Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρωορο μωρακι και κρυωμα

Recommended Posts

Στο χωριο που μενω υπαρχει μια γυναικα απο την βουλγαρια που γεννησε ενα προωρο μωρακι αγορακι μπηκε σε λαμπα και θερμοκοιτιδα και εφυγε εδω και 10 μερες ειναι στο σπιτι αλλα τωρα κολλησε μια ιωση απο μεγαλυτερα παιδια που μενουν στο σπιτι

η μυτουλα του ειναι μπουκωμενη και προς το παρων δεν εχει πυρετο

ομως το μωρακι ειναι 2 κιλα δεν το εχουν ζυγισει τις τελευτεες μερες και σημερα εχασε την ορεξη του

με προβληματιζει οτι η μητερα το εχει επισης σε ενα παρα πολυ ζεστο δωματιο που και εσυ αδυνατεις να ζησεις 28 μεσα στο σπιτι διπλα στην σομπα και το βλεπω κοιμησμενο χωρις να εχει διαθεση να ανοιξει τα ματακια του

της εχω κανει παρατηρησει να μην ειναι διπλα στην σομπα αλλα την στιγμη που ειμαι εκει το παει σε αλλη θεση και ανοιγει τα ματακια του και αρχιζει να ζωηρευει και οταν ξαναπηγαινω παλι διπλα στην σομπα κοιμισμενο

το θιηλαζει και του δινει και απο μπιμπερο δικο της γαλα αλλα με ανυσηχει καπως η κατασταση της ειπα να παει το μωρο στο νοσοκομειο μεχρι την παρασκευη αλλα βλεπω και μια απροθυμια γιατι δεν εχει χαρτια

οποιαδηποτε συμβουλη θα μου ηταν πολυ χρησιμη

Διαφημίσεις

εδω οχι και δεν ειμαι σιγουρη για ηρακλειο αν υπαρχει και εκει καποιος

αν παει στο νοσοκομειο δεν θα την δεκτουν???το μωρακι αρρωστο δεν θεωρηται επειγουσα κατασταση για να το εξετασουν???

να ρωτησω και κατι ασχετο???η μαμα του βγαζει πολλες φορες γαλα απο το στηθος της και το βαζει σε μπιμπερο ποση ωρα να το αφηνει μετα που θα του δωσει να πιει???εχω παρατηρησει οτι δεν το βαζει σε ψηγειο

να ρωτησω και κατι ασχετο???η μαμα του βγαζει πολλες φορες γαλα απο το στηθος της και το βαζει σε μπιμπερο ποση ωρα να το αφηνει μετα που θα του δωσει να πιει???εχω παρατηρησει οτι δεν το βαζει σε ψηγειο[/QUOT

Το γάλα διατηρειται σε θερμοκρασία δωματίου εως 25 βαθμους για 6-8 ωρες.

Δειξε της τουλαχιστον πως να κάνει ρινοπλύσεις με φυσιολογικό ορο αν το μωρο είναι μπουκωμένο για να μπορει να τρωει καλά .

Διαφημίσεις

Όταν γέννησε δεν έβγαλε βιβλιάριο στο παιδί? Πρέπει να της το δώσαν από το νοσοκομείο. Το κανονικό όχι το μικρό του ΙΚΑ. Με αυτό θα πάει στο νοσκομείο θα πληρώσει το εισητήριο και θα εξετάσουν το παιδί. Και εγώΚρήτη μένω, στη Σητεία και επειδή πάω το μικρό στο νοσκομείο για τις εξετάσεις μόνο το βιβλιάριο θέλουν μου δίνουν το εισητήριο και πάω στο γιατρό. Δε ζητάνε χαρτιά και τίποτα άλλο. Λογικά κρύωμα είναι αλλά επειδή μένουν και άλλοι ίσως χρειαστεί να του δωσουν amoxil για ενδεχόμενη λοίμωξη. Αν μπορείς να πας και εσύ μαζί της ακόμα καλύτερα! Περαστικά εύχομαι

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P