Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φροντίδα στήθους, κάνουμε κάτι;

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω ακούσει διάφορα σχετικά με την προετοιμασία της ρόγας για τον θηλασμό, δηλαδή από το να βάζεις βαζελίνη σε όλο το στήθος μέχρι να τρίβεις τις ρόγες σου με αλάτι και οινόπνευμα. Τελικά τι από όλα ισχύει; ΕυχαριστώJ

Διαφημίσεις

Πώς να προετοιμάσεις το στήθος καλύτερα από την φύση? Εκείνη έχει προνοήσει γι'αυτό πονάει το στήθος σου και βαραίνει, αλλάζει εσωτερικά και σε λίγο και εξωτερικά. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάτι, κι αν αποφασίσεις να κάνεις να θυμάσαι ότι έχεις κι ένα μωράκι μέσα σου που απορροφά όλα αυτά που βάζεις πάνω σου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Σκέψου ότι ακόμα και όταν θα θηλάζεις το καλύτερο φάρμακο για τις θηλές είναι να αφήσεις το μητρικό γάλα επάνω και να μην πλυθείς. Αρα η φύση ξέρει καλύτερα!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

• 1 month later...

ναι ναι ναι! να προετοιμάσεις τις θηλές σου απαραιτήτως . Εγω απο βαρεμαρα δεν το έκανα :oops: και μετα φασκελονόμουν ! Και να φανταστεις οτι θηλάζω 2,5 χρόνια αρα εχω περάσει απο όλα τα στάδια θηλασμού! Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές της Αγλαϊας θα πάνε όλα ρολόι! Πολυ καλή προεργασια για τις θηλες είναι το αλατόνερο ! Υπάρχουν στο φαρμακείο αμπουλίτσες . Βρεχεις μια γαζούλα με αλατώνερο και την βάζεις πάνω στην θηλη σου . Την αφήνεις να στεγνώσει εκει! Ψήνει τις θηλές απίθανα

! εγω άργησα να μάθω για το αλατόνερο και ψιλοταλαιπωρηθηκα με τον θηλασμο στην αρχη . Ματωνα πονούσα αστα! και μια μεγάλη σε ηλικία μαια μου είχε πει το κόλπο με τον αλατόνερο και μετα ολα οκ! Οποτε ξεκινα αλατόνερο απο τον 7ο και κρατα το σαν φάρμακο αν αποκτήσεις πληγούλες μετα στον θηλασμό . Αλλιώς υπαρχει η purelan στο μαγαζάκι στο Ιασω και το λαδάκι της weleda για θηλές στα φαρμακεία . Καλα γεννητούρια σε όλες!!

age.png