Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ & ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ?

Recommended Posts

Κορίτσια, ο παιδιατρος ειπε να σταματησω την αποστειρωση και την χρηση παιδικων απορρυπαντικων για τα μπιμπερο και τα ρουχα. η μπεμπα μου ειναι 5 μηνων και 8 ημερων. στον γιο μου τα σταματησα στον 6 μηνα. για την μπεμπα μου λεει, αφου απο τον 3 μηνα βαζει ο,τι βρει στο στομα της, γιατι κανεις αποστειρωση?εγω προσεχω τι βαζει στο στομα της, και τα παιχνιδακια τα πλενω συνεχεια και αν κατι αποστειρωνεται το αποστειρωνω. ποια ειναι η γνωμη σας ?

Διαφημίσεις

εγω σταματησα αποστηρωση στα μπιμπερο, οταν ο γιος μου ηταν πεντε μηνων...αλλα τα μπιμπερο του εξακολουθω να τα πλενω με παιδικο απορυπαντικο το ιδιο και τα ρουχα του...ειναι πολυ μικρη η μπεμπα σου για να της πλενεις τα ρουχαλακια με τα απορυπαντικα των ενηλικων...προς αποφυγη αλλεργιων το λεω

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Γεια σας,

το παρόν θέμα κλειδώνεται

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ

και ξαναδημοσιεύστε τις ερώτήσεις σας σε κάποια αντίστοιχα θέματα

Αποστείρωση μέχρι πότε?

Αποστείρωση...τελος???

Καθαριότητα ναι, αποστείρωση όχι

ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ??

Παιδικο απορυπαντικο . Μεχρι ποτε ?

Απορρυπαντικό για μωρά!!!

Παρακαλούμε πριν την ανάρτηση νέου θέματος κάντε χρήση της αναζήτησης Οδηγίες για το πως γίνεται η αναζήτηση δείτε εδώ : http://parents.org.gr/news/a309

Είναι πολύ σημαντικό να αναζητείτε πρώτα στα παλιά θέματα πρίν ανοίξετε καινούρια.Ήδη αρκετοί γονείς πριν απο εσάς έχουν συγκεντρώσει πάρα πολλές πληροφορίες. Τα εγγεγραμμένα μέλη δεν γίνεται να απαντούν κάθε φορά εκ νέου σε θέματα τα οποία ήδη έχουν συζητηθεί, ενώ ο όγκος του φόρουμ θα γίνει δύσχρηστος εάν όλα τα μέλη ανοίγουν κάθε φορά για το ίδιο ερώτημα ένα νέο θέμα.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...