Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναπνευστική Δυσχέρεια

Recommended Posts

Στην τελευταία μου επίσκεψη στη γιατρο (36w+5), ο καρδιοτοκογράφος μας έδειχνε σταθερούς παλμούς για περίπου μισή ώρα και η γιατρός μου είπε ότι θα πηγαίναμε κατευθείαν για καισαρική αν δεν άλλαζε κάτι στις ενδείξεις και ότι ο μόνος λόγος που θέλει να περάσουν τουλάχιστον 10 μέρες ή και παραπάνω αν τα καταφέρουμε, είναι ότι επειδή το μωρό είναι αγόρι και θα γεννηθεί με καισαρική, ενδεχομένως να παρουσιάσει αναπνευστική δυσχέρεια. Τα αγόρια εμφανίζουν λέει μεγαλύτερη ευαισθησία στους πνεύμονες και ειδικά όταν γεννηθούν με καισαρική τομή! Από την άλλη αγχώνομαι μήπως φτάνοντας σχεδόν 39η εβδομάδα, περάσουν οι μέρες κατά πολύ και κινδυνεύω εγώ έχοντας κάνει ήδη μια καισαρική. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Τι επιπτώσεις υπάρχουν;

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλα μου γεννησα με καισαρικη το πρωτο στης 39 και 6 εβδομαδες αλλα στο δευτερο εσπασαν τα νερα 37 εβδομαδες και εκανα καισαρικη ισα που ην προλαβαμε την μικρη δεν ειχα καθολου αμνιακα....να σου πω την αληθεια αυτο το παιδι βηχει απο την μερα που γεννηθηκε!!δεν ξερω αν ωφειλετε λογω της εβδομαδας που γεννηθηκε...εαν παντως μαθεις τιποτα ενημερωσε!!!!ειναι 5 μηνων τωρα η μικρη και εχουμε αρρωστισει 3 φορες με βηχα και ειμαστε με αερολιν!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Μια ματιά που έριξα στο internet και απ' ότι μου είπε και η γιατρός μου, το πρόβλημα εμφανίζεται στα αγόρια σε συνδυασμό με την καισαρική! Αν ήταν κορίτσι μου είπε χαρακτηριστικά και τώρα μπορούσε να γεννηθεί, αλλά τα αγόρια έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία! Πάντως το aerolin αν το ξεκινήσεις δύσκολα το σταματάς, αλλά ψάξτο μήπως υπάρχει κάτι μέσα στο σπίτι που το επηρρεάζει!

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif