Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το σεξ στον 8ο μηνα ειναι ασφαλης? τι λετε?

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! Δεν ξερω αν υπαρχει αναλογο θεμα ξανα αλλα θα ηθελα την γνωμη σας. Τι νομιζετε το σεξ στον 8ο μηνα στις αρχες ειναι ασφαλης? Εαν δεν εχεις κανενα προβλημα κ ολα κυλανε φυσιολογικα ή παραμονευουν πολλοι κινδυνοι? Απλα εχω ανχος στο να μην συμβει τιποτα οχι οτι νιωθω κατι αρνητικο μονο που φοβαμαι! Περιμενω απαντησεις σας ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Αν είναι ασφαλές δεν ξέρω να απαντήσω με σιγουριά.Εχω ακούσει όμως ότι στις τελευταίες εβδομάδες απαγορεύεται. Καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό που σε παρακολουθεί.Ο,τι και να σου πούμε εμείς λάθος θα είναι, γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική

Πάντως εμείς το είχαμε κομμένο μαχαίρι, παρόλο που επιτρεπόταν από το γιατρό και δεν υπήρχαν προβλήματα.Ετσι είχαμε αποφασίσει για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Opos eipe i eta - kathe egkimosini einai diaforetiki, alla kai o kathe giatros. Rota to diko sou gia sigouria. Emas mas epitrepei i giatros mou kai mehri ton 8o eihame arketa kales sheseis s auto ton tomea. I alitheia omos einai, oti kapou mesa ston 7o ego arhisa na hano ti diathesi gia tetoia pragmata :D

Opos eipe i eta - kathe egkimosini einai diaforetiki, alla kai o kathe giatros. Rota to diko sou gia sigouria. Emas mas epitrepei i giatros mou kai mehri ton 8o eihame arketa kales sheseis s auto ton tomea. I alitheia omos einai, oti kapou mesa ston 7o ego arhisa na hano ti diathesi gia tetoia pragmata :D

συμφωνω μαζι σαs οτι η καθε εγκυμοσυνη και ο καθε γιατροs ειναι διαφορετικοs....:rolleyes::rolleyes: αχ πωs σου κοπηκε η ορεξη??? εγω εχω παρα πολυ....αλλα βλεπειs εφαγα ακυρο χθεs,μεχρι να γεννησω μου ειπε τπτ:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

dev000br___.png

:rolleyes::rolleyes: αχ πωs σου κοπηκε η ορεξη???

εχ, μεγάλωσε πολύ η κοιλιά, δεν μπορώ ουτε να γυρίσω καλά στον ύπνο μου (είμαι και άυπνη) και πού να έχω όρεξη για άλλα; :D και λίγο το φοβάμαι αυτό το μήνα, περιμένω τον ένατο :D

σου απαγόρεψε δηλ. ο γιατρός σου; :(

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως είχα ακούσει ότι το σπέρμα περιέχει μία ουσία (προσταγλανδίνη νομίζω) που μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις, τοκετό κλπ. Δεν ξέρω αν ισχύει...

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας! Θα ρωτησω αυριο τον γιατρο μου! Παντως κ εγω εχω ακουσει για μια ουσια που περιεχει το σπερμα κ προκαλει οχι μονο συσπασεις δεν ενοχλουν τοσο οσο ο προωρος τοκετος! Γι΄αυτο νομιζω πως ευσταθει το οτι λενε πως στον 9ο κανει για να γεννησεις κ πιο ευκολα η να κατεβει το παιδι! Τι να πω? οτι κ να λεμε εμεις μονο οι ειδικοι γνωριζουν! Καλη συνεχεια σε ολες σας καλη εγκυμοσυνη κ μ'εναν πονο σας ευχομαι!

Ο γιατρός μου μου το είχε "κόψει" μέχρι και το τελος του 3ου τριμήνου.Μετά βουρ! Μέχρι και τις τελευταίες μέρες.

Το σωστότερο είναι να ρωτήσεις ευθέως τον γιατρό σου που ξέρει την περιπτωση σου καλύτερα από τον καθένα.Είναι πολύ φυσική η ερώτηση και υπάρχει λόγος να ντρέπεσε.

QqmLp3.png

εχ, μεγάλωσε πολύ η κοιλιά, δεν μπορώ ουτε να γυρίσω καλά στον ύπνο μου (είμαι και άυπνη) και πού να έχω όρεξη για άλλα; :D και λίγο το φοβάμαι αυτό το μήνα, περιμένω τον ένατο :D

σου απαγόρεψε δηλ. ο γιατρός σου; :(

μπα, ο γιατροσ μου δωσε το ελευθερο....το αμορε φοβαται,μην μου πιεσει την κοιλια,μην πεσει με βαροσ πανω μου,κουνιεται και το νινι συνεχεια....και φοβαται μην μασ κανει κακο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: θα τον βιασω δεν υπαρχει αλλη λυση χαχαχαχα:P:p:p

dev000br___.png

Εγώ κορίτσια δεν μπορώ...μπαίνω τώρα στον 5 και εχω τρελή όρεξη!,δεν κρατιεμαι!!!χι χι!στο τέλος για να γεννήσεις ξέρω ότι βοηθάει αλλά νωρίτερα...κάθε κοπέλα έχει άλλη εγκυμοσυνη!

Διαφημίσεις

Εγώ που ρώτησα τον γιατρό μου προχθές μου είπε μετά την 32η βδομάδα όχι σεξ γιατί μπορεί να προκληθεί τοκετός νωρίτερα.Τώρα αν έχεις φτάσει πχ 38 και θες να γεννήσεις και μπορεις να κάνεις σεξ..κάνεις!!:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

αν το επιτρεπει ο γιατρος, κοριτσια καντε τωρα οτι μπορειται γιατι μετα γιοκ!!!!!με την κουραση που θα εχετε ειναι το τελευταιο πραγμα που θα θελετε να κανετε...............................................μιλαω εκ πειρας!!!!:confused::confused:

Εμάς η τελευταία επαφή ήταν 2 μέρες πριν γεννήσω!!Γέννησα 39 εβδομάδων ακριβώς!!Ρώτα τον γιατρό σου αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν το θέλετε και οι δύο!!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Εμας μας το επτρεπε σε ολη την διαρκεια της κυησης αλλα παντα με προφυλακτικο εκτος απο την 37η εβδομαδα και μετα που ηταν ελευθερο για να με βοηθησει να γεννησω!

Εξαρταται απο τον /την γιατρο!

Καλη λευτερια!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Να σας ενημερωσω πως ρωτησα τον γιατρο μου κ μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα απο την στιγμη που δεν υπαρχει επιπλοκη! Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας καλη λευτερια σε ολες κ μ'εναν πονο ευχομαι! φιλια!!!!!!!!!:P

Φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα απλά το σπέρμα έχει προσταγλαδινες και επίσπευει τον τοκετο όταν γίνεται χώρις προφύλαξη .στο τέλος της εγκυμοσύνης συνήθως οι γιατροί το συστήνουν για να γεννησουμε