Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ???? (Εξανθηματα)

Recommended Posts

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑΣ ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ (ΣΑΝ ΝΗΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΣΧΗΜΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΑΝΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ, ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥΣ ΠΑΛΙ. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ (ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΕΤΟ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΓΗΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ... ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΜΙΝΙΚΟ ΑERIUS, ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ :!::!::!:

ΑΧ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.... ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ. ΤΕΣΠΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;;

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΙΜΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ;;;

Διαφημίσεις

να την πας οπωσηποτε να την δει παιδιατρος για να διαπιστωσετε εαν οντως ειναι αλλεργια η ιωση μην το αφησεις γιατι εαν τυχον ειναι αλλεργια θα πρεπει να το ψαξεις το θεμα αμεσα

να την πας οπωσηποτε να την δει παιδιατρος για να διαπιστωσετε εαν οντως ειναι αλλεργια η ιωση μην το αφησεις γιατι εαν τυχον ειναι αλλεργια θα πρεπει να το ψαξεις το θεμα αμεσα

νομιζω οτι ειναι καλυτερο να τη δει παιδιατρος απο κοντα......

απο οσο ξερω απο συγγενικο μου προσωπο που παρυσιαζει συνεχως καινουριες αλλεργιες μπορουν να παρουσιαστουν οποιαδηποτε στιγμη και απο οτιδηποτε

Μηπως κανατε το MMR πριν καμια βδομαδα; Μου θυμιζει η περιγραφη σου ακριβως την αντιδραση που ειχε η κορη μου στο εμβολιο. Εμφανιζονταν και σε 20 λεπτα εφευγαν και εμφανιζονταν αλλου. (το MMR ειναι το εμβολιο ερυθρα, ιλαρα, παρωτιτιδα) Εγω στη θεση σου παντως δεν θα αρκουμουν σε απο τηλεφωνου διαγνωση. Πηγαινε την στον παιδιατρο.

Απορώ που δεν σου είπε η γιατρός να την πας από κει να την δει. Το λέω πιο πολύ επειδή συνοδευόταν από πυρετό. (Αλλεργία με πυρετό..? :roll: Δεν ξέρω μπορεί και να υπάρχει). Μήπως είναι κάτι άλλο. Την τρώνε κιόλας τα εξανθήματα ή όχι?

Περιμένουμε νέα.

Περαστικούλια.

Διαφημίσεις

Εμεις ειμαστε αλλεργικοι και οι δυο, οποτε αναμενομενο να το κληρονομησουν (δυστυχως) και τα παιδια μας.

Αυτο που μου ειχε πει εμενα ο παιδιατρος ειναι, να πιασεις με τα δαχτυλα σου δεξια και αριστερα απο το σπυρακι (εξανθημα) και να τεντωσεις το δερμα. Αν αυτο εξαφανιζεται τοτε ειναι αλλεργια. Αν οχι, καλυτερα να πας να το δει.

Αυτο που μου κανει περιεργο ειναι ο πυρετος και ο κοκκινος λαιμος. Εχουμε παθει 2-3 φορες αλλεργια, αλλα αυτα τα συμπτωματα δεν τα ειχε!!!!

Οσο για το τι φταει.................αγνωστο.....και μου ειπε να μην ψαχνομαι γιατι θα τρελαθω!!! :?

Καλο θα ηταν και παλι, να πας το παιδι να το δει ο παιδιατρος σου ή ακομα και μια δευτερη γνωμη!!!!

Εγω τον πρωτο παιδιατρο που ειχα τον αλλαξα.......

Πήγαινέ την κοπέλα μου στο γιατρό να τη δει, ή ακόμα και σε νοσοκομείο. Δε θέλω να σε πανικοβάλλω, αλλά καλύτερα να πας και να το κοιτάξεις παρά να μην πας και να το έχεις συνέχεια στο νου σου και να αγχώνεσαι...Περιμένουμε νέα σου.

φυσικα και την πηγα στην παιδιατρο,το ιδιο μεσημερι κιολας. Οι πιθανοτητεσ ειναι δύο. ή κολλησε ιωση γαστρεντεριτιδασ (διαρροια, πυρετοσ) και λογω του πυρετου τα εξανθηματα, ή το πιο πιθανο ειναι αλλεργια (σπαω το κεφαλι μου αν εχουμε ερθει σε επαφη με κατι το διαφορετικο) πιθανωσ μεταναστευτική αλλεργία, οπου τα εξανθηματα κρατουν 5-6 μερες και εμφανιζονται και εξαφανιζονται εν ρυπη οφθαλμου. :shock::shock: Ταλαιπωρειται το μικρουλι μασ και στεναχωριεμαι. :(

συγνωμη αλλα δεν καταλαβα την πηγες στο γιατρο κ σου ειπε οτι υπαρχουν 2περιπτωσης η να ειναι αλλεργια η να ειναι γαστρεντεριτιδα???????

δηλ αμα δεν ξερει τι ειναι ο γιατρος τοτε ποιος ξερει?συγνωμη αλλα κ εμεις το ιδιο σου γραψαμε η ιωση ειναι η αλλεργια, κ χωρις να ειμαστε γιατροι,ποτε θα ξερεις τι απο τα δυο ειναι ??????????

μηπως να αλλαξεις γιατρο γιατι εγω δεν θα εμενα κ τοσο ευχαριστημενη εαν μου εδινε τετοια απαντηση

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑΣ ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ (ΣΑΝ ΝΗΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΣΧΗΜΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΑΝΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ, ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥΣ ΠΑΛΙ. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ (ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΕΤΟ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΓΗΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ... ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΜΙΝΙΚΟ ΑERIUS, ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ :!::!::!:

ΑΧ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.... ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ. ΤΕΣΠΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;;

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΙΜΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ;;;

λοιπον...γνωμη βαση των δικων μου γνωσεων.....και βασικα οχι γνωμη ...ερωτηματα

το παιδι εχει ανοιχτο και ευαισθητο δερμα? αν ναι εξανθηματα μετα απο φαρμακα , ιωσεις,ζεστη, ακομα και αγγιγμα ειναι συχνα....

τα μεταναστευτικα εξανθηματα που περιεγραψες ειναι φυσικο επακολουθο συχνα ποικνα σε καποιες περιπτωσεις (εμπέιρετης ιωσης )....

εισαι σιγουρη οτι δεν αλλαξες κατι στην διατροφη ή στο περιβαλλον του παιδιου? πχ

πηγες μια βολτα σε ενα παρκο για πρωτη ή δευτερη ή εστω και τριτη φορα και αυτο το παρκο ειχε καποια φυτα τα οποια δεν εχει το περιβαλλον(καθημερινο) του παιδιου....?

αυτο που περιγραφεις παντως ειναι οντως εφνιδιο εξανθημα συνηθες φαινομενο σε παιδια μετα ή κατα την δευτερη ή τριτη μερα μιας ιωσης (μεταναστευτικα εξανθηματα με κοκκινη όψη και μόλις το ενα εξαφανιζεται εμφανιζεται το αλλο)

αν ηταν κατι ανυσηχητικο για να καταλαβεις τα εξανθηματα δεν θα μετανασταυαν αλλα θα εξαπλονονταν και τοτε το παιδι σιγουρα θα επρεπε να παει ...οχι στο γιατρο αλλα στο νοσοκομειο....τεσπα...αφου περασει η ιωση(αν ηταν ιωση) καλο θα ηταν να το ψαξεις...(ααααααααα γιατρος δεν ειμαι απλα υποφερουμε απο αλλεργιες και αλλεργικες αντιδρασεις ακομα και ....στο αγγιγμα)

Διαφημίσεις