Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ?

Recommended Posts

Χθες ημουν στο γυναικολογο μου να δουμε τη μικρη πως παει και ακουσα ν συζητανε πως αυξηθηκαν οι τιμες στα νοσοκομεια.ισχυει?δηλ αν θυμαμαι 1600 για καισαρικη και 800 για φυσιολογικο?ε!οσο ειχα δωσει στη βιοκλινικη προπερσυ.και την πατησε μια πελατισα του γιατρου οι ανθρωποι υπολογιζαν για καισαρικη πολυ λιγοτερα και επαθαν σοκ.ισχυει?ειναι αναλογα με τα ταμια?

Διαφημίσεις

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μιλας για την αμοιβη του γιατρου ή για τη νοσηλεια??? Για τη νοσηλεια παντως η καισαρικη εξακολουθει να ειναι δωρεαν καθως θεωρειται επεμβαση και δεν χρεωνεσαι και για το φυσιολογικο ειναι γυρω στα 450 στο Παπαγεωργιου εδω Θεσσαλονικη χωρις επισκληριδιο φυσικα. Με ασφαλεια δημοσιου για το ΙΚΑ ας πουμε ο φυσιολογικος ειναι πιο φθηνος.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Μιλας για την αμοιβη του γιατρου ή για τη νοσηλεια??? Για τη νοσηλεια παντως η καισαρικη εξακολουθει να ειναι δωρεαν καθως θεωρειται επεμβαση και δεν χρεωνεσαι και για το φυσιολογικο ειναι γυρω στα 450 στο Παπαγεωργιου εδω Θεσσαλονικη χωρις επισκληριδιο φυσικα. Με ασφαλεια δημοσιου για το ΙΚΑ ας πουμε ο φυσιολογικος ειναι πιο φθηνος.

οχι για το νοσοκομειο τι πληρωνεις.με τεβε η κοπελα γεννησε χθες προχθες με καισαρικη και ρωτησαν στο ταμειο και της ειπαν 1600-1500 καπου εκει.ρωτησα ποτε αυξηθηκαν τωρα τον οκτωβριο μου ειπε ο γιατρος μου πρεπει να εγινε ηταν και μια ακομη κοπελα και θα πηγαινε να ρωτησει

Δεν ξερω αν παιζει ρολο η ασφαλεια π.χ. στην προκειμενη ΤΕΒΕ αλλα αν ειναι ετσι οι τιμες αμφιβαλλω αν θα πατησει κανεις σε νοσοκομειο ξανα. Τη συζητηση την εκανα πριν ενα μηνα με το γιατρο μου και μου ειπε τις τιμες που εγραψα, τωρα που θαξαναπαω θα τον ρωτησω αν ξερει κατι. Τι αλλο θα ακουσουμε????

Κορίτσια πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο Έλενα να ρωτήσω και μου είπαν ότι όντως άλλαξαν οι χρεώσεις και να καλέσω τη Δευτέρα το πρωί για να μου τις πουν. Αμάν πια! Να δούμε τι άλλο θα μας πουν... :mad:

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν παιζει ρολο η ασφαλεια π.χ. στην προκειμενη ΤΕΒΕ αλλα αν ειναι ετσι οι τιμες αμφιβαλλω αν θα πατησει κανεις σε νοσοκομειο ξανα. Τη συζητηση την εκανα πριν ενα μηνα με το γιατρο μου και μου ειπε τις τιμες που εγραψα, τωρα που θαξαναπαω θα τον ρωτησω αν ξερει κατι. Τι αλλο θα ακουσουμε????

σκεψου το ζευγαρι που γεννησε προχθες πηραν το γιατρο και το ειπαν και αν ηταν για 1600 θα πηγαιναν στη βιοκλινικη(ως πιο οικονομικη λυση) θα τους εβγαινε και πιο φθηνα.

τι να πω τουλαχιστον να το ελεγαν καπου να το ηξεραν οι γονεις και οχι στο τελος. φυσιολογικος στο πρτωτο πριν μια 5ετια ειχα δωσει 300-400 και να πηγαινα τωρα και να μου ελεγαν 800?σοκ!!!για ψαξτε το λιγο ρε κοριτσια,να μαθουμε τι γινεται επιτελους

να πανε στο διαβολο ολοι τους απο χθες που το επαθα με επιασε πονολεφαλος,απο εμας θα βγαλουν τα κλεμενα τους ελεος γ@@@ συγνωμη για το ξεσπασμα αλλα μπουχτησα!!θα γεννησω σπιτι μου κ δεν δινω δεκαρα τσακιστη ΕΛΕΟΣ τι πανε να κανουν!!ειχαμε μια λυσει ος προς οικονομικο παει κ αυτο ,καποιο ζευγαρη που δεν εχει τι θα κανει.....!!!θα μας αναγκασει να κλεψουμε τι ειναι αυτο τωρα,κ με ασφαλεια τοσο ε δεν παμε καλα.....οποια εχει νεα να γραψει αν παει καποια συντομα στον γιατρο της .τι παιζει με ασφαλειες κ τετοια!κ παλη συγνωμη

αναγκαστηκά θα γεννήσεις εκεί πατάνε και σου λεει ο καθένας οτι τιμή θέλει.

τι να κάνεις έτσι παεί τα δίνεις και παρακαλάς να πάνε όλα κάλα.

δε ρωτάνε έαν έχεις να τα δώσεις.

YXlxp3.png

Xwy7p2.png

να πανε στο διαβολο ολοι τους απο χθες που το επαθα με επιασε πονολεφαλος,απο εμας θα βγαλουν τα κλεμενα τους ελεος γ@@@ συγνωμη για το ξεσπασμα αλλα μπουχτησα!!θα γεννησω σπιτι μου κ δεν δινω δεκαρα τσακιστη ΕΛΕΟΣ τι πανε να κανουν!!ειχαμε μια λυσει ος προς οικονομικο παει κ αυτο ,καποιο ζευγαρη που δεν εχει τι θα κανει.....!!!θα μας αναγκασει να κλεψουμε τι ειναι αυτο τωρα,κ με ασφαλεια τοσο ε δεν παμε καλα.....οποια εχει νεα να γραψει αν παει καποια συντομα στον γιατρο της .τι παιζει με ασφαλειες κ τετοια!κ παλη συγνωμη

απο δευτερα στα ταμεια των νοσοκομειων τηλεφωνα.

γελαω φανταζεστε οπως στις ιδιωτικες να εχουν κρυφες χρεωσεις και στο τελος να βγαινει μεγαλυτερο ποσο?πλακα κανω δε ξερω.απλα το ακουσα χθες στο γιατρο μου ιδιωτης. στην τηλεοραση αυτα δεν τα λενε? δηλ να εχει υπολογισει Χ χρηματα και να σου ζητανε 2Χ

Διαφημίσεις

αναγκαστηκά θα γεννήσεις εκεί πατάνε και σου λεει ο καθένας οτι τιμή θέλει.

τι να κάνεις έτσι παεί τα δίνεις και παρακαλάς να πάνε όλα κάλα.

δε ρωτάνε έαν έχεις να τα δώσεις.

τα λεφτα αυτα δεν ειναι φακελακι μα το νοσοκομειο τι χρηματα θελει για καισαρικη και φυσιολογικη γεννα.αλλο τι θα δωσεις στο γιατρο,και που να τα βρεις να τα δωσεις

εγώ είχα ΙΚΑ και πλήρωσα 400ευρώ στο νοσοκομείο για τέσσερις μέρες.

ο γιατρός μου είχε πει απο την αρχή οτι θέλει 1400ευρώ και 100ευρώ το επισκληρίδιο.

οι τιμες των 400 ευρω εχουν αλλαξει αυτο λεμε εδω μεσα .

ας τα του γιατρου και επισκληριδιο

ο φυσιολογικός τοκέτος είναι τα 1500ευρώ μαζί με επισκληρίδιο.

καισαρική είναι 100ευρώ επιπλέον.

όταν γέννησα εγώ τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

αυτα ειναι το φακελακι

εμεις λεμε για τα νοσήλεια στο λογιστηριο του νοσοκομειου τι ζητανε πλεον.

Διαφημίσεις

αν και τελικα χω αποφασισει να γεννησω βιοκλινικη τη Δευτερα θα κανω ενα τηλεφωνακι στο Παπαγεωργιου να δουμε τι θα μου πουνε.Θα με φαει η περιεργεια!

Εμένα ο γιατρός να τα γράψω κι εδώ μου είπε οτι για το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης θα πληρώσω για 2κλινο δωμάτιο(θέσεις λέγονται) με Τεβε γύρω στα 600ευρώ. Αν όμως δεν επιλέξω δίκλινο αλλά πάω σε απλό δωμάτιο τότε δεν πληρώνω τίποτα.

Αλλά βρε Δεσποινάκι με έβαλες σε σκεψεις και θα το ψάξω σαφώς πριν πάω να γεννήσω μη βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Αν είναι όμως να πληρώνουμε τόσα πολλά σε δημόσιο νοσοκομείο τότε στις ιδιωτικές κλινικές τι έπρεπε να πληρώνουμε?

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Εμένα ο γιατρός να τα γράψω κι εδώ μου είπε οτι για το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης θα πληρώσω για 2κλινο δωμάτιο(θέσεις λέγονται) με Τεβε γύρω στα 600ευρώ. Αν όμως δεν επιλέξω δίκλινο αλλά πάω σε απλό δωμάτιο τότε δεν πληρώνω τίποτα.

Αλλά βρε Δεσποινάκι με έβαλες σε σκεψεις και θα το ψάξω σαφώς πριν πάω να γεννήσω μη βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Αν είναι όμως να πληρώνουμε τόσα πολλά σε δημόσιο νοσοκομείο τότε στις ιδιωτικές κλινικές τι έπρεπε να πληρώνουμε?

γενναω καπου στο δεκεμβριο τη μπεμπα μου.

να σου πω τη φοβια μου απο την αυξηση αυτη στο δημοσιο φοβαμαι να μην αυξυθουν και στα ιδιωτικα.εγω στη δευτερη εγκυμοσυνη εφυγα στη βιοκλινικη αν και πρωτη γεννησα νοσοκομειο τωρα στην τριτη εχουμε επιλεξει παλι βιοκλινικη.σε σχεση με τις αλλες ειναι η πιο φθηνη.και αν ειναι οι τιμες αυτες που ακουσα χθες για τα νοσοκομεια βγαινει πιο οικονομικη η κλινικη να μην αξησουν και αυτοι θα παρακαλαω

κοριτσια καλησπερα εγω την δευτερα θα μπω να γεννησω με προκληση στο ελενα πριν 10 μερες ειχα συζητηση με το γιατρο μου για το δωματιο μου ειπε για μονοκλινο οτι ειναι γυρω στα 520 ευρω φευγοντας ρωτησαμε κ στο λογιστηριο κ μας ειπαν οτι ειναι 130 τη μερα δεν μας ειπαν τιποτα για καποια αλλαγη δεν γινετε να μην ξερανε τιποτα πριν 10 μερες οτι συζητιεται κατι τετοιο δηλαδη απο την μια μερα στην αλλη πηραν τετοια αποφαση α εκτος αυτου την πεμπτη ειχα παει στο γιατρο μου κ με ρωτησε σε τι δωματιο αποφασισα να παω τελικα κ δεν μου ειπε τιποτα για τισ τιμεσ οτι αλλαξαν δεν ξερω τι να πω καταρχας μου φενεται τεραστια η διαφορα

κοριτσια καλησπερα εγω την δευτερα θα μπω να γεννησω με προκληση στο ελενα πριν 10 μερες ειχα συζητηση με το γιατρο μου για το δωματιο μου ειπε για μονοκλινο οτι ειναι γυρω στα 520 ευρω φευγοντας ρωτησαμε κ στο λογιστηριο κ μας ειπαν οτι ειναι 130 τη μερα δεν μας ειπαν τιποτα για καποια αλλαγη δεν γινετε να μην ξερανε τιποτα πριν 10 μερες οτι συζητιεται κατι τετοιο δηλαδη απο την μια μερα στην αλλη πηραν τετοια αποφαση α εκτος αυτου την πεμπτη ειχα παει στο γιατρο μου κ με ρωτησε σε τι δωματιο αποφασισα να παω τελικα κ δεν μου ειπε τιποτα για τισ τιμεσ οτι αλλαξαν δεν ξερω τι να πω καταρχας μου φενεται τεραστια η διαφορα

δες τι εγραψε η new mum in town που πηρε τηλ

ναι το ειδα απλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν μου ανεφερε κατι ο γιατροσ μου απλα δεν εχω καταλαβει αν αυτο ισχυει για ολα τα ταμεια η μονο του δημοσιου εγω εχω ικα?

ναι το ειδα απλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν μου ανεφερε κατι ο γιατροσ μου απλα δεν εχω καταλαβει αν αυτο ισχυει για ολα τα ταμεια η μονο του δημοσιου εγω εχω ικα?

για το τεβε ακουσα εγω. αν διπλασιαστηκε στο τεβε κατι θα τσιμπησαν και τα αλλα ταμεια

ςψαξα μηπως βρω καποιο τιμοκαταλογο στο ιντερνετ και

βρηκα αυτο το link ομως οχι κατι συγκεκριμενο http://nea-metra.blogspot.com/2011/10/blog-post_03.html

12 Παρούσα κατάσταση: Ορισμένοι φορείς παρέχουν βοήθημα τοκετού αντί μαιευτικής περίθαλψης, το οποίο μπορεί να φθάσει τα 1.765 ? ανά τοκετό. Οι λοιποί φορείς αποζημιώνουν τον τοκετό όπως και τις λοιπές ασθένειες και το κόστος μπορεί να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Τι θα ισχύει: Καθιερώνεται ενιαίο χρηματικό ποσό για βοήθημα τοκετού αντί μαιευτικής περίθαλψης (από 900? έως 1.600?) ανάλογα με τον αριθμό νεογνών.

Σχόλιο: Αν κάποιος από τους φωστήρες καταφέρει να κάνει τοκετό και να ολοκληρώσει ολόκληρη την μαιευτική κάλυψη με 900 Ευρώ θα του βγάλουμε το καπέλο και θα του πούμε και μπράβο.

Αυτό που λέει εδώ νομίζω αφορά αυτά που μας δίνουν απο τα ταμεία μας ή κατάλαβα λάθος;Κάτι είχε πάρει το αφτί μου για μειώσεις στα επιδόματα τοκετού.:?