Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΨΑΧΝΩ ANIMATEUR ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Recommended Posts

Καλησπερα!!!!

Μηπως γνωριζεται κανεναν animateur να ντυθει παιδικος ηρωας σε οικονομικη τιμη εδω στην Αθηνα?

Αν εχετε καποιον και ειστε ευχαριστημενοι στειλτε μου π.μ ,

θα προτιμουσα κοπελα .

Τα γενεθλια ειναι την Κυριακη...Ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

698 6735050 ήρθαν 2 κοπελεσ ντυμένες έδωσαν καραμέλες μεταλλεία και δώρα σε όλα τα μικρά έπαιξαν και έκαναν μπαλονοκατασκευες και facepainting κουβαλουσαν δικα τουσ σντ και σντπλειερ καθωσ κδιάφορα παιχνίδια και για μιάμιση ώρα μου πήραν 90?!!!είναι δοκιμασμένες αρκετές φορές

καλο μου ακουγεται το

http://paidikaglentia.blogspot.com/2...g-post_23.html

απλα και γω θα θελα να ρωτησω εαν την εχεις δει την κοπελα σε παρτυ και ποσο παιρνει την ωρα?

την πηρα 2/10 στην γαμοβαπτιση μας ολοι εμειναν ενθουσιασμενοι την γνωρισα εντελως τυχαια στο group του fb ελληνιδες μαμαδες την ειχαν παρει αρκετες κοπελες οσο για τις τιμες εγω εδωσα 140 ευρω για 4 ωρες ομως ηταν γαμοβαπτιση σε παρτυ νομιζω παιρνει πιο φθηνα παντως με επαιρναν τηλ και μου ελεγαν τα καλυτερα

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

6947800190 μεχει καλυψει πολλές φορες και μου εχει εχει στείλει και συντριβανι σοκολατας δωρα σενα παρτυ που της ειπα οτι θελω να το προσεξει.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

6947800190 μεχει καλυψει πολλές φορες και μου εχει εχει στείλει και συντριβανι σοκολατας δωρα σενα παρτυ που της ειπα οτι θελω να το προσεξει.

Απο τιμές θυμάσαι καθόλου;;;

Καλησπερα!!!!

Μηπως γνωριζεται κανεναν animateur να ντυθει παιδικος ηρωας σε οικονομικη τιμη εδω στην Αθηνα?

Αν εχετε καποιον και ειστε ευχαριστημενοι στειλτε μου π.μ ,

θα προτιμουσα κοπελα .

Τα γενεθλια ειναι την Κυριακη...Ευχαριστω!

εχεις πμ

Διαφημίσεις

Μου εχει στειλει διαφορες κοπελες με κορυφαια αυτη της βαπτισης που ειναι καθηγητρια και δασκάλα και μαλιστα εχει κανει μεταπτυχιακο στο εξωτερικο στην τεχνη και ειναι απιθανη με τα πιτσιρικια.Τους κανει πραγματα που δεν τα κανουν σε παρτυ-εκτος απο τα συνηθισμενα- στα μεγαλυτερα φερνει μαζι της διαφορα βιβλία και τους μιλάει για τεχνη με παιδικο τροπο και αποχαυνώνονται.

Εμενα μαρεσε πολύ.

Οι τιμες παιζουν γιατι οταν την ηθελα για μικρότερο παρτυ στην γιορτη του μεγαλου μου πηρε λιγότερα.

Στην βαπτιση ειχε παρει γυρω στα 200 αλλά την ηθελα απο την αρχη μεχρι το τελος.Εκατσε 5-6 ωρες.Και παλι καλη τιμη μου εκανε.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!