Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ?

glam

Recommended Posts

σε λιγο καιρο η φιλη μου θα βαπτισει τον γιο μου.μεχρι εδω ολα καλα.

θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε

εγω μπορω να βαπτισω την κορη της?:confused:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

τσουκ!

κ εμενα αυτο μου ειχαν πει:

Και εγώ ξέρω πως όχι...Λένε ότι είναι σαν να κάνεις ανταλλαγή στο λαδάκι, και δεν πρέπει...

σαν να γυρνας πισω την κουμπαρια κ το λαδι του παιδιου σου.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Μια φιλη μου βαφτισε το κοριτσακι της νονας του γιου της! Δεν υπηρχε προβλημα πριν 2 χρονια τουλαχιστον. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε. Εχω παει και στη βαφτιση οποτε το εχω δει με τα ματια μου!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

εγω ξερω οτι γινετε γιατι ουτοσ η αλλοσ αυτα τα παιδακαι θα ειναι αδερφακια οποτε δε υπαρχει προβλημα ...;)

και να συμπληρωσω πως εφοσον θα ειναι αδερφακια με αυτον τον τροπο απαγορευεται να παντρευτουν και στο μελλον.το ειχε πει παπας στον νονο μου, οταν με βαφτιζε, πως εφοσον ξεκινησε να βαφτιζει κοριτσια, πρεπει να συνεχισει μονο με κοριτσια, διοτι ετσι γινομαστε πνευματικα αδερφια.κατι που αποκλειει τον γαμο μεταξυ αυτων, στο μελλον , γιατι θα ειναι σαν να παντρευεσαι τον αδερφο σου.(σχετικο-ασχετο, απλα για να ξερεις τι ισχυει συμφωνα με την εκκλησια μας, απο οσο ξερω και εγω δηλαδη). συνεπως, δεν απαγορευεται να βαφτισεις και εσυ το αλλο παιδακι!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ο μπαμπάς μου είχε έναν φίλο αδερφικό. Τα είχαν συμφωνήσει απο φοιτητές. Ο μπαμπάς μου τον πάντρεψε, ο φίλος του πάντρεψε τον μπαμπά μου και μετά ο μπαμπάς μου βάφτισε το 1ο παιδί του φίλου του και εκείνος τον αδερφό μου...:mrgreen:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Εχω ακουσει περιπτωση (μεσα σε φορουμ) οπου δυο αδερφες βαφτισαν η μια το παιδι της αλλης (αρα αν ηταν αληθεια ..τοτε γινεται)

Πριν από ένα μήνα περίπου, σε ένα ξωκλήσι στις Αφιδνες βάφτισα τον γιο της αδερφής μου και η αδερφή μου την κόρη μου.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Αυτό με το λάδι που γυρνάς πίσω κτλ θεολογικά σίγουρα δεν στέκει. Είναι απλώς μέρος της παράδοσης του λαού μας, όπως και το να σου βαφτίζει το πρώτο παιδί αυτός που σε πάντρεψε για να ξεσταυρώσει τα χέρια του-άλλη κοτσάνα άσχετη με την πίστη της Εκκλησίας. Λυπάμαι όμως, δεν ξέρω με σιγουριά να σου απαντήσω, αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.