Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σύνδεσμος που να οδηγεί στο chat μέσα απ το forum

Recommended Posts

Θα ήθελα να κάνω μια μικρή πρόταση κι αν την αποδεχτείτε και είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί :oops:

Θα ήταν εύκολο να δημιουργηθεί αριστερά στο μενού του φόρουμ (ή κάπου αλλού αν δεν βολεύει εκεί) ένας σύνδεσμος που να οδηγεί απευθείας στο chat?

Προσωπικά θα το έβρισκα εξαιρετικά χρήσιμο και πρακτικό

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

μαμα του ωριων αν καταλαβα καλα αυτο που ζητας υπαρχει η επιλογη τσατ πανω πανω ψηλα στην σελιδα.. ετσι οπως βλεπουμε την σελιδα οι πρωτες λεξεις που συνανταμε ειναι Ελληνικη Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων κα ιστο ίδιο ύψος στη μεση περιπου λεει Σύνδεσμοι Α-Ω | τσατ!! :wink:

πω πω άστα....

ρεζίλι έγινα....

και να φανταστεί κανείς ότι έψαξα κι όλας πριν πω την εξυπνάδα μου :oops::oops::oops:

απλά εκεί πάνω δεν κοιτάω ποτέ... κοιτάω πάντα απ το λογότυπο και κάτω και κυρίως στο μενού αριστερά :oops::oops:

κυριοι διαχειριστές, κλειδώστε με, διαγράψτε με, χτυπήστε με στα βράχια :oops:

κάντε τέλος πάντων τις απαραίτητες ενέργειες και συγγνώμη για το άκυρο θέμα :oops:

Διαφημίσεις

Ναι βρε Οριωνομαμα αλλα αν δεν ποσταρεις, εστω και γκαφοποστακια πως θα εχουμε την ευκαιρια να βλεπουμε τη γλυκια φατσουλα του γιου σου; Τι αστερατη φωτο ειν' αυτη;

Σημειωτεον κι εγω, ως ξανθια, μου πηρε ενα τεταρτο να εντοπισω το τσατ εκει πα στην κορφη του κοσμου...

• Create New...