Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κανταρος, παιδιατρος στη Ν.Σμυρνη! Τι γνωριζετε?

petalouda

Recommended Posts

Αλλαξαμε τον παιδιατρο του ΤΕΒΕ σημερα γιατι η προηγουμενη εφυγε και δεν μπορουσαμε να γραψουμε εμβολια. Λογω κρισης λεγαμε με τον αντρα μου να πηγαιναμε εκει τα παιδια αν μαθουμε και καλα λογια.

Οτι γνωριζεται μπορει να μας φανει χρησιμο!!!

Διαφημίσεις

• 4 months later...

γεια σας ο κανταρος ειναι ο παιδιατρος που εχω για την μπεμπα μου και τον εμπιστευομαι απολυτα βεβαια τον ξερω πολλα χρονια να φανταστειται ηταν και ο δικος μου παιδιατρος και ο μονος που βρηκε οτι πασχω απο ενα αρκετα σοβαρο χρονιο προβλημα υγειας (η μαμα μου με ειχε γυρισει σε 100 γιατρους που ο καθενας εκανε οτι διαγνωση ηθελε)...οταν λοιπον γεννησα το δικο μου παιδακι προτιμεισα και εγω μια αλλη παιδιατρο που ηταν πιο κοντα στο σπιτι μου ή οποια ενω εβλεπε οτι το μωρακι εχει πολλες αναγωγες με το γαλατακι το μονο που εκανε ηταν να δωσει σιροπακι και καταληξαμε στον κανταρο ο οποιος μας εστειλε αμεσως στο νοσοκομειο και παλι καλα γιατι η μπεμπα μου τελικα ειχε νεκρωτικη εντεροκωλιτιδα...σας τα λεω ολα αυτα γιατι πραγματικα ειναι καλος γιατρος και χαρη σ'αυτον τωρα το μωρακι μου ζει....

Εμεις πηγαίναμε για 1χρνο ευτυχώς δεν τον χρειαστηκαμε και πολυ πέρα απο τα συνηθισμένα!!αλλαξα όμως και λόγω μετακόμισης και γιατι με είχε κουράσει γιατι εχει πααααααρα πολυ κόσμο και το ωράριο στο ιατρεία δεν τηρείται!!παει και σε σπίτια!!

Διαφημίσεις

Εμείς πάμε στον Κάνταρο μόνο για συνταγές και εμβόλια γιατί μας έχει κάνει λάθος διάγνωση και γράφει πολλά φάρμακα.Επίσης πολύς κόσμος πραγματικά!Συζυτήσιμος άνθρωπος αλλά καμιά φορά σου πιάνει την κουβέντα και δεν εξετάζει επισταμένως.