Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα! Εχω ενα αγορακι μολις 13 ημερων!

Εχω τοσους προβληματισμους! Οταν θηλαζει κανει 2-3 ωρες και ποτε δεν μπορω να καταλαβω αν εχει χορτασει. Το στηθος μου βγαζει γαλα αν το πιεσω που φανταζομαι οτι εχει. Πως καταλαβαινω οτι τελειωσε; Δοκιμασα και θηλεσ γιατι οι δικεσ μου ειναι ετσι κ ετσι αλλα δεν τη θελει κ την φτηνει κ κλαιει! Και μολις καταφερω και αποκοιμηθει, γιατι τις περισσοτερες φορες γκρινιαζει, μετα απο ποσες ωρες να τον ξυπνησω για να φαει; Ο παιδιατρος μου τα ειπε μια χαρα αλλα στην πραξη τιποτα δεν γινεται!

Συγγνωμη αν σας ζαλισα αλλα ολες εχετε περασει την αγωνια της πρωταρας!

Διαφημίσεις

καλησπερα και να χαιρεσαι το νινι σου.ναι ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη αλλα μη σε πιανει αγχος.λοιπον εμας στην αρχη μας ειπε καθε τρεις ωρες να τον ξυπναμε και στη πρωτη επισκεψη δυο βδομαδες μετα μας ειπε οτι αν πεινασει θα ξυπνησει απο μονος του και να μη το πιεσουμε.να ξερεις οτι δε θελουν παντα στηθος επειδη πεινανε αλλα και γιατι νιωθουν ασφαλεια.απο τη στιγμη που βγαζεις γαλα κατα τη δικη μου προσωπικη γνωμη πιστευω πως χορταινει το μωρακι.του δινεις συμπληρωμα η μονο στηθος?αν δεις και κοιμαται μη το ξυπνησεις για να φαει θα σηκωθει μονο του.γνωμη μου παντα.αλλα επειδη δεν ειμαι και γιατρος καλυτερα να μιλησεις με παιδιατρο.εγω απλα σου λεω τι εκανα εγω στο δικο μου μωρο.

qcKmp2.png

Μέτρα πόσες πάνες βρέχει και πόσες λερώνει. Όταν θηλάζει το βλέπεις να καταπίνει; Πιπίλα δίνεις; Ανά πόση ώρα θηλάζεις; (μετράμε από την έναρξη του θηλασμού). Απάντησε και στις ερωτήσεις εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23962.

FLcUp3.png0BQfp3.png