Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πάρτι με κλόουν από Pizza Fan

Recommended Posts

Στις 29 του μηνός θα κάνει πάρτι γενεθλίων η βαφτισιμιά μου και η μαμά της μου είπε ότι θα πάρει φαγητά από την εν λόγω πιτσαρία, η οποία στο παιδικό μενού παρέχει κλόουν με πολύ μικρή χρέωση. Μήπως το έχετε δοκιμάσει να μου πείτε τη γνώμη σας;

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Στις 29 του μηνός θα κάνει πάρτι γενεθλίων η βαφτισιμιά μου και η μαμά της μου είπε ότι θα πάρει φαγητά από την εν λόγω πιτσαρία, η οποία στο παιδικό μενού παρέχει κλόουν με πολύ μικρή χρέωση. Μήπως το έχετε δοκιμάσει να μου πείτε τη γνώμη σας;

Ελινάκι για πες μας εντυπώσεις για τον κλόουν από την pizza fan για να έχουμε υπόψην μας. Τι ηλικίες ειχαν τα παιδάκια στο πάρτυ;

Ελινάκι για πες μας εντυπώσεις για τον κλόουν από την pizza fan για να έχουμε υπόψην μας. Τι ηλικίες ειχαν τα παιδάκια στο πάρτυ;

Μαριγούλα η κλόουν ήταν καταπληκτική. Κράτησε για 1 1/2 ώρα απασχολημένα τα 8 πιτσιρίκια του πάρτι και πέρασαν πολυ όμορφα. Οι δικοί μου ακόμη μου λένε τι τους έκανε. Τα παιδάκια ήταν από 4 μέχρι 7 χρονών. Και η πιτσα φαν ήταν άψογη, πήραν για επιβεβαίωση την παραμονή και ανήμερα του πάρτι και ζήτησαν από τη μαμά ένα σωρό λεπτομέρειες για το παιδί που γιόρταζε (ηλικία, προτιμήσεις σε ήρωες, μουσική, παιχνίδια). Και το φαγητό πολύ νόστιμο ;)

Κορίτσια γεια σας. Ετοιμάζομαι και εγώ για το πάρτυ του μικρού μου. Μήπως μπορείς Elinaki να μου πεις πόσο πλήρωσες τον κλόουν για μιάμιση ώρα και πόσες μέρες πιο νωρίς κανόνισες με την πιτσαρία για το πάρτυ?

Μαρια! η τιμή του κλόουν είναι 35 ευρώ την ώρα, μπες και στο σάιτ pizzafan.gr και τα γράφει αναλυτικά. Το πάρτι το έκανε η κουμπάρα μου και δεν ξέρω ακριβώς πόσες μέρες πιο πριν είχε κανονίσει, γύρω στη μια βδομάδα 10 μέρες το πολύ.

Μαριγούλα η κλόουν ήταν καταπληκτική. Κράτησε για 1 1/2 ώρα απασχολημένα τα 8 πιτσιρίκια του πάρτι και πέρασαν πολυ όμορφα. Οι δικοί μου ακόμη μου λένε τι τους έκανε. Τα παιδάκια ήταν από 4 μέχρι 7 χρονών. Και η πιτσα φαν ήταν άψογη, πήραν για επιβεβαίωση την παραμονή και ανήμερα του πάρτι και ζήτησαν από τη μαμά ένα σωρό λεπτομέρειες για το παιδί που γιόρταζε (ηλικία, προτιμήσεις σε ήρωες, μουσική, παιχνίδια). Και το φαγητό πολύ νόστιμο ;)

Ελινάκι αν και με καθυστέρηση σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου! ;)

Τα δικά μας καλεσμενα παιδάκια θα είναι πιο μικρά (από 2 έως 5 ετών και τα περισσότερα θα είναι 3 με 3μιση όπως και η κόρη μου). Δεν ξέρω αν θα μπορεσει να τους κρατήσει το ενδιαφέρον, όσες τη δοκιμάσετε τι πιστεύετε;; (στην τελική θα μου πεις έχω χάσει 35 ευρώ δεν χάθηκε και ο κόσμος)...

Διαφημίσεις