Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! Παράτησαν 2χρονο αβοήθητο, θύμα τροχαίου!!!

maria_t

Recommended Posts

Πραγματικά σοκαρίστηκα από το βίντεο που έχει αναρτηθεί στι in.gr με ένα 2χρονο κοριτσάκι που πατήθηκε από φορτηγάκι στην Κίνα... κι έπειτα παρατήθηκε από 19 περαστικούς!!!

Παραθέτω το link με μισή καρδιά... είναι πολύ σοκαριστικό!!!

http://news.in.gr/world/article/?aid=1231133630

Ο λόγος που το παραθέτω είναι να μας ταρακουνήσει, γιατί αυτοί οι άνθρωποι τελικά έβαλαν τα χρήματα και την βολή τους πάνω από τη ζωή του μικρού παιδιού!!!

Διαφημίσεις

Αν ειναι δυνατον! Εβαλα τα κλαματα με το που ειδα οχι μονο να το παταει αλλα να το περναει απο πανω ρε γαμοτο!!!!!!!! Τι ανθρωποι ηταν αυτοι! Ενα μωρο ηταν οχι γατα!!!!

Πραγματικά απίστευτο!!! Το είδα ξανά και ξανά γιατί έλεγα δε μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο θα είναι προϊόν αρρωστημένης φαντασίας! Που έχει φτάσει ο άνθρωπος;;;;; Λες και το παιδί είναι πατημένο, παρατημένο γατί στην άκρη του δρόμου! Ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος και συγκαταλέγομαι στο είδος αυτών που πάτησαν και παράτησαν το κοριτσάκι! Ποια τιμωρία θα είναι αντάξια των πράξεών τους;;;; Τι να πεις στη μαμά του κοριτσιού;;;; Πως να το εξηγήσεις;;;; Απίστευτη βαρβαρότητα! Αίσχος και ακόμη περισσότερο στην περαστική μάνα με το παιδί που και αυτή το παράτησε. Ωραίο παράδειγμα έδωσε και στο δικό της παιδί. Καμιά συμπόνια από τα τέρατα!!!

Πού φτάσαμε και τι έχουμε ακόμη να δούμε; :-(:sad::-(

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

Κάτι δεν μου πάει καλά στο βίντεο.

την ώρα που το όχημα χτυπά το παιδί θα έπρεπε το τελευταίο να εκτιναχθεί μπροστά και μετά να πέσει στο έδαφος. Ετσι νομίζω.

πιστεύω ότι το βίντεο έιναι μοντάζ και προίόν αρωστημένης φαντασίας.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Που έχουν φτάσει αυτοί οι άνθρωποι την αξία της ζωής; Πώς έχει καταντήσει μια κοινωνία να είναι τόσο εξαθλιωμένη και ανάισθητη;

Είναι η οικονομική ανέχεια; Κάτι άλλο;................

παναγια μου....!!!!!σοκαριστικο!αλλα αμφιταλαντευομαι να το πιστεψω η' οχι!:confused::confused:

πιστευω πως μονο μηχανες-ρομποτ θα εβλεπαν ενα μισοπεθαμενο παιδακι κ θα το αφηναν εκει αδιαφοροι...αλλα εδω μιλαμε για ανθρωπους με σαρκα κ οστα!δεν μπορω να πιστεψω οτι τα ανθρωπινα συναισθηματα δεν υφιστανται σ'αυτην την τραγωδια κ απλα οι περαστικοι περνουσαν απο διπλα του αδιαφορωντας!!εκει λεω ειναι ψεμα η ολη ιστορια!!μια πολυ πολυ αρρωστημενη φαρσα!!ελπιζω κιολας να ειναι φαρσα!στεναχωρηθηκα παρα πολυ κ ευχομαι απλα να ειναι δημιουργημα ενος..καμενου μυαλου!κ αντε ενταξει δεν θελουν να πανε κοντα μηπως μπλεξουν με δικαστηρια κ αλλα τετοια!αλλα ουτε να φωναξουν βοηθεια,ου6τε να τρεξουν να βρουν τους γονεις του,ουτε τιποτα???!!!!ας το ακνουν ανωνυμα αν φοβουνται τοσο πια!!ας πανε 10 μετρα πιο περα κ να πουν τι ειδαν σε καποιον στο τηλεφωνο!!αδυνατω να πιστεψω οτι καποιοι δεν γυρισαν ουτε να το κοιταξουν!!!!κ στο κατω κατω ας μπλεξουν με δικαστηρια..μια ζωη θα σωθει ομως!!!δεν τα καταλαβαινω εγω αυτα τα πραγματα!!τεσπα,ελπιζω οτι ειναι ψεμα.....το βιντεο παντως ραγιζει καρδιες..ειδικα στο σημειο που το βρισκει η μαμα του ετσι ξεψυχισμενο....πολυ στεναχωρη σκηνη..δεν τα αντεχω αυτα τα πραγματα κ γενικα οτι αφορα πονο κ κακουχιες μικρων παιδιων....πολυ λυπαμαι!:-(:sad::-(:sad:

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

την ώρα που το όχημα χτυπά το παιδί θα έπρεπε το τελευταίο να εκτιναχθεί μπροστά και μετά να πέσει στο έδαφος. Ετσι νομίζω.

Μακάρι να είναι έτσι!

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

Η μάνα του παιδιού που ήταν;

Μόνο του τριγυρνούσε στο δρόμο;

Κανείς δεν το αναζητούσε;

Μάλλον και μένα μοντάζ μου φαίνεται και εύχομαι να είναι έτσι.

Διαφημίσεις

Μακάρι να είναι μοντάζ γιατί μου φαίνεται απίστευτη και απάνθρωπη τόση αδιαφορία. Ωστόσο στην Κίνα συμβαίνει το ίδιο και με τα ζώα, οπότε δεν είναι απίθανο να είναι και αληθινό.

Κι εγω δεν μπορω να το πιστεψω.. πιστευω οτι καποιο ψευτικο βιντεο θα ειναι... ανθρωποι ειναι κι αυτοι... τοσοι κια τοσοι ολοι αδιαφοροι...επισης το δευτερο φορτηγακι...βλεπει κατι (εστω οτι δεν ειδε τι ειναι ..λεμε τωρα) γιατι δεν εκανε δεξια να περασει το εμποδιο

Υπαρχου πολλα ψευτικα βιντεο που κυκλοφορουν...

Το είδα χθες και είναι πραγματικά απαίσιο. Το κακό είναι ότι το πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι αληθινό.

Πριν πολλά χρόνια, βρήκα έναν άνθρωπο πεσμένο στη μέση της Λιοσίων, πάνω στη διπλή γραμμή. Ήταν πολλή ώρα εκεί και όλοι κοιτούσαν από μακριά χωρίς να τον πλησιάζει κανείς. Ούτε εγώ τον άγγιξα, απλώς πήρα τηλέφωνο το 166. Ήταν μάλλον άστεγος, ναρκομανής, δεν ξέρω. Με πήραν μετά μια βδομάδα από το νοσοκομείο να με ρωτήσουν αν ήμουν συγγενής για να μάθουν πώς θα πληρωθούν τα έξοδα γιατί ήταν άπορος.

Πέρισυ μια μέρα με πολύ κρύο, είδα κάποιον λιπόθυμο σε μια στάση στη Μεσογείων. Απλά προσπέρασα... φοβήθηκα ότι ήταν μεθυσμένος, φοβήθηκα να τον σκουντήσω, αλλά θα μπορούσε να είχε πάθει κάτι και να χρειαζόταν βοήθεια, όμως προσπέρασα, βιαζόμουν να προλάβω το υπουργείο ανοιχτό.

Κι εγω δεν μπορω να το πιστεψω.. πιστευω οτι καποιο ψευτικο βιντεο θα ειναι... ανθρωποι ειναι κι αυτοι... τοσοι κια τοσοι ολοι αδιαφοροι...επισης το δευτερο φορτηγακι...βλεπει κατι (εστω οτι δεν ειδε τι ειναι ..λεμε τωρα) γιατι δεν εκανε δεξια να περασει το εμποδιο

Υπαρχου πολλα ψευτικα βιντεο που κυκλοφορουν...

Έτσι ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ για το δεύτερο φορτηγάκι. :confused: Και μένα μάλλον για φάρσα μου φάνηκε, κι ελπίζω να ήταν φάρσα.

Και εγω ετσι πιστευω,παρολα αυτα ομως οταν το ειδα ενιωσα τετοιο σφιξιμο

στη καρδια μου που νομιζα οτι θα σπασει.

Ο γιος μου κλεινει τα 2 σημερα και χιλιες σκεψεις περασαν απο το μυαλο μου.

Τι ανθρωποι ειμαστε Θεε μου!!!

Γιατι ειμαστε ετσι;;;;

Το θέμα πέχτηκε στο CNN από τους δημοσιογράφους ειπώθηκε ότι πλέον στην Κίνα ο κόσμος φοβάται να ειδοποιήσει τις αρχές για να μην βρει τον μπελά του. Προσωπικά δεν είδα το βίντεο δεν θα το άντεχα.

Απο την ωρα που το ειδα (περιπου στο 3ωρο) το σκεφτομαι συνέχεια.....Εγω ανακατευτει και εχω στεναχωρηθει πολυ...Ανατριχιλα σε ΌΛΟ το κορμί και απίστευτο μίσος για τους οδηγούς και ΤΗΝ ΜΑΝΑ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...