Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια..Νιώθω οτι με εχει κυριευσει ο φοβος και δεν θελω να παω στον γιατρο.Ειχα τελευταια περίοδο στις 4 Ιουλίου.Περασαν 3 μηνες και εκτος απο λιγα καφε υγρα που ειχα για 2-3 μερες τιποτε αλλο.Εχω πολυκυστικες ωοθηκες αλλα και παλι ποτε δεν εχει καθυστερησει τοοοοοοσο πολυ.Ετσι, πριν 10 μερες ξεκινησα τα χαπια duphaston για να βοηθησω λιγο την κατασταση....Ομως και παλι τιποτα...Το μονο που εγινε ειναι να πρηστει πολυ το στηθος μου..Δεν ξερω αν παιζει ρολο που πηρα αυτα τα χαπια..

Εκανα και 2 τεστ χοριακης μηπως ειμαι εγκυος πριν παρω τα χαπια φυσικα αλλα βγηκαν αρνητικα και τα 2......Ειμαι πολυ μπερδεμενη....φοβαμαι μηπως ειναι κατι κακο και γι΄αυτο δεν εχω αδιαθετησει....

Και τον Γεναρη που εκανα αποξεση λογω παλινδρομης αδιαθετησα μετα απο 3 μηνες με την βοηθεια των συγκεκριμενων χαπιων....τωρα ομως τι γινεται;;;;

Πανω που ξεκινησαμε παλι τον Ιουλιου τις προσπαθειες για ενα παιδακι.....ωχ!!!!ανησυχω πολυ.....Αυτη την εβδομαδα πρεπει να παω οπωσδηποτε στον γιατρο....ελπιζω να μην ειναι κατι κακο!!!!

Συγνωμη αν σας κουρασα απλα ηθελα καπου να το πω............

Διαφημίσεις

Μη βάζεις κακές σκέψεις στο μυαλό σου κούκλα μου γιατί χειροτερεύεις την κατάσταση. Στο γιατρό σου να πας σίγουρα για να σου εξηγήσει κι εκείνος οτι δεν συνέβη τίποτα κακό και έτσι να σου φύγει το άγχος.

Μπορεί ξέρεις και το άγχος σου να αναστέλλει την περίοδο.

Όλα καλά θα πάνε και μην φοβάσαι!

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Μην ανησυχεις αδικα πριν πας στο γιατρο. Μπορει να αλλαξε ο οργανισμος σου μετα την αποξεση. Αυτα τα καφε ποτε τα ειχες;μηπως ηταν περιοδος; Εμενα μετα την αποξεση η 2η περιοδος μου ηρθε μια μερα αιμα και 7 καφε.Και το αγχος παιζει ρολο στο λεω απο προσωπικη εμπειρια.Θα περιμενω νεα σου.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

elka,

άκου τι συνέβη σε μία γνωστή μου:

Δεν αδιαθετεί, κάνει τεστ, αρνητικό. Παίρνει τα χάπια που λες, πάλι δεν αδιαθετεί... τι να κάνει, τι να κάνει... περιμένει... της λέει ο αρραβωνιαστικός της: ξανακάναμε μεταξύ του τεστ και των χαπιών... βρε λες να;;

Και τώρα έχουνε ένα υπέροχο κοριτσάκι 4,5 ετών!!!

Μην πάει ο νους σου στο κακό... μπορεί να έχεις σποράκι στην κοιλίτσα!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png