Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπέρδεψαν τα μωρά σε μαιευτήριο της Ρωσίας

Recommended Posts

Μετά από δώδεκα χρόνια το ανακάλυψαν οι γονείς

Χρειάστηκαν δώδεκα ολόκληρα χρόνια για να αντιληφθούν δύο ζευγάρια από τη Ρωσία ότι μεγάλωναν παιδιά τα οποία δεν είχαν φέρει οι ίδιοι στον κόσμο.

Οι δύο γυναίκες γέννησαν την ίδια μέρα σε νοσοκομείο της Ρωσίας, όμως οι νοσοκόμες μπέρδεψαν τα μωρά, με αποτέλεσμα η μία οικογένεια να πάρει το παιδί της άλλης.

Όλα ανακαλύφθηκαν όταν ο άντρας της μίας οικογένειας που ήταν διαζευγμένος, αρνήθηκε να πληρώσει διατροφή στο παιδί του αφού ισχυρίστηκε πως δεν του μοιάζει. Και πώς να του έμοιαζε άλλωστε αφού μετά από εξέταση DNA αποκαλύφθηκε πως το παιδί δεν ήταν δικό του.

Όταν ανακαλύφθηκε πως το παιδί δεν ανήκε στην οικογένεια, η αστυνομία θέλησε να βρει τους πραγματικούς γονείς. Έτσι έγινε η αποκάλυψη πως και αυτοί μεγάλωναν λάθος παιδί.

Οι οικογένειες έκαναν την ανταλλαγή των παιδιών ενώ κατέθεσαν μήνυση στο μαιευτήριο.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/245358/berdepsan-ta-mora-se-maieutirio-tis-rosias/

ok έμεινα κάγκελο (γι'αυτό και το έβγαλα σα θέμα).

Μεγαλώνεις ένα παιδί για 12 χρόνια και επειδή ανακαλύπτεις ότι δεν είναι βιολογικά δικο σου το δίνεις και παίρνεις πίσω το άλλο?

Πως γίνεται αυτό??????????????????????

Το σοκ της ανακάλυψης υποθέτω είναι μεγάλο...........αλλά πάλι μετά από 12 χρόνια πως???????????? Δεν το αγαπάς πια?

Και στην ουσία παίρνεις ένα ξένο παιδί που απλά έχει το DNA σου?

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

αχ Θεε μου..τι γινεται στον κοσμο...καλα σιγουρα θα ηθελα να παρω το δικο μου παιδι αυτο που εγω γεννησα...πω πω ουτε να το φανταζομαι δεν θελω οτι συμβαινουν τετοια..

zTq9p2.png

OC8Op2.png

Μετά από δώδεκα χρόνια το ανακάλυψαν οι γονείς

Χρειάστηκαν δώδεκα ολόκληρα χρόνια για να αντιληφθούν δύο ζευγάρια από τη Ρωσία ότι μεγάλωναν παιδιά τα οποία δεν είχαν φέρει οι ίδιοι στον κόσμο.

Οι δύο γυναίκες γέννησαν την ίδια μέρα σε νοσοκομείο της Ρωσίας, όμως οι νοσοκόμες μπέρδεψαν τα μωρά, με αποτέλεσμα η μία οικογένεια να πάρει το παιδί της άλλης.

Όλα ανακαλύφθηκαν όταν ο άντρας της μίας οικογένειας που ήταν διαζευγμένος, αρνήθηκε να πληρώσει διατροφή στο παιδί του αφού ισχυρίστηκε πως δεν του μοιάζει. Και πώς να του έμοιαζε άλλωστε αφού μετά από εξέταση DNA αποκαλύφθηκε πως το παιδί δεν ήταν δικό του.

Όταν ανακαλύφθηκε πως το παιδί δεν ανήκε στην οικογένεια, η αστυνομία θέλησε να βρει τους πραγματικούς γονείς. Έτσι έγινε η αποκάλυψη πως και αυτοί μεγάλωναν λάθος παιδί.

Οι οικογένειες έκαναν την ανταλλαγή των παιδιών ενώ κατέθεσαν μήνυση στο μαιευτήριο.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/245358/berdepsan-ta-mora-se-maieutirio-tis-rosias/

ok έμεινα κάγκελο (γι'αυτό και το έβγαλα σα θέμα).

Μεγαλώνεις ένα παιδί για 12 χρόνια και επειδή ανακαλύπτεις ότι δεν είναι βιολογικά δικο σου το δίνεις και παίρνεις πίσω το άλλο?

Πως γίνεται αυτό??????????????????????

Το σοκ της ανακάλυψης υποθέτω είναι μεγάλο...........αλλά πάλι μετά από 12 χρόνια πως???????????? Δεν το αγαπάς πια?

Και στην ουσία παίρνεις ένα ξένο παιδί που απλά έχει το DNA σου?

:shock::shock::shock::shock:

για τα λεφτα? κ τη δια(σ)τροφη στη συγκεκριμενη περιπτωση???

ολα τα εκαναν.

δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμυριο να το εδινα πισω!

ασε που κ το αλλο να επερνα ετσι αποτομα (νομιμα) μαζι μου.....

θα ειχα μια ζωη τυψεις για το ψυχολογικο τραυμα που θα του προκαλουσα.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

νομιζω οτι ειναι οτι πιο δυσκολο μπορει να σου συμβει, μετα τον θανατο εννοειται

αλλά να εδινα το παιδι που με τοσους κοπους μεγαλωσα επειδη δεν ειναι δικο μου, δεν θα το κανα με τιποτα.

βεβαια νομικα αν οι απέναντι απαιτησουν να το παρουν νομιζω οτι πρεπει να το δωσεις αλλά μετα θα πηγαινα να εγκατασταθω με ενα τσαντηρι εξω απο την πορτα τους και δεν θα εφευγα ουτε με γερανο...

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμυριο να το εδινα πισω!

ασε που κ το αλλο να επερνα ετσι αποτομα (νομιμα) μαζι μου.....

θα ειχα μια ζωη τυψεις για το ψυχολογικο τραυμα που θα του προκαλουσα.

βεβαια νομικα αν οι απέναντι απαιτησουν να το παρουν νομιζω οτι πρεπει να το δωσεις αλλά μετα θα πηγαινα να εγκατασταθω με ενα τσαντηρι εξω απο την πορτα τους και δεν θα εφευγα ουτε με γερανο...

Συμφωνώ! Τι δύσκολη κατάσταση...

Τα παιδιά ερωτήθηκαν?:cry:

Διαφημίσεις