Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

περιποιηση μαλλιων

Recommended Posts

Γεια σας αποφασισα να ανοιξω ενα θεμα για ενα απο τα πιο δυνατα οπλα της γυναικας τα μαλλια.Δηλαδη τι σαμπουαν χρησιμοποιειται μασκες πατε κωμμωτηριο?Εγω για παραδειγαμ χρησιμοπιω το sunsilk μαλακτικη κ σαμπουαν αναδομηση πραγματικα τ μαλλια τ κανει υπεροχα λατρευωωω.;)

επισης φτιαχνω μια σπιτικη μασκα για τ μαλλια 2 φορες την εβδομαδα.Ημασκα εχει 1 αυγο 1 γιαουρτι 1 κουταλια μελι κ λιγο λαδι κανει τ μαλλια υπεροχα.

Διαφημίσεις

Άκου γέλιο τώρα…. Λεφτά για κομμωτήριο ‘’γιόκ’’… Σαμπουάν/μαλακτική ότι βρω σε πιο οικονομικό… μάσκες δεν έχω διάθεση ούτε χρόνο για να κάνω…

Ξέχασα τίποτα??

:lol: :lol: :lol: :lol:

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

παντως μια γρηγορη περιποιηση ειναιι ελαιολαδο σκετο στις ακρες πριν τ μπανιο

Αυτό μπορώ να το κάνω :) Γρήγορο και εύκολο…. Κάνει δουλειά??

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Ωραίο θεματάκι!Σαμπουαν χρησιμοποιώ τώρα της wella pro series και ειναι οκ.Μάσκα dove silk and sleek αλλά όλες καλές μου φαίνονται αρκεί να μην χρειάζονται να τις αφήσεις κανα 5λεπτο στα μαλλιά.Προτιμώ αυτές που δρουν σε 1-2 λεπτάκια...Επίσης πήρα πρώτη φορά ενα spray conditioner χωρίς ξεβγαλμα gliss και μου άρεσε πολύ!Τα μαλλιά χτενίζονται πολύ εύκολα και μοσχομυρίζει:)

Κομμωτήριο πήγαινα παλιότερα απαραιτήτως 1 φορά το μήνα για βαφή,περιποίηση κλπ.Οταν ήρθα Αθήνα πριν λίγα χρόνια επειδή πήγα σε κάποια κομμωτήρια και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα,ξεκίνησα να βάφω μόνη τα μαλλιά μου.Πλεον πηγαίνω μόνο για κούρεμα ή αν κάνω ανταυγειες.Ετσι εξοικονομώ και χρήματα και χρόνο;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

Αυτό μπορώ να το κάνω :) Γρήγορο και εύκολο…. Κάνει δουλειά??

ναι κανειφανταστικη δουλειαα απο την πρωτη κιολας εφαρμογη κ οσο περισσοτερο τ κανεις κ οσο περισσοτερο τ αφηνεις θα δεις τ μαλλια σου λαμπεραα δυνατα ****** κ ψαλιδα σχεδν τελοςς

Ωραίο θεματάκι!Σαμπουαν χρησιμοποιώ τώρα της wella pro series και ειναι οκ.Μάσκα dove silk and sleek αλλά όλες καλές μου φαίνονται αρκεί να μην χρειάζονται να τις αφήσεις κανα 5λεπτο στα μαλλιά.Προτιμώ αυτές που δρουν σε 1-2 λεπτάκια...Επίσης πήρα πρώτη φορά ενα spray conditioner χωρίς ξεβγαλμα gliss και μου άρεσε πολύ!Τα μαλλιά χτενίζονται πολύ εύκολα και μοσχομυρίζει:)

Κομμωτήριο πήγαινα παλιότερα απαραιτήτως 1 φορά το μήνα για βαφή,περιποίηση κλπ.Οταν ήρθα Αθήνα πριν λίγα χρόνια επειδή πήγα σε κάποια κομμωτήρια και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα,ξεκίνησα να βάφω μόνη τα μαλλιά μου.Πλεον πηγαίνω μόνο για κούρεμα ή αν κάνω ανταυγειες.Ετσι εξοικονομώ και χρήματα και χρόνο;)

χαιρομαι που σου αρεσε τ θεμα να σε ρωτησω κατι το contitioner sparay δεν βαραινει λαδωνει τ μαλλια?

χαιρομαι που σου αρεσε τ θεμα να σε ρωτησω κατι το contitioner sparay δεν βαραινει λαδωνει τ μαλλια?

καθόλου!Αν και τα μαλλιά μου είναι λιπαρά,το συγκεκριμένο δεν τα βαραίνει;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png