Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS ΚΟΥΤΣΑΘΗΚΑ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια

τωρα και 10 μερες πονάει το δεξι μου ποδι και ειδικα τα βραδια που μενει ακινητο υποφερω.. κουτσαινω στην κυριολεξια. ειμαι 3μηνων

εχει καμια σας τετοιο συμπτωμα; οι ορμονες μου πε ο ορθοπαιδικος ευθυνονται και για αυτο

Διαφημίσεις

Καλημέρα.κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσυνη είχα θεματακια με τη μέση μου.νομίζω πως επειδή ανοίγει κ η λεκάνη γι αυτό έχεις πόνους.αν λέω βλακειες ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.πάντως και είχα και τώρα που ειμαι στον τέταρτο μήνα εχω που θεματακια με τη μέση μου...θα περάσουν!

γεια σου και με το καλο!

λιγο νωρις δεν κουτσαθηκες βρε καλη μου? εγω ειχα παθει ισχιαλγια(και πολλες ακομα εγκυες),αλλα την επαθα αρκετα αργοτερα.ειχα κοιλια σιγουρα,αρα ημουν πανω απο 5 μηνων.και το ξαναπαθα λιγο πριν γεννησω. φταιει η εγκυμοσυνη γιατι λενε οτι χαλαρωνουν οι συνδεσμοι στα οστα αλλα δεν ξερω αν γινεται τοσο νωρις...μη σου λεω και αρλουμπες,ρωτα καλυτερα το γιατρο σου!

tt1108c2.aspx

το ξερω οτι την επαθα νωρις γι'αυτο ρωταω αν καμια αλλη ειχε παθει τα ιδια απο τοσο νωρις. Ο ορθοπαιδικος μου μου πε οτι δεν εχει να κανει με τα κιλα (γιατι δεν εχω παρει ακομα) αλλα με τις ορμονες :(

μου πε οτι μπορει να το χω και σε ολη την εγκυμοσυνη και να κανω βελονισμο αν επιτρεπει ο γυναικολογος μου και μαλλον θα κανω

το ξερω οτι την επαθα νωρις γι'αυτο ρωταω αν καμια αλλη ειχε παθει τα ιδια απο τοσο νωρις. Ο ορθοπαιδικος μου μου πε οτι δεν εχει να κανει με τα κιλα (γιατι δεν εχω παρει ακομα) αλλα με τις ορμονες :(

μου πε οτι μπορει να το χω και σε ολη την εγκυμοσυνη και να κανω βελονισμο αν επιτρεπει ο γυναικολογος μου και μαλλον θα κανω

Νωρίς? Εμενα η ισχιαλγία ξεκίνησε στην 8η εβδομαδα! :( (ισχιαλγία = εντονος πονος στον ποπο, εκει που νιωθεις ότι ενώνονται τα οστά του ποδιού με τη λεκανη) Αγορασα με τη μια μαξιλαρι εγκυμοσυνης (για να κοιμαμαι με τα ποδια ανοιχτα) κι αν ξαπλώσω ανασκελα υποφερω απο τον πονο και δεν μπορώ ουτε να σηκωθω ουτε και να στρίψω προς τα αριστερα η δεξια. Ο αντρας μου με την κορη μου με βοηθανε να στριψω και να σηκωθώ. Σε καθε υπερηχο υποφερω... Σημερα να δεις πονος που πηγα για αμνιο, ημουν ανασκελα, πονουσα τρελά κι επρεπε να ειμαι κι ακινητη... Ανοιγει η λεκανη, γιαυτό το παθαινουμε. Ο γιατρός μου λεει ότι δεν μπορώ να κανω τιποτε για αυτο, παρα μονο υπομονή και θα φυγει όταν γεννήσω. Σημειωτεον ότι μπηκα στην 22η εβδομαδα και δεν εχω βαλει ουτε γραμμαριο! (ψεμματα, τώρα εβαλα μισό κιλό) :mrgreen:

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Διαφημίσεις

Νωρίς? Εμενα η ισχιαλγία ξεκίνησε στην 8η εβδομαδα! :( (ισχιαλγία = εντονος πονος στον ποπο, εκει που νιωθεις ότι ενώνονται τα οστά του ποδιού με τη λεκανη) Αγορασα με τη μια μαξιλαρι εγκυμοσυνης (για να κοιμαμαι με τα ποδια ανοιχτα) κι αν ξαπλώσω ανασκελα υποφερω απο τον πονο και δεν μπορώ ουτε να σηκωθω ουτε και να στρίψω προς τα αριστερα η δεξια. Ο αντρας μου με την κορη μου με βοηθανε να στριψω και να σηκωθώ. Σε καθε υπερηχο υποφερω... Σημερα να δεις πονος που πηγα για αμνιο, ημουν ανασκελα, πονουσα τρελά κι επρεπε να ειμαι κι ακινητη... Ανοιγει η λεκανη, γιαυτό το παθαινουμε. Ο γιατρός μου λεει ότι δεν μπορώ να κανω τιποτε για αυτο, παρα μονο υπομονή και θα φυγει όταν γεννήσω. Σημειωτεον ότι μπηκα στην 22η εβδομαδα και δεν εχω βαλει ουτε γραμμαριο! (ψεμματα, τώρα εβαλα μισό κιλό) :mrgreen:

υπομονη και σε σενα!

πω πω ειναι τρομερο!! θα ποναμε μεχρι να γεννησουμε :(

παντως εγω θα δικιμασω βελονισμο μπας και με ανακουφισει λιγακι..

Πως και δεν εχεις παρει ακομα κιλα; ξεκινησες με περιττα;

ευχαριστω για το κουραγιο και ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολες μας!!

υπομονη και σε σενα!

πω πω ειναι τρομερο!! θα ποναμε μεχρι να γεννησουμε :(

παντως εγω θα δικιμασω βελονισμο μπας και με ανακουφισει λιγακι..

Πως και δεν εχεις παρει ακομα κιλα; ξεκινησες με περιττα;

ευχαριστω για το κουραγιο και ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολες μας!!

ξεκινησα με 10 περιττα κιλα, προικα της περυσινής παλινδρομης... Το στομαχι μου ακομα δε δεχεται πολλά φαγητά και κανω ειδική διατροφή για να καθυστερησω όσο μπορώ το διαβήτη κύησης (εχω προδιαθεση) - εξου και δεν εχω βαλει κιλά.

Όλα καλά θα πανε κι όταν θα εχουμε τα μπεμπακια μας αγκαλιά θα τα ξεχασουμε όλα! :D

pdNQp3.pngjWt5p3.png

ξεκινησα με 10 περιττα κιλα, προικα της περυσινής παλινδρομης... Το στομαχι μου ακομα δε δεχεται πολλά φαγητά και κανω ειδική διατροφή για να καθυστερησω όσο μπορώ το διαβήτη κύησης (εχω προδιαθεση) - εξου και δεν εχω βαλει κιλά.

Όλα καλά θα πανε κι όταν θα εχουμε τα μπεμπακια μας αγκαλιά θα τα ξεχασουμε όλα! :D

ΜΕ το καλο το μωράκι σου καλή μου!

εγω σημερα εκλεισα για βελονισμο την Δευτερα

θα σε ανημερωσω αν ανακουφιστω να πας και εσυ. :P

αχ ναι τα μπεμπακια μας θα μας ανταμειψουν..

τι περιμενεις εσυ κοριτσακι αγορακι;

Διαφημίσεις

Αγορακι περιμενω. Αν σε ανακουφισει ο βελονισμός, πες μου μηπως το δοκιμασω κι εγώ, σε ευχαριστώ!

Με το καλό!

εννοειτε θα σε ενημερωσω!!

Μου ειπαν οτι εχουν και αλλες περιπτωσεις σαν εμας και τους περασε..

Αλλα θα σου πω σιγουρα απο βδομαδα αφου το δοκιμασω.

30 ευρω ειναι η φορα αλλα αν εσυ εχεις βιβλιαριο δημοσιου τα γραφουν

τα λεμε παλι φιλια!!

Και κατι για να γελασουμε λιγακι..

σε ρωτησα αν περιμενεις κοριτσακι ή αγορακι γιατι τα μεντιουμ οι παλιες μολις με βλεπουν κουτση μου λεν αγορι θα ναι αυτα τα κανουν τα αγορια..

εννοειτε γελαω με την ψυχη μου οταν τις ακουω ...

• 2 weeks later...
Αγορακι περιμενω. Αν σε ανακουφισει ο βελονισμός, πες μου μηπως το δοκιμασω κι εγώ, σε ευχαριστώ!

Με το καλό!

εχω κανει ηδη 2 βελονισμους και τωρα 2 μερες ειμαι σουπερ!!!

δεν ποναω καθολου.. δοκιμασε το αλλα να πας σε καλο βελονιστη!!

30 ευρω τη φορα μου στοιχιζει.. μου ειπε 3 θα χρειαστω και μετα για συντηρηση καθε μηνα ή οποτε νοιωσω οτι θελω ξανα..

εσυ πως εισαι;;;