καιρους κλεινει το στομα και μονον θηλαζει αντε και λιγο μακαρονακι με τυρι,,,μετα επανερχεται συμβαινει οταν βγαζει δοντια, οταν ειναι κρυωμένος,,,επισης εκεινη την περιοδο δεν ξεκολλαει απο πανω μου με τιποτα,,,εκτος απο υπομονη δεν εχω να σου προτεινω κατι αλλο,,,κυκλοι ειναι αν ειναι μεσα στις καμπυλες ολα οκ,,,,μια φορα μονον του κρατησε κανα 10ημερο και καναμε εξεταση αιματος ηταν χαμηλα η φεριτινη πηρε για κανα μηνα σιδηρο και πηρα τα πανω του

Διαφημίσεις