Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζώνη της Παναγίας!Συγκίνηση και δέος!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια μου!!!!

χθές πήγαμε στην εκκλησία στης Παναγίας της Ελεούσας να προσκυνήσουμε .Τότε που έχασα το μωρό μου( 18 εβδ με φτ)έχασα και την πίστη μου και ενιωθα προδομενη και τα κορόιδευα αυτα .Μία φίλη μου πήγε και πήρε την ζώνη της Παναγίας από αυτήν την συγκεκριμένη εκκλησία και μου πε όταν είμαι έτοιμη να παω και να πάρω και εγώ αλλα εγώ της έλεγα οτι ενα κομματι ρούχο δέν θα με σώσει οτι είναι γραφτό να το παθουμε θα το παθουμε :-(και την φοβιζα και αυτή :-(ντρέπομαι που τα λέω αυτα τοσο πολυ:oops:Τελος πάντων την Κυριακή είχα τοσα δυνατά συναισθήματα που ειπα του αντρα μου να παμε και πηγαμε χθές.Με πολλη συγκίνηση και ντροπη μπήκαμε μέσα μας ανοιξε ο ψάλτης μας είπαν πως ειναι νομίζω δεν τον ρώτησα :roll: και του είπαμε πως ήρθαμε για την ζώνη και άρχησε να μας λέει θαύματα που έγιναν και γίνονται ακόμη σε άτεκνα ζευγάρια με το βάζουν την ζώνη μένουν εγκυες και σε κοπέλες που δυσκολεύοναι να τα κρατήσουν σαν και εμένα :-( ακόμη και σε άρρωστους .Αστε τα βρε κορίτσια το τι βάρος είχα και το τι κλαμα έκανα δεν λεγεται αλλα πιστεύω και το νιώθω πως τώρα θα είναι διαφορετικα .Περιμέναμε τον πατερ να μας την δώσει ο ίδιος και μετα να φύγουμε τώρα την φοράω και νιώθω να πετώ υπερβολικο αλλα ειναι η πιστη μου νομίζω .Ζητώ συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηθελα να το μοιραστώ μαζί σας !!!!!!!Προσωπικα ξέρω 5-6 περιπτώσεις που πήραν την ζώνη και τώρα κρατουν τα αγγελουδια τους αγκαλια !!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Διαφημίσεις

καλημέρα!

μήπως αυτό το μοναστήρι είναι κοντά στο Αγρίνιο???

με ενδιαφέρει πολύ να μάθω για να πάω, με πίστη και βοήθεια στην Παναγία μας όλα γίνονται!

σου εύχομαι τα καλύτερα Ευάκι, να γίνεις σύντομα μανούλα!!!

...Θέλω κι εγώ το δικό μου ΑΣΤΕΡΙ...

εγώ απο κύπρο είμαι αλλα υπάρχει και ελλαδα και η εκκλησία της Αγίας Ζώνης που δείνουν και εκει ζώνες αν γραψεται στο google ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ θα σας βγάλει την τοποθεσία να βρω λεπτομέρειες για ελλαδα και να σας πω γνωρίζω ατομα που πηραν και να σας γραψω

καλημερα

μετα απο 2 αποβολες φορεσα κ γω την ζωνη της Παναγιας που μου την εφερε ενας γνωστος απο το Αγιο Ορος εμεινα εγκυος ξανα κ την εβγαλα μετα την γεννα

πιστη κοριτσια!!!!!!!!!!

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. 3 χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε παιδάκι!!! Τον προηγύμενο μήνα μου έφεραν το ζωνάκι της Παναγίας από το Άγιο Όρος όπως επίσης κ λαδάκι από τα Ιεροσολυμα κ σταύρωσα την κοιλιά μου. Από τον προηγόυμενο μήνα φοράω το ζωνάκι. Χτες έκανα χωριακή 2140!!!! Και είδαμε κ το σάκο. Είναι το ζωνάκι? Ήρθε το μωράκι όταν ήθελε? Δεν ξέρω. Πάντως τ ζωνάκι εγώ δεν το βγάζω κ μπορεί στην εκκλησία να μην πηγαίνω συχνά αλλά πάντα πίστευα με τον δικό μου τρόπο!!!! Ελπίζω να σας βοηθήσει όλες σας η Παναγίτσα!!!

Καλημέρα κορίτσια. 3 χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε παιδάκι!!! Τον προηγύμενο μήνα μου έφεραν το ζωνάκι της Παναγίας από το Άγιο Όρος όπως επίσης κ λαδάκι από τα Ιεροσολυμα κ σταύρωσα την κοιλιά μου. Από τον προηγόυμενο μήνα φοράω το ζωνάκι. Χτες έκανα χωριακή 2140!!!! Και είδαμε κ το σάκο. Είναι το ζωνάκι? Ήρθε το μωράκι όταν ήθελε? Δεν ξέρω. Πάντως τ ζωνάκι εγώ δεν το βγάζω κ μπορεί στην εκκλησία να μην πηγαίνω συχνά αλλά πάντα πίστευα με τον δικό μου τρόπο!!!! Ελπίζω να σας βοηθήσει όλες σας η Παναγίτσα!!!

εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη !!!!!!!

πολλά συγχαρητήρια !!!!!!

Μετα απο 6χρονια γαμου μου ειπαν για την αγια ζωνη.Πηγα μια καλογρια μου μηλησε και με συμβουλεψε.την φορεσα πριν κανω την πρωτη εξωσωματικη.Πετυχε με την πρωτη.την φορουσα σε ολη την διαρκεια μεχρι την μερα που γεννησα. Την εχω για φιλακτο του γιου πια.

Τον πηγα σε εκεινη την εκκλησια γιατι το ειχα πει,οτι αν κανω παιδακι θα το παω να το δουν. Μου εδωσαν και αλλο ενα κομματι ζωνης το οποιο για πολυ καιρο το ειχε φυλαγμενο σε ενα συρταρι.

Περασαν 2 χρονια τα οποια ηταν πολυ ασχημα για εμενα γιατι ο αγαπημενος μου μπαμπας αρρωστησε,τον χασαμε και η ψυχολογια μου δεν ηταν καθολου καλη για να σκεφτω δευτερο παιδακι παρολο που το θελω πολυ.Στον χρονο του πατερα μου οταν ανοιξα το συρταρι για να παρω καποια πραγματα και να λιβανισω στην φοτογραφια του και εκει που του εχω ενα καντιλακι,επεσε στο ματι μου στη ''ζωνη''.Ξερετε πως ενοιωσα?!Ηταν σαν ο πατερας μου να μου ελεγε ''νομιζω οτι τωρα ειναι καιρος να την ξαναφορεσεις'' Την εβαλα με μεγαλη πιστη αυτη τη φορα (γιατι δεν σας κρυβω οτι τον τελευταιο χρονο θεωρουσα τοσο αδικο τον χαμο του πατερα μου που τα εβαζα και με τον Θεο και εχασα την πιστη μου)και ηταν σαν να με βοηθουσε εκεινος να πιστεψω παλι.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Μπράβο κοπέλα μου!!!!Όλα να σου πάνε τέλεια!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα σας παρακαλω επειδη ενδιαφερομαι και γω για ζωνη πειτε μου που μπορω να την βρω η στην στελνουν με ταχυδρομειο?ΤΗΝ ΠΙΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΩ μου το πε ο παπας που μας παντρεψε οτι την εφερε ο ιδιος απ το αγιο ορος κι εμεινε εγκυος μια ξαδελφη του αμεσως.ενημερωστεμε σας παρακαλω,

Συγκινήθηκα πολύ κορίτσια από αυτά που διάβασα. Δεν είμαι γενικά τύπος της Εκκλησίας ( έχω να πάω από το 15 Αύγουστο και πιο πριν πήγα το Πάσχα) αλλά γενικά πιστεύω πολύ στην Παναγίτσα μας. Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες που τα κατάφεραν και εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη :-)

Ήρθες!!!!! 21/4/2008

Ήρθαν και τα ζουζούνια μου 4/8/2012

evaki μονο σε αυτο το μοναστιρι εχουν τι ζωνη?στο τροοδος ειναι¨?

Δεν ειναι μοναστηρι ειναι η εκκλησια της Παναγιας της Ελεουσας στο Κιβυσιλι επαρχια Λαρνακας εσυ που μενεις ?

μπραβοοοο!!!!!!! καλη μου συγχαριτηρια και με προσοχη τωρα και σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και ακομα πιο τελειο τοκετο.Και δεν εχει σχεση αν πας εκκλησια ,κατ εμενα παντα ,οπου και να εισαι να πεις την προσευχουλα σου και να επικαλεστεις τον θεο την παναγια ακουνε ο χριστος πανω στις πετρες ηταν και μεσα στον ελαιωνα και προσευχοταν και ο θεος μαζι του ηταν, ενταξη δεν λεω ειναι ομορφα στην εκκλησια μεσα να ακουω την θεια λειτουργια αλλα μου αρεσει να πηγαινω μετα να προσκυνω και να προσευχομαι με την ησυχια μου αυτο το αγαπω πολυ !!!!!!!!!!!!!Την ζωνη μου την φοραω απο την δευτερα τηνβγαζω μονο για μπανιο εγω θα ξερω αλλο μηνα τωρα να δουμε τι θα δουμε!!!:-)

Διαφημίσεις

για ολες εμας που μενουμε Αθηνα ξερει καμια κοπελα που μπορουμε να την βρουμε????

Και όχι μόνο Αθήνα! Κι εγώ θα ήθελα να μάθω,είμαι από Κέρκυρα!!!! Φιλιά σε όλες!

κοριτσια μπορειτε να στειλετε ενα γραμματακι και να τη ζητησετε απο το αγιο ορος..κι εγω εκανα μια ερευνα στο google και το βρηκα, νομιζω στη μονη βατοπαιδιου,αργει λιγο(κανα μηνα περιπου) αλλα τη στελνουν σιγουρα!

ολα αυτα χρειαζονται βεβαια πιστη και προσευχη, το θαυμα θα γινει αρκει να το πιστεψουμε!

ειναι η Παναγια της Μαλεβης κοντα στο Αστρος.

Εκει ειναι μοναστηρι που πας σε μια καλογρια και της ζητας την ζωνη.Θα κατσει να σου μιλησει και θα στην δωσει.Δεν της αρεσει να περνεις περισσοτερες απο μια για να δωσεις και αλλου γιατι λεει δεν ειναι ''κορδονι,αντε και το βαλαμε'' θελει να πας εκει να προσκυνησεις και οχι να στο στειλουν.Ηταν λιγο απολυτη με αυτο.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

βρε κορίτσια, χίλια συγνώμη κι όλας, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν και καμία...πόσες ζώνες φορούσε η Παναγία? Πόσα μοναστήρια με τις ζώνες της υπάρχουν??? Επειδή διάβασα που γράφετε ότι υπάρχουν πολλά μοναστήρια με τη ζώνη της. :confused:

Η πίστη είναι καλή και απαραίτητη για εμάς που προσπαθούμε για μωράκι (και για όλους βέβαια), και πρέπει να προσευχόμαστε να μας δώσει ο Θεός αυτό το δώρο, αλλά τί να πω...Δηλαδή αυτό θέλει ο Θεός από μας? Να τρέχουμε να βάζουμε ζώνες, να τρώμε μήλα να σκαρφαλώνουμε βουνά και δεν ξέρω τί άλλο έχω διαβάσει? Μήπως δεν μας ακούει αν προσευχηθούμε όπου κι αν είμαστε για να μας δώσει το καλύτερο? Βέβαια, σίγουρα ο Θεός βλέπει τον πόθο μας και την πίστη μας, και κάνει χάρη και μας δίνει, γιαυτό και κάποιες κοπέλες είχαν τέτοιου είδους εμπειρίες (με τη ζώνη κλπ) και έμειναν εγκυες.

Αυτά, πολύ καλοπροαίρετα, απλά για να πω και γω την γνώμη μου μιας και σ'ένα φόρουμ πρέπει να υπάρχει πολυφωνία και να μπορούν όλοι να λένε τη γνώμη τους χωρίς βέβαια να προσβάλουν προσωπικά κανέναν.

Εύχομαι όλες που προσπαθείτε και πιστεύετε, να λάβετε το αίτημά σας μέσα στο 2011 (μαζί και γω!) :-)

r7Bsp2.png

"Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει".

ειναι η Παναγια της Μαλεβης κοντα στο Αστρος.

Εκει ειναι μοναστηρι που πας σε μια καλογρια και της ζητας την ζωνη.Θα κατσει να σου μιλησει και θα στην δωσει.Δεν της αρεσει να περνεις περισσοτερες απο μια για να δωσεις και αλλου γιατι λεει δεν ειναι ''κορδονι,αντε και το βαλαμε'' θελει να πας εκει να προσκυνησεις και οχι να στο στειλουν.Ηταν λιγο απολυτη με αυτο.

αααααααααααααχχχ!!!!τι μου θύμησες πήγαμε κρουαζιέρα και κατεβηκαμε στο ναύπλιο και πήραμε την εκδρομη στην παναγία της Μαλεβής τί όμορφη που ήταν προσκυνήσαμε προμηθευτήκαμε εικόνες λαδακια βιβλια αγιασμο τα κλασικα οπου πάμε αυτά ειναι αυτονόητα μας αρεσουν πάρα πολύ αλλα για ζώνη δεν ηξερα αλλα τότε δεν ειχα θέμα ειχα τον μικρό ενός έτους μετά αρχίσαν τα παρατράγουδα :shock: ειναι για την ίδια εκκλησια που λεμε ετσι?:oops: απολογουμαι λογο τοποθεσίας απο κύπρο ειμαι και δεν ξερω

βρε κορίτσια, χίλια συγνώμη κι όλας, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν και καμία...πόσες ζώνες φορούσε η Παναγία? Πόσα μοναστήρια με τις ζώνες της υπάρχουν??? Επειδή διάβασα που γράφετε ότι υπάρχουν πολλά μοναστήρια με τη ζώνη της. :confused:

Η πίστη είναι καλή και απαραίτητη για εμάς που προσπαθούμε για μωράκι (και για όλους βέβαια), και πρέπει να προσευχόμαστε να μας δώσει ο Θεός αυτό το δώρο, αλλά τί να πω...Δηλαδή αυτό θέλει ο Θεός από μας? Να τρέχουμε να βάζουμε ζώνες, να τρώμε μήλα να σκαρφαλώνουμε βουνά και δεν ξέρω τί άλλο έχω διαβάσει? Μήπως δεν μας ακούει αν προσευχηθούμε όπου κι αν είμαστε για να μας δώσει το καλύτερο? Βέβαια, σίγουρα ο Θεός βλέπει τον πόθο μας και την πίστη μας, και κάνει χάρη και μας δίνει, γιαυτό και κάποιες κοπέλες είχαν τέτοιου είδους εμπειρίες (με τη ζώνη κλπ) και έμειναν εγκυες.

Αυτά, πολύ καλοπροαίρετα, απλά για να πω και γω την γνώμη μου μιας και σ'ένα φόρουμ πρέπει να υπάρχει πολυφωνία και να μπορούν όλοι να λένε τη γνώμη τους χωρίς βέβαια να προσβάλουν προσωπικά κανέναν.

Εύχομαι όλες που προσπαθείτε και πιστεύετε, να λάβετε το αίτημά σας μέσα στο 2011 (μαζί και γω!) :-)

ρινουλα βαλε το www.agiazoni.gr και διαβασε την ιστορία της και θα καταλαβεις απλα εμεις θέλουμε απο κάπου να πιαστουμε κάτι δυνατό να πιστέψουμε θέλουμε το θαύμα μας ,τόσα ακουμε για θαυματα το δικαιουμαστε και εμεις .Ηζώνη ειναι ενα μεσον να έχουμε την παναγια πανω μας γύρο στην κοιλιά μας εκει που θέλουμε το θαύμα, ειναι ένα κομμάτι ρούχο ευλογημένο διαβασμενο και σταυρωμένο πάνω στην εικόνα της Παναγιας που η συγκεκριμενη δακρισε και εκαμε πολλα θαύματα και μπροστα στα ματια ανθρώπων.Η ζώνη ειναι η μοναδική αποδειξη της υπαρξης της Παναγίας και ειναι κεντημένη απο την ιδια απο τρίχες καμήλας.Και εγώ πιστεύω και την φοραω μέρα νύχτα γιατι νιώθω΄πως έχω τα χέρια της γύρω μου και οταν ερθει το μωρακι στην κοιλια μου ξέρω πως θα μου το κρατα να μήν το χάσω οπως τα αλλα το νιώθω και το πιστεύω:) γιατι ετσι την αισθανομαι μαζι μου

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν:

In order to participate you need to sign up - its easy and free:

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...