Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΟΣ ΥΠΝΟΣ- ΚΛΕΙΣΤΑ ΡΟΛΑ??

aurorina

Recommended Posts

Νομιζω οτι ο μικρουλης μας(4 μηνων) κοιμαται πιοπολυ και πιο καλα το μεσημερι αμα κλεισω τα πατζουρια και δεν μπαινει φως!!φοβαμαιομως μην μπερδεψει μερα με νυχτα οπωςτου εχω μαθει αποτην αρχη.Υπερχει τετοιο προβλημα λετε η δεν πειραζει ν ατα κλεινω μεσημεριατικα??/:confused::confused:

RN1Zp2.png

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι ο μικρουλης μας(4 μηνων) κοιμαται πιοπολυ και πιο καλα το μεσημερι αμα κλεισω τα πατζουρια και δεν μπαινει φως!!φοβαμαιομως μην μπερδεψει μερα με νυχτα οπωςτου εχω μαθει αποτην αρχη.Υπερχει τετοιο προβλημα λετε η δεν πειραζει ν ατα κλεινω μεσημεριατικα??/:confused::confused:

Εγώ πάντα κλείνω τα ρολά όταν τους βάζω για ύπνο όποια ώρα της ημέρας κι αν είναι!Γιατί να μπερδευτεί.Κι εμείς που είμαστε μεγάλοι ξέρουμε ότι έξω είναι μέρα αλλά για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε θέλουμε σκοτάδι

Κι εγώ κλειστά τα κρατώ για μεσημέρι, αφήνω μόνο λίγο φως να μπαίνει, περίπου 3 με 4 δάχτυλα. Νομίζω πως κοιμούνται πιο εύκολα, διαφορετικά με το πολύ φως χαζεύουν τα παιχνίδια που έχουν στην κούνια ή μιλάνε με τα αρκουδάκια που είναι πάνω στις πάντες :-D. Τα δικά μου δεν έχουν μπερδευτεί, μια χαρά κοιμούνται το βράδυ απο τις 8 περίπου, μέχρι τις 8 το πρωί. Νομίζω πως στο πολύ φως και οι μεγάλοι δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε....

Παντα εκλεινα τα παντζουρια και κοιμοταν πολυ καλυτερα....μια φορα που δεν τα εκλεισα δεν κοιμηθηκε παραπανω απο μιση ωρα ξυπνησε αμεσως και αρχισε τα παιχνιδια....νομιζω ειναι πιο καλα να τα κλεινεις και δεν πιστευω πως θα μπερδεψει τη μερα με τη νυχτα....να κανεις αυτο που σου δειχνει το παιδακι σου δηλ αν σου δειχνει πως κοιμαται καλυτερα με κλειστα τοτε κλειστα αν οχι μην τα κλεινεις εντελως απλα αφησετα λιγο να μπαινει φως....να σου ζησει το ζουζουνι

Καλησπέρα και να σου ζήσει ο μπέμπης σου!

Νομίζω οτι έχει πλέον ξεπεράσει το σταδιο οπου μπερδευει τη μέρα με τη νύχτα και θα σου έλεγα απο προσωπική εμπειρία με τον δικό μου μπέμπη να τον κοιμίζεις οπως σε καθοδηγεί εκείνος. Αν βλέπεις οτι κοιμάται καλύτερα με σκοτάδι (έτσι ήθελε και ο Ιάσωνας μας από πολύ μωρό, ακόμα και το βράδυ πλήρες σκοτάδι) κοιμιζε τον έτσι. Μπορεί αργότερα να αλλάξει συνήθεια αλλά αφού κοιμάται καλά με το σκοτάδι, αφησε τον.Κάνε και μερικές κολοτούμπες από χαρά που κοιμάται, και απόλαυσε αυτές τις λίγες ώρες ξεκούρασης!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα απο τη μερα που γεννηθηκε και μεχρι σημερα το μεσημερι κλεινω τα πατζουρια γιατι ετσι κοιμαται και καλυτερα και περισσοτερο ενω με τον ηλιο εχει το μυαλο του στο παιχνιδι μη σε απασχολει οπως εμεις θελουμε ηρεμια και ατμοσφαιρα για να κοιμηθουμε ετσι και τα παιδακια μας!

6Eujp3.png svAfp3.png

Και εγώ σήμερα το μεσημέρι, αποφάσισα και τα έκλεισα (για την ακρίβεια έκλεισα το ένα και σκοτείνιασε ελαφρά το δωμάτιο) και κοιμήθηκε πιο εύκολα. Δεν τα έκλεινα γιατί φοβόμουν κι εγώ μη μπερδέψει τη μέρα με τη νύχτα, γιατί ευτυχώς τη νύχτα κοιμάται σερί από τη μέρα που τη φέραμε στο σπίτι. Όμως την έβλεπα ότι για να κοιμηθεί έβαζε το χέρι της μπροστά στα μάτια της:D:D

Το καλό είναι ότι και άμα ψιλοξυπνήσει βλέπει ημίφως και την ξαναπαίρνει ο ύπνος

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Α!!! Το αγαπημενο θεμα της μαμας μου. Με εμαθε να κοιμαμαι σε ολες τις συνθηκες! Δεν με ενοχλουσε και δεν με ενοχλει το φως ουτε ο θορυβος. Εχω κοιμηθει νταλα μεσημερι σε παραλια στην Σαντορινη αλλα και στο Moulen Rouge (ω ναι και ειχα πληρωσει κια εισοδο). Ο συζυγος παλι ηταν πολλα χρονια μονος του και θελει απολυτο σκοταδι και φυσικα να μην αναπνεουμε.. Τα παιδια τα βαζαμε σκοτεινα να κοιμουνται... Παντως παρατηρησα οτι δεν τους ενοχλει πχ να αναψω το πορτατιφ να διαβασω (τα παιδια οχι τον συζυγο) και τωρα τον μκρο το μεσημερι τον βαζει η μαμα μου να κοιμηθει με τις κουρτινες τραβηγμενες να μπαινει φως (ρολα δεν εχουμε)