Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διαδραστική φωτογράφιση

Recommended Posts

Ελπίζω να έβαλα το θέμα στη σωστή ενότητα...

Με πήραν πριν κανά μήνα από ένα στούντιο ότι κέρδισα λέει μια διαδραστική φωτογράφιση απ'όταν είχα πάει στο γνωστο εκπτωτικό χωριό το καλοκαίρι. Εγώ πάλι δε θυμάμαι να είχα δώσει τα στοιχεία μου αλλά τέσπα... Βασικά απ'ότι μου είπαν πας εκεί με τον άντρα σου, το παιδί σου, το ζωάκι σου (αν έχεις), ένα αγαπημένο αντικείμενο (μπάλα, κούκλα, κλπ), κλπ και σε φωτογραφίζουν εν κινήσει για μισή ώρα. Όποια φωτό σου αρέσει στην κάνουν κάδρο 30χ30 εκ. Το δώρο είναι αξίας λέει 180 ευρώ και δεν έχω κάποια άλλη επιβάρυνση. Εγώ δεν το πολυπήρα σοβαρά και η αλήθεια είναι ότι ψιλοβαριέμαι, πόσο μάλλον ο άντρας μου και δεν απάντησα θετικά, αλλά ξαναπάρτε με και θα το σκεφτώ. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι κέρδισα έτσι εύκολα κάτι, κάποιο λάκο έχει η φάβα! Μόλις πριν λίγο με πήραν από άλλο στούντιο ότι κέρδισα (πάλι?) μαντέψτε... μια διαδραστική φωτογράφιση αξίας 180 ευρώ! Τυχαίο? Σαν πολύ τυχερή δεν είμαι? Προσπαθώ να καταλάβω που είναι η παγίδα. Σκέφτηκα μήπως από αυτή τη φωτό που σου δίνουν δώρο έχει και άλλες έξτρα τις οποίες για να τις πάρεις πρέπει να τις πληρώσεις.

Έχει τύχει σε σας? Έχετε συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο? Έχετε ακούσει για κάποιον άλλο? Για πείτε...

Διαφημίσεις

Μας έτυχε το καλοκαίρι μετά από επίσκεψη στο Αττικό Πάρκο. Βέβαια θυμάμαι ότι είχαμε δώσει τα στοιχεία μας για ένα διαγωνισμό που είχαν διοργανώσει. Πήγαμε και κάναμε λοιπόν τη φωτογράφιση, μετά από λίγες μέρες μας φώναξαν να δούμε τις φωτογραφίες και να επιλέξουμε. Εκεί βέβαια συναντήσαμε μια προσπάθεια να μας πουλήσουν κάποια μεγαλύτερη διάσταση αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν ιδιαίτερα πιεστικό. Βέβαια οι φωτογραφίες ήταν αρκετά καλές και αν βρισκόμασταν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση θα είχαμε αγοράσει. Τελικώς αρκεστήκαμε στη διάσταση του δώρου, το ετοίμασαν και μας τηλεφώνησαν να παραλάβουμε.

The love of my life....