Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προτιμά το δικό μας φαγητό!

Recommended Posts

Σας βρίσκω σούπερ!!!!!!!!! Η δική μου αν της έδινα θα 'τρωγε και κοκορέτσι! Μακάρι να μείνει έτσι.

Υ.γ Το πάσχα πάντως που θα 'ναι λίγο πάνω από έτος , θα φάει το ωραιότατο αρνάκι της

Αρνί στο φούρνο με πατατες και αρνί λεμονάτο με πρασα τρωει η δικια μου. Αλλα αλεσμενα! Φοβάμαι να της δώσω κρεας έτσι! :rolleyes: α! Και κιμά απο αρνί τρώει.

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις

απο κρεας παντως και εμεις φαγαμε διαφορα γυρω στον ογδοο οχι μονο μοσχαρι κοτοπουλο αλλα αρνι , κατσικακι , κυνηγι καθως ειναι πολυ πλουσιοτερο σε σιδηρο...

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

Αρνί στο φούρνο με πατατες και αρνί λεμονάτο με πρασα τρωει η δικια μου. Αλλα αλεσμενα! Φοβάμαι να της δώσω κρεας έτσι! :rolleyes: α! Και κιμά απο αρνί τρώει.

ψωμακι μπισκοτα τρωει;

αν ναι μη την φοβασαι ξερει να τα μασαει...

και μιλαμε για πολυ μικρα κομματακια στην αρχη και καλα μαγειρεμενα...

σιγα σιγα ετσι θα φυγει απο τα αλεσμενα

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

απο κρεας παντως και εμεις φαγαμε διαφορα γυρω στον ογδοο οχι μονο μοσχαρι κοτοπουλο αλλα αρνι , κατσικακι , κυνηγι καθως ειναι πολυ πλουσιοτερο σε σιδηρο...

Τρώει βουβαλι, κουνελι, κοτοπουλο, χοιρινο, αρνί, κατσίκι. Χαμός!

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

ψωμακι μπισκοτα τρωει;

αν ναι μη την φοβασαι ξερει να τα μασαει...

και μιλαμε για πολυ μικρα κομματακια στην αρχη και καλα μαγειρεμενα...

σιγα σιγα ετσι θα φυγει απο τα αλεσμενα

Λόγω αλλεργίας στο γάλα δεν μπορώ να της δώσω μπισκότα και ψωμί απο φούρνο. Ψωμί φτιάχνω εγω αλλα στο σπιτικό η κόρα είναι σχεδόν ανύπαρκτη και η ψίχα τριβεται. Επομένως της δίνω μόνο την πρώτη μέρα ψίχα.

Απο ολόκληρα τρώει φρούτα, λαχανικα, ρύζι, κεφτεδακια και λαδοπαξιμαδα μουλιασμενα.

Franz Kafka

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...