Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαξιλάρι θηλασμού για δίδυμα

Recommended Posts

Γειά σας! Ειμαι φανατική του αποκλειστικού θηλασμού και θήλασα ήδη την πρώτη μου κόρη 15 μήνες. Τώρα περιμένουμε διδυμάκια και θα ήθελα να ρωτήσω τις διδυμομανούλες που θήλασαν, ποιο μαξιλάρι θηλασμού χρησιμοποίησαν και τις βόλεψε και από πού το πήραν.. έχω μπερδευτεί με το ψάξιμο αλλά νομίζω οτι μόνο μια μαμά που το δοκίμασε θα μπορούσε να με βοηθήσει. Τελικά είναι απαραίτητο ή οχι? Στην πρώτη μου δεν χρησιμοποίησα καθόλου μαξιλάρι, έβαζα τα κοινά στην αρχή , αλλά τώρα που θα έιναι δυο??

Ευχαριστώ πολύ!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Γεια χαρά! εχω δυο διδυμακια 9 μηνών και γω τα θηλαζω ακόμη. Ενω στην αρχή πάλευα με διάφορα μαξιλάρια σφήνες για να καταφέρω να τα θηλάσω ταυτόγχρονα (γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση) ευτυχως ανακάλυψα και αγόρασα το κατάληλλο μαξιλαρι. Ειναι φτιαγμένο από σκληρό αφρολέξ, έχει τετραγωνισμένο σχήμα και φοριέται σαν σωσίβιο γύρω απότη μέση. Φυσικά είναι επενδυμένο με υφασμα. Τα μωρά τα τοποθετείς αριατερά και δεξιά σου και θηλάζεις, ενώ έχεις τα χέρια σου ελέυθερα. Μπορείς ακόμη και να είσαι όρθια και να περπατάς. Βεβαια σ' αυτή την περίπτωση συγκρατείς τα μωρά με τα χέρια σου. Ειναι η ιδανική λύση μέχρι 3-4 μηνων ανάλογα πόσο ζωηρά και βαριά είναι. Εγω το είχα πάρει μέσω internet από Γερμανία, αλλά νομίζω οτι είδα και σε κάποιο site σε μαγαζί στη θεσσαλονίκη. Αν σε ενδιαφερει μπορώ να το ψάξω.

Εγω συγκεκριμένα χρησιμοοίησα αυτό:

http://www.amazon.com/My-Brest-Friend-Deluxe-Nursing/dp/B0032Z81M4

Edited by pasxalaki
προσθηκη

Γειά σας! Ειμαι φανατική του αποκλειστικού θηλασμού και θήλασα ήδη την πρώτη μου κόρη 15 μήνες. Τώρα περιμένουμε διδυμάκια και θα ήθελα να ρωτήσω τις διδυμομανούλες που θήλασαν, ποιο μαξιλάρι θηλασμού χρησιμοποίησαν και τις βόλεψε και από πού το πήραν.. έχω μπερδευτεί με το ψάξιμο αλλά νομίζω οτι μόνο μια μαμά που το δοκίμασε θα μπορούσε να με βοηθήσει. Τελικά είναι απαραίτητο ή οχι? Στην πρώτη μου δεν χρησιμοποίησα καθόλου μαξιλάρι, έβαζα τα κοινά στην αρχή , αλλά τώρα που θα έιναι δυο??

Ευχαριστώ πολύ!

καλησπερα κι εγω ενω στην πρωτη μου δε χρησιμοποιησα μαξιλαρι θηλασμου στις διδυμες πηρα εν και το χρησιμοποιουσα αρκετο καιρο. ηταν σαν πεταλο τετραγωνισμενο στις ακρες το βρηκα μεσω της παιδιατρου μου. Αλλα κι αυτο που σου δειχνει η κοπελα στο amazon φαινεται πολυ καλο μαλλον καλυτερο απο αυτο που ειχα εγω

• 1 year later...

Θα ήθελα να ρωτήσω τις διδυμομανούλες που θήλασαν αν χρησιμοποίησαν κάποιο μαξιλάρι και για πόσο καιρό τις βόλεψε.

Κοιτάζοντας σε δίαφορα site έχω καταλήξει σε δύο εταιρίες, αλλά δυστυχώς δεν τα έχω βρει πουθενά στην Αθήνα για να μπορέσω να τα συγκρίνω ή απλά να τα δω.

το ένα είναι αυτό που αναφέρει το pasxalaki και το άλλο είναι το san diego bebe twin http://www.doubleblessings.com/index.php?route=product/product&product_id=53

επίσης βρήκα και ένα σε ένα ελληνικό site http://www.cosycorner.gr/ το ονομάζει harmony αλλά κι αυτό δεν μπορείς να το ελέγξεις πριν την αγορά...

καμιά γνώμη????

So far so good ;)

Εγώ χρησιμοποίησα το san diego και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Το παρήγγειλα από το site που αναφέρεις κι εσύ. Το έχει και το amazon αλλά δεν το στέλνουν Ελλάδα.

Διαφημίσεις

Εγώ χρησιμοποίησα το san diego και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Το παρήγγειλα από το site που αναφέρεις κι εσύ. Το έχει και το amazon αλλά δεν το στέλνουν Ελλάδα.

καλημέρα, σε ευχαριστώ για την απάντηση, πόσο καιρό το χρησιμοποιήσες? και γενικά σου έλυσε τα χέρια?

κάποιες λένε ότι δυστυχώς τα μαξιλάρια είναι μόνο για τους πρώτους μήνες και μετά δεν εξυπηρετούν... δεν έχω καταλάβει ακριβώς :confused:

όταν το χρησιμοποιούσες, χρειάστηκες και άλλα αξεσουάρ, μαξιλάρια έξτρα, καλύμματα ή κάτι άλλο?

So far so good ;)