Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΩΡΗ ΟΛΙΚΗ ΡΗΞΗ ΥΜΑΙΝΩΝ

Recommended Posts

Γνωρίζει καμιά σας για την προωρη ρηξη υμαινων (σπάσιμο νερών)? Είχα 2 αποβολές, μία στην 16η εβδομάδα και μία στην 14η...Και στις 2 δεν υπήρχε μικρόβιο και ο τράχηλος ηταν κλειστός. Είχα συσπάσεις και στις 2 και μάλιστα στη 2η επαιρνα και yutopar. Οι γιατροί στο Παπαγεωργίου Θεσσαλονικης συστησαν πληρη ελεγχο: καρυοτυπο ζυγους, αντιφωσφολιπιδικα και αντιπατρικά αντισώματα, ελεγχο κυττάρων, θρομβοφιλία.... Μου σύστησαν τον Δανιηλιδη, αλλά έμαθα ότι είναι σε κυκλώματα και ρουφάει ευρουλάκια... Αυτό το διαπίστωσα και μόνη μου όταν μου τον συστησε και μια μικροβιολογος και ένας γυναικολόγος στην περιοχή μου, η οποίοι δεν είναι καθόλου αξιόπιστοι. Anyway!!! Ωστόσο ο γιατρός που με παρακολουθούσε μου είπε οτι υπάρχουν όντως κυκλώματα και πρότεινε έλεγχο θρομβοφιλίας και ανοσολογικο. Στην επόμενη εγκυμοσύνη να κάνω ενέσεις αντιπηκτικές, κορτυζόνη και utrogestan. Θεωρεί ότι θα πρέπει να έχουμε τη μήτρα σε "καταστολή"...

Διαφημίσεις

σε μια γνωστη μου της εσπασαν τα νερα στην 17η εβδομαδα ομως το γλιτωσε το μωρακι (εχασε πολλα υγρα αλλα εμειναν λιγα μες στο σακο) αλλα ο γιατρος την εβαλε ακινησια μεχρι τη γεννα. παθολογικο αιτιο δεν της βρηκαν.

Εγω γεννησα προωρα την 19η βδομαδα.2 βδομαδες εμεινα στο κρεβατι αλλα εχανα συνεχως υγρα κ 2 μερες πριν την 19η με επιασαν κανονικα πονοι.Μικροβιο δεν ξερω αν ειχα γιατι πηρα προληπτικα αντιβιωση μολις εγινε το γεγονος.Θα το ξαψω μολις ηρεμησω λιγο.Οπως βλεπεις εχω ηδη ενα παιδακι κ 2 γιατροι μου ειπαν οτι ειναι τυχαιο γεγονος ή καποια λοιμωξη..δεν ξερω θα το ψαξω αργοτερα..Καλη δυναμη .

• 1 month later...

τον σεπτεμβρη του 2009 είχα μια παλίνδρομη και τον σεπτέμβρη του 2010 ειχα κάνει αποβολή στην 18η εβδομάδα με ρήξη θυλακίου, μικρόβιο δεν μου έβρισκαν μέχρι που κάποιος γιατρός μου πρότεινε να κάνω ενα σετ εξετάσεων με ίστο περιόδου για μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα και χλαμύδια.....όπου βρέθηκα θετική στα χλαμύδια 3 μήνες έκανα θεραπεία με αντιβίωση και εγώ και ο άντρας μου και μόλις τελείωσα με την θεραπεία έκανα επανάληψη και είχε φύγει το μικρόβιο....τον επόμενο μήνα έμεινα έγκυος και σήμερα έχω ένα κοριτσάκι 2 μηνών.....

line_flow1_beg_39_time_992836800_text_c720c3f5ede1e9eadcf1e120f4e7f220e6f9def220eceff520e5dfede1e92e2e2e2e2e2e2e.gif