Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ

roula35

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡ.ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΚΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΣΧΟΛΕΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 7 ΧΡΟΝΩΝ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΓΥΨΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΑ ΑΡΝΗΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σου!

Καταλαβαίνω απόλυτα την ψυχολογία της μικρής σου, εδώ ενηλικες και μετά από τόσο διάστημα νομίζουν ότι έχουν ξεχάσει να περπατάνε, πόσο μάλλον ένα κοριτσάκι 7 χρονών! Θα σου πρότεινα να την πας σε κάποιο παιδότοπο, όπου οι χώροι εκεί είναι ειδικά διαμορφωμένοι -το πάτωμα είναι μαλακό, υπάρχουν παντού παιχνίδια, βιβλία, χρώματα και ωραίες παραστάσεις- και πιθανότατα να περπατήσει από μόνη της καθώς το περιβάλλον είναι πιο περιορισμένο και ασφαλές , αφού θα βρίσκεται κοντά σε αγαπημένα της αντικείμενα που την κάνουν να αισθάνεται όμορφα. Επίσης, θα σου πρότεινα -αν δεν το έχεις κάνει ήδη φυσικά- να είσαι π.χ. στην κουζίνα και τάχα αυθόρμητα να την φωνάζεις με αφορμή οτιδήποτε πιστεύεις ότι θα της κέντριζε το ενδιαφέρον. Το βασικό είναι να μην την πιέσεις και θα δεις ότι σιγά σιγά θα το ξεπεράσει. Επιπλέον, νομίζω ότι θα την βοηθούσε η επαφή με άλλα παιδιά της ηλικίας της -δεν ξέρω αν έχει αδέρφια-, το παιχνίδι μαζί τους και οπωσδήποτε το σχολείο της.

Θα συμφωνήσω με την Όλγα...έχει φοβηθεί πολύ το κοριτσάκι σου:( Σίγουρα μην την πιέσεις και μην της φωνάξεις!Το καλύτερο πιστεύω είναι να την πας στο αγαπημένο της μέρος (Αλού Φαν Παρκ ίσως) και δεν μπορεί θα θελήσει να παίξει...Να έρθουν οι φίλοι της και να πάτε έξω βόλτα, κάτι τέτοιο. Μήπως έκανε κάποιο σπορ πριν που μπορεί να το ξαναρχίσει;;;

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΟΣ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ν ΑΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ..ΟΜΩΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΝΙΟ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ..ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΟΠΟΤΟ Η ΣΤΑ ΑΛΛΟΥ ΦΑΝ ΠΑΡΚ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..

ειναι σιγουρο οτι δεν ποναει; επισης, μπορεις να της κανεις μασαζακι και κινησεις γιατι το ποδι τοσο καιρο στο γυψο μπορει να εχει παθει μια πολυ μικρη αγκυλωση και η μικρη να μην μπορει να την καταλαβει και να στην περιγραψει με αποτελεσμα απλα να αρνειται να περπατησει. δωσε της χρονο και προσπαθησε να καταλαβεις αν οντως δεν ποναει η αν οντως δεν μπορει καπως να περπατησει η απλα αρνειται ψυχολογικα να περπατησει.

εννοειεται οτι οι βολτες θα βοηθησουν. μπορει και να ξεχαστει και να περπατησει ετσι αυθορμητα

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο μενα,

δοκιμασε και μια βολτα στο jumbo

πες της οτι θελεις να πατε μια βολτα για να της παρεις κατι σαν δωρο επειδη εγινε καλα το ποδαρακι της...

ισως ξεχαστει πανω στη βολτα

κι εγω πιστευω οτι εχει φοβηθει, υπαρχει καμια κονσολα στο σπιτι? οπως wii, ισως παιζοντας καποιο παιχνιδι ξεχνιοτανε...