Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS :6 βδομάδων + 5 ημ.: χοριακή 305!!

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα, είμαι καινούρια στο forum, εδώ και 1 βδομάδα περίπου που έχω μάθει ότι είμαι έγκυος, σας διαβάζω καθημερινά και λύνω πολλές απορίες που έχω στο μυαλό μου!

Τελευταία περίοδος 21-8-2011 (με κύκλο 28-30 ημερών, αλλά λόγω του ότι μεσολάβησε ο γάμος μας ταλαιπωρήθηκα πολύ, έχασα και κιλά, και έχω την αίσθηση ότι ο κύκλος πήγε 34-35 μέρες, όπως και άλλες φορές άλλωστε που είχα ταλαιπωρηθεί πολύ από δουλειές, αντιβιώσεις κλπ).

Οπότε:

21-8-2011: Τελευταία περίοδος

30-9-2011: Χοριακή 27,89 (4 βδομ.+6 ημερών)

6-10-2011: Xoριακή 305,50 (6 βδομ.+ 5 ημερών)

Πείτε μου σύμφωνα με την εμπειρία σας, τα νούμερα της χοριακής δεν είναι υπερβολικά μικρά? (Η σύλληψη υπολογίζω ότι έγινε γύρω στις 15-20 Σεπτέμβρη, χωρίς και πάλι να είμαι σίγουρη). Στον υπέρηχο το μόνο που είδα ήταν μία μαύρη κουκίδα, μπίλια, κάτι μαύρο τελοσπάντων. Είμαι 6 βδομάδων και 4 ημερών. Σας παρακαλώ πείτε μου αν είχατε παρόμοια εμπειρία, μήπως και ηρεμήσω λίγο. Μπορεί να πρόκειται για καθυστερημένη σύλληψη ή είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά? Σας ευχαριστώ πολύ.

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Οπότε:

21-8-2011: Τελευταία περίοδος

30-9-2011: Χοριακή 27,89 (4 βδομ.+6 ημερών)

6-10-2011: Xoριακή 305,50 (6 βδομ.+ 5 ημερών)

στις 1/10 ήσουν 5 εβδομάδων άρα 6/10 είσαι 5+5 (5 εβδομάδων και 5 ημερών).

Ελπίζω να μη λέω κάτι λάθος.

Τώρα σχετικά με τη χοριακή για να διπλασιάζεται κάθε δεύτερη ημέρα θα πρέπει να είναι

30/9 -------30

2/10 -------60

4/10 -------120

6/10 -------240

οπότε σήμερα θα έπρεπε να είναι κάπου 240 κι εσύ έχεις 300! Οπότε γιατί ανησυχείς?

Οπως και να έχει πρέπει να ενημερω΄σεις το γυναικολόγο σου εννοείται έτσι?

Συγχαρητήρια και καλή κύηση να έχεις κούκλα!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Σ ευχαριστώ πολύ. Εννοείται πως ενημερώνω τον γυναικολόγο, αυτό ου μου λέει είναι ότι θα αργήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω και φυσικά να ακούσουμε καρδιά. Mέχρι τότε ας οπλιστώ με υπομονή! Σήμερα είμαι 6 βδομ. και 5 ημερών:

-Κυριακή 21 Αυγ. (πρώτη μέρα τελευταίας περιόδου)

-Κυριακή 28 Αυγ.: 1η βδομάδα

-Κυριακη 4 Σεπτ: 2η

-Κυριακη 11 Σεπτ: 3η

-Κυριακη 18 Σεπτ: 4η

-Κυριακη 25 Σεπτ: 5η

-Κυριακη 2 Οκτ.: 6η

sLvDp3.png

Σ ευχαριστώ πολύ. Εννοείται πως ενημερώνω τον γυναικολόγο, αυτό ου μου λέει είναι ότι θα αργήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω και φυσικά να ακούσουμε καρδιά. Mέχρι τότε ας οπλιστώ με υπομονή! Σήμερα είμαι 6 βδομ. και 5 ημερών:

καταρχην συγχαρητηρια γ την εγκυμοσυνη σου :P:p:p ρε σεις γιατι μπαινετε στο τρυπακι με τις χοριακες δεν το εχω καταλαβει???δεν λεω αν μου ζητησει ο γιατρος μου κ εγω θα κανω αλλα ειναι πολυ αγχωδες....εγω πηγα πριν 1,5 εβδομαδα στον γιατρο και ειδαμε μονο σακο αλλα επειδη με εφαγε το αγχος μου αν πανε ολα καλα...ξαναπηγα εχθες και ειδα εναν τεραστιο σακο σε σχεση με την προηγουμενη φορα και κατι μικρο σαν εμβρυο μουθ ειπε πως ειναι εμβρυικα στοιχεια...και λιγο ηρεμησα δεν ξερω αλλα ολο αυτο το τρυπακι με τις χοριακες μου γενεται πολυ αγχωδες....προσπαθησε να ηρεμησεις και ολα θα πανε καλα σε λιγο λογικα θα ακουσεις και καρδουλα....ηρεμησε ομως και μην αγχωνεσαι....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

σωστά άρα στο πρώτο σου μήνυμα έκανες τυπογραφικό λάθος στις 30/9 στις εβδομάδες.

Αρα είχες καθυστερημένη σύλληψη και αφού η χοριακή αυξάνεται κανονικά ττί πειράζει? Το πότε συνέλαβες καθορίζει την τιμή της πρώτης χοριακής φαντάζομαι. Και πάλι συγχαρήτηρια!!!

Διαφημίσεις

καταρχην συγχαρητηρια γ την εγκυμοσυνη σου :P:p:p ρε σεις γιατι μπαινετε στο τρυπακι με τις χοριακες δεν το εχω καταλαβει???δεν λεω αν μου ζητησει ο γιατρος μου κ εγω θα κανω αλλα ειναι πολυ αγχωδες....εγω πηγα πριν 1,5 εβδομαδα στον γιατρο και ειδαμε μονο σακο αλλα επειδη με εφαγε το αγχος μου αν πανε ολα καλα...ξαναπηγα εχθες και ειδα εναν τεραστιο σακο σε σχεση με την προηγουμενη φορα και κατι μικρο σαν εμβρυο μουθ ειπε πως ειναι εμβρυικα στοιχεια...και λιγο ηρεμησα δεν ξερω αλλα ολο αυτο το τρυπακι με τις χοριακες μου γενεται πολυ αγχωδες....προσπαθησε να ηρεμησεις και ολα θα πανε καλα σε λιγο λογικα θα ακουσεις και καρδουλα....ηρεμησε ομως και μην αγχωνεσαι....
έχεις δίκιο εγώ μέχρι και γιατρό άλλαξα εξαιτίας της χοριακής. @@ γιατροί μερικοί. Τί να πείς! Σας φιλώ!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ, να ξέρατε πόσο με βοηθάτε!! Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι ο σύζυγος δεν μπορεί να καταλάβει τί παιρνάμε!! Ενώ με ομοιοπαθούσες-εγκυούλες σκέφτεσι "βρήκα τον άνθρωπό μου να τα πώ"!!

Είμαι όντως αγχωμένη, ενώ δε θα πρεπε. Παντρευτήκαμε μόλις πριν 1 μήνα και κάτι (3 Σεπτέμβρη) και απ' ότι φαίνεται ο πελαργός πέρασε αμέσως! Εύχομαι σε 8 μήνες περίπου να μας φέρει και το δωράκι του. Αν και προσπαθώ να είμαι επιφυλακτική. Πάντα πίστευα ότι η εγκυμοσύνη είναι μία απολαυστική περίοδος. Πού να ξερα ότι θα συνοδεύεται και με πολύ αγωνία και άγχος? Καλά που σας βρήκα εδώ στο forum βρε κορίτσια και θα βγάλουμε τον φετεινό χειμώνα με τον υπολογιστή αγκαλιά!

sLvDp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ, να ξέρατε πόσο με βοηθάτε!! Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι ο σύζυγος δεν μπορεί να καταλάβει τί παιρνάμε!! Ενώ με ομοιοπαθούσες-εγκυούλες σκέφτεσι "βρήκα τον άνθρωπό μου να τα πώ"!!

Είμαι όντως αγχωμένη, ενώ δε θα πρεπε. Παντρευτήκαμε μόλις πριν 1 μήνα και κάτι (3 Σεπτέμβρη) και απ' ότι φαίνεται ο πελαργός πέρασε αμέσως! Εύχομαι σε 8 μήνες περίπου να μας φέρει και το δωράκι του. Αν και προσπαθώ να είμαι επιφυλακτική. Πάντα πίστευα ότι η εγκυμοσύνη είναι μία απολαυστική περίοδος. Πού να ξερα ότι θα συνοδεύεται και με πολύ αγωνία και άγχος? Καλά που σας βρήκα εδώ στο forum βρε κορίτσια και θα βγάλουμε τον φετεινό χειμώνα με τον υπολογιστή αγκαλιά!

Καλημέρα! Ναι όσο κι αν θέλουν οι καυμμένοι δεν μπορούν να νιώσουν το ίδιο!

Να ζήσετε! Το πιο ωραίο δώρο σας :wink:;-):wink:

Ρώτησα το γυναικολόγο αν έχουν κι άλλες τόσο άγχος, είπε είναι λογικό στην πρώτη εγγυμοσύνη. Μη μου ανησυχείς! Εδώ θα τα λέμε να βγάζουμε τις φοβίες μας!

Οσο για τον υπολογιστή κι γω αγγαλιά τον έχω και τί σκέφτομαι, μη πάει και κάνει κακό το λαπτοπ που είναι κοντά στην κοιλιά :lol::lol: Ναι ακόμα κι αυτό με προβληματίζει :-)

Φιλιά πολλά!

Ρώτησα το γυναικολόγο αν έχουν κι άλλες τόσο άγχος, είπε είναι λογικό στην πρώτη εγγυμοσύνη. Μη μου ανησυχείς! Εδώ θα τα λέμε να βγάζουμε τις φοβίες μας!

Οσο για τον υπολογιστή κι γω αγγαλιά τον έχω και τί σκέφτομαι, μη πάει και κάνει κακό το λαπτοπ που είναι κοντά στην κοιλιά :lol::lol: Ναι ακόμα κι αυτό με προβληματίζει :-)

Φιλιά πολλά!

χαχαχχαχαχαχ dimmi γελαω ωρες ωρες τοσο πολυ μαζι σου....:P:p:p:p μολις τωρα αυτο σκεφτομουν εχω το λαπ τοπ αγκαλια και σκεφτομουν αυτο χαχαχαχχα.....μα μεσα στο μυαλο μου εισαι ρε παιδι μου!!!:lol::lol:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Ολες μαζί με ζουρλομανδύα μας βλέπω jo!!! χαχαχαχαχ :) :) :)

αστα ν πανε κ θα μας ειναι κ στενος γαμωτο πφφφφ χαχαχαχαχαχα:P:p:p:p:p:p

bUfnp3.pngCxrzp3.png

αστα ν πανε κ θα μας ειναι κ στενος γαμωτο πφφφφ χαχαχαχαχαχα:P:p:p:p:p:p

:lol::lol: :-Dμπορεί να έχουν και εγγυμοσύνης δεν ξέρεις!:rolleyes: Θα βολευτούμε! Αντε να βλέπουμε χοριακές να ανεβαίνουν και κιλά να πέφτουν :lol::lol:

dimmi να φανταστείς εγώ που δεν έχω καν κοιλιά εγκυμοσύνης (λογικό αφού είμαι ακόμη 6 βδομάδων) το στηρίζω από δω, το στηρίζω από κει, στο τέλος το αφήνω πάνω στο τραπέζι ...για κάθε ενδεχόμενο, μήπως και κάνει κακό!!! Έναν ζουρλομανδύα και για μένα παρακαλώ!

sLvDp3.png

tsarli να σου εκμυστηρευτώ πώς σκέφτηκα κι γω να το αφήνω στο τραπέζι αλλά δε μπορώ να σκύβω, είναι κόντο :lol::lol:

Το μόνο που μου "απαγόρευσα" είναι να φορτίζω το λαπτοπ ενώ το έχω πάνω στην κοιλιά.

Και τώρα πάω να το googlarw να δω αν η επιστημονική κοινότητα έχει αποφανθεί, κάνει το λαπτοπ πάνω στην κοιλιά ή όχι :lol: Γελάω αλλά δεν κάνω πλάκα!

Τί κάνετε πως είστε?

Φιλιά πολλά!

χαχαχαχα :):)ευτυχως που δεν εχω λαπτοπ, πρωτον δεν θα ξεκολουσα καθολου δευτερον θα ειχα και την κορη μου να με πρηζει με το site της barbie!!!!!!:mad::-x

Διαφημίσεις

tsarli να σου εκμυστηρευτώ πώς σκέφτηκα κι γω να το αφήνω στο τραπέζι αλλά δε μπορώ να σκύβω, είναι κόντο :lol::lol:

Το μόνο που μου "απαγόρευσα" είναι να φορτίζω το λαπτοπ ενώ το έχω πάνω στην κοιλιά.

Και τώρα πάω να το googlarw να δω αν η επιστημονική κοινότητα έχει αποφανθεί, κάνει το λαπτοπ πάνω στην κοιλιά ή όχι :lol: Γελάω αλλά δεν κάνω πλάκα!

Τί κάνετε πως είστε?

υπαρχουν στο εμποριο τραπεζακια πλασικα ανοιγομενα που μπορεισ να τα στηριξεις στο κρεββατι και στο καναπε.... εισαι αραχτη το τραπεζακι πανω απο την κοιλια και το λαπτοπ πανω στο τραπεζακι..... πρεπει να εχεις και ενα μαυρο γαι τα ποταααα:):)

Να δούμε όταν θα μεγαλώσει πολύ η κοιλιά, πού θα στηρίζουμε το laptop???

Πήγα στο γιατρό την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, είδαμε και 1 λευκή βούλα μέσα στο σάκο, οκ. Καρδιά δεν ακούσαμε. Θα ξαναπάω την Τρίτη που μας έρχεται. Την Τρίτη 11 Οκτ. ήμουν 7w+2d (βάσει τελευταίας περιόδου) και 5w+4d (βάσει υπερήχου). Ο κύκλος ήταν 39-40 ημερών και η σύλληψη έγινε πιθανότατα 14-15 Σεπτέμβρη, μέρες ωορρηξίας (24η-25η μέρα κύκλου).

Τώρα νέο άγχος, αναμένουμε για καρδιά.

sLvDp3.png

Γεια σας κοριτσια !!! Ειμαι καινουρια στη παρεα , καθως μολις προχθες εμαθα οτι ειμαι εγκυος μετα απο 3 χρονια προσπαθειων !!!! :)

Θα τα πω λιγο συντομα κ αν καποια ειχε παρομοια εμπειρια μου λεει ...

Η τελευταια μου περιοδος ηταν 17/9 . Στις 30/9 καναμε σπερματεγχυση . Κανονικα περιμενα περιοδο στις 12/10 καθοτι εχω μικρο κυκλο (25 ημερων) , αλλα τελικα δεν ηρθε . Στις 14/10 εκανα χοριακη κ ηταν θετικη , αλλα χαμηλη (μολις 18 ) . Την επομενη 15/10 ξαναεκανα και ειχε ανεβει στο 26 .

Ξερω οτι ειναι καλο το οτι ανεβηκε , αλλα και παλι ειναι χαμηλη.

Ειχε ξεκινησει καμια απο σας με τοσο χαμηλη χοριακη και τελικα να πηγαν ολα καλα ;

Θελω παρα πολυ να χαρω , αλλα φοβαμαι ...

Αυριο θα ξανακανω και ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα ...

Ευχαριστω εκ των προτερων !!!

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

ευχομαι ολα να πανε καλα!!!! υπαρχουν πολλα κοριτσια εδω που ξεκινησαν με χαμηλη χοριακη(ακομη και με 10) και ολα πηγαν τελεια, μαλλον εχεις καθυστερημενγ συλληψη.

χιλιες ευχες!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

υπαρχουν στο εμποριο τραπεζακια πλασικα ανοιγομενα που μπορεισ να τα στηριξεις στο κρεββατι και στο καναπε.... εισαι αραχτη το τραπεζακι πανω απο την κοιλια και το λαπτοπ πανω στο τραπεζακι..... πρεπει να εχεις και ενα μαυρο γαι τα ποταααα:):)
:lol::lol:

Εχω μπανίσει ένα της τελεμάρκετινγκ, θα το πάρουμε τώρα από Αθήνα αν δεν έχει απεργίες και μπροούμε να κινηθούμε για ψώνια. Δεν θέμε από τιβι ώστενα το δούμε πρώτα μην είναι ψευτόπραγμα (εμένα δε με νοιάζει το έχω μεγάλη ανάγκη! αλλά ο συζηξ τα ψάχνει γκρρρρ :-D)

Τί κάνετε πως είστε αυτές τις ημέρες?

Tsarli όλα καλά θα πάνε, αχ αυτά τα άγχη τί θα γίνουμε! Αγχος για το μωρό = κλάμα και κλάμα = άγχος μη πάει και κάνουμε κκακό στο μωρό :lol:

ευχομαι ολα να πανε καλα!!!! υπαρχουν πολλα κοριτσια εδω που ξεκινησαν με χαμηλη χοριακη(ακομη και με 10) και ολα πηγαν τελεια, μαλλον εχεις καθυστερημενγ συλληψη.

χιλιες ευχες!!!!

Εχει δίκιο η apricot Σοφία!!! Εύχομαι κι γω όλα καλά και να μας πείς νέα καλά σύντομα! Εξετάσεις τόσο συχνές ζήτησε ογιατρός σου ή μόνη τις κάνεις?

Κορίτσια καλησπέρα! Ευχομαι με το καλό τα μωράκια σας! Έχω και εγώ ένα μπέμπη 6 μηνών και ποτέ δεν έκανα εξετάσεις για χοριακή!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ότι γίνονται τόσο συχνά τωρα με σας τα μαθαίνω αλλά τελικά πάλι καλά που δε το ξερα γιατί θα χα ένα παραπάνω άγχος!!! Μια συμβουλή στις νέες μανούλες μη ψάχνετε πολλά πολλά στο nternet γιατί καλό είναι αλλά από την άλλη σε γεμίζει ένα σωρό άγχη!!! Εγώ είχα φτάσει σενα σημείο που είχα φρικάρει και είπα stop!!!Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να κρατήσετε τα μωράκια στην αγκαλιάσας

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και την εμψυχωση ....

Ναι dimmi ο γιατρος μου ζητησε να κανω τις χοριακες γιατι αγχωθηκε με το 18 κ ηθελε να δει να ανεβαινει . Η αληθεια ειναι οτι χθες με καθησυχασε οταν του ειπα οτι πηγε 26 .

Μακαρι αυριο να ειναι κοντα στο 50 !!!

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Γεια σας κοριτσια !!! Ειμαι καινουρια στη παρεα , καθως μολις προχθες εμαθα οτι ειμαι εγκυος μετα απο 3 χρονια προσπαθειων !!!! :)

Θα τα πω λιγο συντομα κ αν καποια ειχε παρομοια εμπειρια μου λεει ...

Η τελευταια μου περιοδος ηταν 17/9 . Στις 30/9 καναμε σπερματεγχυση . Κανονικα περιμενα περιοδο στις 12/10 καθοτι εχω μικρο κυκλο (25 ημερων) , αλλα τελικα δεν ηρθε . Στις 14/10 εκανα χοριακη κ ηταν θετικη , αλλα χαμηλη (μολις 18 ) . Την επομενη 15/10 ξαναεκανα και ειχε ανεβει στο 26 .

Ξερω οτι ειναι καλο το οτι ανεβηκε , αλλα και παλι ειναι χαμηλη.

Ειχε ξεκινησει καμια απο σας με τοσο χαμηλη χοριακη και τελικα να πηγαν ολα καλα ;

Θελω παρα πολυ να χαρω , αλλα φοβαμαι ...

Αυριο θα ξανακανω και ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα ...

Ευχαριστω εκ των προτερων !!!

Ξεκίνησα ΕΓΩ

Στην κόρη μου μία μέρα μετά την καθυστέρηση χοριακή 13 και την ίδια στιγμή που έμαθα την τιμή κατέβηκε αίμα..... Τρελάθηκα....

Τώρα έχω την κοράσα μου σχεδόν 18 μηνών.

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P