Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΚΕΔΕΣ

Recommended Posts

Αν και το εψαξα λίγο δεν μπορεσα να βρω καποιο αντιστοιχο θεμα. Λοιπον έχω νεροχύτη απο γρανίτη σε μπεζ αποχρωσεις και βλέπω ότι απο τον καφέ που χυνουμε έχει αποκτήσει σε σημεια μια πιο καφέ αποχρωση. Επίσης ο μικρός μου άδειασε ένα βαζακι κάρυ μέσα και αποκτήσαμε και κιτρινες σταμπες. Καμμια ιδεα πως βγαινουν αυτα? Ο νεροχυτης ειναι πορωδης σε αντιθεση με τον παγκο μου απο γρανίτη που δεν λερώνει ποτε.

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

χλωρινη σε παχυρευστη.αφησε την κανενα 10λεπτο και μετα αστραφτει σαν καινουργια η λεκανη εμενα ειναι γρανιτης για το πορωδες δε ξερω

Εγω την ριχνω σε ενα σφουγγαρι(μονο γι αυτο το λογο το εχω) καθαριζω κ ξεπλενω.Γρανιτης ειναι κ ο δικος μου αλλα οχι πορωδες οποτε δεν γνωριζω αν θα εχει τα ιδια αποτελεσματα.

edit: Οντως γινετε σαν καινουργιος!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Έχω γρανιτένιο νεροχύτη και τις στάμπες τις καθαρίζω με cillit bank με χλώριο. (σπρέυ με άσπρο καπάκι) έκανε πραγματικά πολύ καλή δουλειά σε μένα! Το γράφει και από πίσω ότι κάνει για τέτοιες επιφάνειες. Καλή επιτυχία!

7uEBp2.png M3GSp2.png

• 3 weeks later...

Αν σας πω τί απαντηση μας δώσαν απο την αντιπροσωπεία θα γελάτε!!!!Το υγρο που καθαρίζουν τις μασέλες!!!!!!Δεν προλάβαμε βεβαια να το κανουμε καθοτι γέννησα στο ενδιάμεσο αλλά το καλο ειναι οτι οι περισσοτερες σταμπες φύγανε με τον καιρο!

s-age.pngs-age.png

Αν σας πω τί απαντηση μας δώσαν απο την αντιπροσωπεία θα γελάτε!!!!Το υγρο που καθαρίζουν τις μασέλες!!!!!!Δεν προλάβαμε βεβαια να το κανουμε καθοτι γέννησα στο ενδιάμεσο αλλά το καλο ειναι οτι οι περισσοτερες σταμπες φύγανε με τον καιρο!

Οτι και να ρίξεις καφέ,σάλτσες κτλ πάλι λεκέδες θα κάνει.Σιγά μην ξοδεύεσαι τώρα.Και ξυδι να ρίξεις πάλι καλή δουλειά θα γίνει.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

• 11 years later...

Καλησπερα στην ομαδα!μια ερωτηση:εχω νεροχυτη συνθετικο γρανιτη ανθρακι χρωμα!υπαρχει κατι που θα μπορουσα να του βαλω ετσι ωστε να μη χαραζετε με το παραμικρο;ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις