Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν περναει ο καιροs....θελω να γεννησω....ανυπομονω...

Recommended Posts

καλησπερα σε οοοοοολεs τιs μανουλεs!!!! θα ηθελα να μαθω πωs περνουσατε τον καιρο σαs....μεχρι να γεννησετε.....προσωπικα εγω ειμαι 27 εβδομαδων ακριβωs σημερα,και δεν μπορω αλλο θελω να γεννησω,ανυπομονω να κρατησω το σπορακι μου αγγαλιτσα.....αλλα εεεεεεεεεχω ακομα καιρο..... αρχισα να ζοριζομαι και στιs κινησειs,ποναει λιγο κ η μεση,,,,,πιο πολυ ομωs ειμαι ανυπομονη θελω να δω το νινι μου....ποιεs ηταν στην ιδια θεση μαζι μου??? και τι κανατε μεχρι το τελοs????:D:D:D

dev000br___.png

Διαφημίσεις

Γεια σου!Είμαι έγκυος σε δίδυμα και μου μένει ακόμα 1,5 μήνας,τυπικά.Συνήθως το δίδυμα έρχονται στον κόσμο νωρίτερα.Πραγματικά νιώθω πολύ κουρασμένη.Δεν με αφήνουν να κοιμηθώ οι σφουρίτσες!Οι κινήσεις δυσκόλεψαν απίστευτα...Συν ότι έχω ένα ακόμα παιδάκι που είναι στα τρεξίματα.Υπομονή σε όλες μας! Όσο για το πώς περνάει η μέρα,δεν έχω και πολλές επιλογές.Δεν κάνει να είμαι όρθια,πρέπει να ξεκουράζομαι,να μην κάνω δουλειές,να μην σηκώνω βάρη.Προσπαθώ να μένω σε ακινησία όσο μπορώ.Τι μου μένει να κάνω λοιπόν,πέρα από το ιντερνετ,τα βιβλία,την τηλεόραση και μικρές βολτίτσες με την οικογένεια μου.Κατά τη διάρκεια της ημέρας έρχονται κάποιες φίλες η πάω εγώ.Παίζω με την μικρούλα μου (κομμένα τα ακροβατικά όμως :lol:),ζωγραφίζουμε,διαβάζουμε παραμυθάκια...:)

Εσύ που δεν έχεις παιδάκι και αφού δεν είσαι στο κρεβάτι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.Όσο ακόμα είναι καλός ο καιρός οι βόλτες σε κοντινά πάρκα/άλση είναι ιδανικές.

Σε ανυπομονησία να γνωρίσω τα διδυμάκια βρίσκομαι και εγώ,όπως και κάθε μέλλουσα μανούλα.Μην αγχώνεσαι,θα έρθει πολύ γρήγορα η ώρα.Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και ξεκουράσου :-)

[/url]

Γεια σου!Είμαι έγκυος σε δίδυμα και μου μένει ακόμα 1,5 μήνας,τυπικά.Συνήθως το δίδυμα έρχονται στον κόσμο νωρίτερα.Πραγματικά νιώθω πολύ κουρασμένη.Δεν με αφήνουν να κοιμηθώ οι σφουρίτσες!Οι κινήσεις δυσκόλεψαν απίστευτα...Συν ότι έχω ένα ακόμα παιδάκι που είναι στα τρεξίματα.Υπομονή σε όλες μας! Όσο για το πώς περνάει η μέρα,δεν έχω και πολλές επιλογές.Δεν κάνει να είμαι όρθια,πρέπει να ξεκουράζομαι,να μην κάνω δουλειές,να μην σηκώνω βάρη.Προσπαθώ να μένω σε ακινησία όσο μπορώ.Τι μου μένει να κάνω λοιπόν,πέρα από το ιντερνετ,τα βιβλία,την τηλεόραση και μικρές βολτίτσες με την οικογένεια μου.Κατά τη διάρκεια της ημέρας έρχονται κάποιες φίλες η πάω εγώ.Παίζω με την μικρούλα μου (κομμένα τα ακροβατικά όμως :lol:),ζωγραφίζουμε,διαβάζουμε παραμυθάκια...:)

Εσύ που δεν έχεις παιδάκι και αφού δεν είσαι στο κρεβάτι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.Όσο ακόμα είναι καλός ο καιρός οι βόλτες σε κοντινά πάρκα/άλση είναι ιδανικές.

Σε ανυπομονησία να γνωρίσω τα διδυμάκια βρίσκομαι και εγώ,όπως και κάθε μέλλουσα μανούλα.Μην αγχώνεσαι,θα έρθει πολύ γρήγορα η ώρα.Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και ξεκουράσου :-)

:-D:grin::-D με το καλο τα μωρακια σου:-P:-P:-P οσο για ξεκουραση δεν κανω τιποτα αλλο.....κουραστικα να καθομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μικρεσ βολτιτσεσ κανω,υπολογιστη στο φουλ...... βιβλια και τηλεωραση ειμαι εξωτερικο οποτε λιγο δυσκολο....και ο καιροσ δεν ειναι καλοσ....οχι οτι ηταν ολο το καλοκαιρι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:απλα απελπιζομαι,βαριεμαι να μην κουραζομαι να ελεγχω τι κανω,να μην κανω δουλειεσ....και θελω το νινι μουυυυ:rolleyes:

dev000br___.png

εγω το εχω το εχω περασει 3 φορες και τωραα το περναω για τεταρη....υπομονη!!!!!

δυσκολο πραγμα η υπομονη....ειδικα που ετρεχα σαν τον βεγγο ολη μερα και τωρα δεν μπορω να κανω τπτ....4 φορα???? χαρα στο κουραγιο σου:-D:grin::-D

dev000br___.png

Διαφημίσεις

Βιβλία στη χώρα όπου μένεις σίγουρα έχει.Στα πρατήρια διεθνή τύπου θα βρεις και ελληνικά έντυπα.Αλλιώς,όλο και κάποιον θα έχεις στην Ελλάδα να σου στείλει κανένα βιβλιαράκι.Επιμένω σε αυτό γιατι ο χρόνος περνάει παραγωγικά και γρήγορα :-) Επίσης,καταπιάσου με την μαγειρική.Φτιάξε ό,τι τραβάει η όρεξη σου και κάνε νόστιμα τραπέζια για τον αντρούλη σου.Αυτό το έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη που μπορούσα.

[/url]

κι εμενα το πρωτο μου αγορακι ειναι και το δευτερο στο τριτο ηρθε η κορη επιτελους/....αλλα τους γιους ους ερωτευεσαι....με της κορες λιγωνεσαι....και το αντιθετο υσχιει συνηθως για τους αντρες

9irIp2.pnglNGAp2.pngmpempa se perimenoume ton aprilio

κι εμενα το πρωτο μου αγορακι ειναι και το δευτερο στο τριτο ηρθε η κορη επιτελους/....αλλα τους γιους ους ερωτευεσαι....με της κορες λιγωνεσαι....και το αντιθετο υσχιει συνηθως για τους αντρες

εγω νιωθω ηδη χαζομαμα και οτι τον ερωτευτηκα....που να γεννηθει κιολασ για το τρελαδικο θα ειμαι χεχεχεχε:-D:grin: ναι,οι πατεραδεσ ειναι ερωτευμενοι με τισ κορεσ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dev000br___.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι κι εγώ!!!! Τις τελευταίες μέρες έχω φάει κι εγώ τις φρίκες μου αλλά κατάφερα να τις κάνω καλα μεχρι στιγμής.. Εννοείται οτι ανυπομονώ κι ότι έχω κουραστεί αρκετά αλλά το έχω πάρει απόφαση οτι δε μπορώ να κάνω κάτι και απλά περιμένω.. Σκέφτομαι επίσης οτι ''μαζεύω'' ενέργεια για οταν θα ειμαστε στο σπιτι μας με το μπεμπούλη και ηρεμώ!!!! Προσπάθησε το!! Ίσως σε βοηθήσει!!!! ''Όταν γεννηθεί δεν θα μπορεις να εισαι καθόλου χαλαρή οπότε απόλαυσέ το'' έτσι λένε όλοι!! Ε.. κάτι θα ξέρουν!!! Με το καλό!!!!

q2aezf3j9gb2ojly.png

Εδώ είμαι κι εγώ!!!! Τις τελευταίες μέρες έχω φάει κι εγώ τις φρίκες μου αλλά κατάφερα να τις κάνω καλα μεχρι στιγμής.. Εννοείται οτι ανυπομονώ κι ότι έχω κουραστεί αρκετά αλλά το έχω πάρει απόφαση οτι δε μπορώ να κάνω κάτι και απλά περιμένω.. Σκέφτομαι επίσης οτι ''μαζεύω'' ενέργεια για οταν θα ειμαστε στο σπιτι μας με το μπεμπούλη και ηρεμώ!!!! Προσπάθησε το!! Ίσως σε βοηθήσει!!!! ''Όταν γεννηθεί δεν θα μπορεις να εισαι καθόλου χαλαρή οπότε απόλαυσέ το'' έτσι λένε όλοι!! Ε.. κάτι θα ξέρουν!!! Με το καλό!!!!

το να σκεφτομαι οτι δεν μπορω να κανω κατι αλλο και πρεπει να περιμενω,δημιουργει λογικεσ σκεψεισ κ μαλλον θα με συνεφερει κ μενα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:με το καλο επισησ!!!!

dev000br___.png

καλησπερα σε οοοοοολεs τιs μανουλεs!!!! θα ηθελα να μαθω πωs περνουσατε τον καιρο σαs....μεχρι να γεννησετε.....προσωπικα εγω ειμαι 27 εβδομαδων ακριβωs σημερα,και δεν μπορω αλλο θελω να γεννησω,ανυπομονω να κρατησω το σπορακι μου αγγαλιτσα.....αλλα εεεεεεεεεχω ακομα καιρο..... αρχισα να ζοριζομαι και στιs κινησειs,ποναει λιγο κ η μεση,,,,,πιο πολυ ομωs ειμαι ανυπομονη θελω να δω το νινι μου....ποιεs ηταν στην ιδια θεση μαζι μου??? και τι κανατε μεχρι το τελοs????:D:D:D

Έχουμε μόλις 2 ημέρες διαφορά.Εγώ μεθαύριο κλείνω την 27.:)

Λοιπόν vaso lux μου καταρχάς να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς τώρα που μπορείς γιατί όταν με το καλό έρθει το μπεμπόνι θα αναπολείς τις ξεκούραστες αυτές ημέρες που ζεις τώρα.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ανηπομονούσα όπως εσύ τώρα να γεννήσω αλλά μετά δεν σου κρύβω οτι μου πέρασε από το μυαλό να μπορούσε η μπέμπα μου να ξαναμπεί στην κοιλιά έστω για λίγες ώρες.:lol:

Δεν θέλω να σε τρομάξω προς Θεού, εύχομαι το μωράκι σου να είναι ήσυχο και να μην σε κουράζει τόσο. Η δικιά μου δεν ήταν.

Τεσπα τώρα δεν ανυπομονώ καθόλου να γεννήσω. Ισως αργότερα που θα ζοριστώ περισσότερο.

Μου αρέσουν αυτές οι μέρες και τις ζω με όλη τη σημασία της λέξεως.

Ξεκουράζομαι όσο μπορώ κάνω πράγματα που αγαπώ πολύ παλιά και νέα.

Βρες κι εσύ να ασχολείσαι με πράγματα που σε ευχαριστούν, σε ξεκουράζουν.

Ζήσε αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές τώρα και θα έρθει και η ώρα που θα γεννήσεις με το καλό χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.

Άλλωστε πέρασαν σχεδόν 7 μήνες. Τι μας έμεινε λοιπόν? Τον φάγαμε τον γαιδαρο και μας έμεινε μόνο η ουρά.:wink:

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Έχουμε μόλις 2 ημέρες διαφορά.Εγώ μεθαύριο κλείνω την 27.:)

Λοιπόν vaso lux μου καταρχάς να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς τώρα που μπορείς γιατί όταν με το καλό έρθει το μπεμπόνι θα αναπολείς τις ξεκούραστες αυτές ημέρες που ζεις τώρα.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ανηπομονούσα όπως εσύ τώρα να γεννήσω αλλά μετά δεν σου κρύβω οτι μου πέρασε από το μυαλό να μπορούσε η μπέμπα μου να ξαναμπεί στην κοιλιά έστω για λίγες ώρες.:lol:

Δεν θέλω να σε τρομάξω προς Θεού, εύχομαι το μωράκι σου να μζομαι όσο μπορώ κάνω πράγματα που αγαπώ πολύ παλιά και νέα.

Βρες κι εσύ να ασχολείσαι με πράγματα που σε ευχαριστούν, σε ξεκουράζουν.

Ζήσε αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές τώρα και θα έρθει και η ώρα που θα γεννήσεις με το καλό χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.

Άλλωστε πέρασαν σχεδόν 7 μήνες. Τι μας έμεινε λοιπόν? Τον φάγαμε τον γαιδαρο και μας έμεινε μόνο η ουρά.:wink:

πραγματα που με ευχαριστουν....το φαγητο.... :):) μπα δεν με βλεπω να χω ησυχο μωρο γιατι αν ειναι οπως ειναι τωρα που με ταραξε σρις κλοτσιες..... :)
dev000br___.png

Εγω το αντιθετο!Πλεον μου εχει χαλασει εντελως ο υπνος και λεω ας βγει να κοιμηθω εστω και 2 ωριτσες κανονικα χωρις να την εχω στην κοιλια να με ταραζει...!Ειναι οτι εχει κανει την μερα νυχτα και οταν ειναι να κοιμηθω αυτη ξυπναει και αρχιζει τις κλοτσιες:?(μαλλον δεν ειχε σε ποιον να μοιασει!:lol:)

Τωρα εχω τις ετοιμασιες για την μπεμπα,το δωματιο της,τα ρουχαλακια εχω αρχισει να τα πλενω/σηδερωνω,κανω και την γενικη στο σπιτι,χαλια κτλ.Σε λιγο καιρο θα βαλουμε τα καλοριφερ οποτε παλι μετα καθαρισμα θα εχω...Γενικα ετσι με τετοια μικροπραγματα καθημερινα ξεχνιεμαι και περνανε οι μερες.Οσο πιο πολυ σκεφτεσαι τοσο πιο αγρα σου περναει ο καιρος οποτε κοιτα να ασχολεισαι με κατι συνεχεια.

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα.Εγω ειμαι στις 32 εβδομαδες και δεν λεει να περασει ο καιρος.Η μικρη μου δεν εχει σταματησει να κτυπαει δεν κοιμαμαι και οταν παω να κοιμηθω με ξυπναει,δεν μπορω αλλο!!θελω να δω το μουτρακι που με ταλαιπωρει!!!

N2dVp2.png

Εγω προσωπικα μιλουσα με μια Βασουλα σχεδον ολη μερα στο λαπ τοπ!!!!

Την ξερεισ?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Καλημερα Βασουλινο μου!Θα περασει βρε ανυπομονη μανουλα μιλαω και γω!!:oops::oops::oops:Αλλα πραγματικα οταν κοιτας μπροστα και σκεφτεσαι ποσο καιρο εχεις ακομα ειναι ζορικα αλλα για κοιτα πισω και δες ποσο γρηγορα περασε ο καιρος???ΜΟΥΤΣ!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ. Κ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 27ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ, ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ:(

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΑΣΧΟΛΙΕΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΛΕΩ ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΜΕΡΑ!!!!

ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΣΑΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ Τ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΝ ΚΑΨΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ?ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ,ΑΡΧΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ...ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ Τ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ Κ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ,ΤΩΡΑ Τ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ?Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΤΑ.:?

mEJOp2.png?EXgmmHz9

iFIZp2.png?LvwxVqRG

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ. Κ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 27ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ, ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ:(

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΑΣΧΟΛΙΕΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΛΕΩ ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΜΕΡΑ!!!!

ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΣΑΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ Τ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΝ ΚΑΨΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ?ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ,ΑΡΧΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ...ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ Τ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ Κ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ,ΤΩΡΑ Τ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ?Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

Καλημερα Χριστινα!πιστευω οτι ειναι το στομαχι σου...οι καουρες ξςκινανε στη βδομαδα σου και πιο νωρισ...μπορει να πιστευεις οτι ειναι ψηλα για στομαχι αλλα εμενα αυτος ο πονος αυτο ηταν..παιρνεις σιδηρο?μπορει να σε ενοχλει το σκευασμα και να πρεπει να το αλλαξεις εμενα αυτο ηταν!απλο και λυθηκε απο το τηλεφωνο..δεν θα ειναι ενοχληση για τον γιατρο σου να τον παρεις.αντεχεις μια βδομαδα ετσι:confused:εγω επερνα το φεροσανολ και τωρα με τα μασωμενα τα χαουσμαν δεν εχω πια καουρα ,εχω αναγουλα αλλα αυτη την αντεχω!:wink:οι καουρες παντως στην προχωρημενη εγκυμωσυνη ειναι συχνο φαινομενο...2 στις 3 εχουμε!Με το καλο το μωρακι σου και αν νιωθεις οτι θες να κανεις το δωματιο καντο!Κανε οτι θες !να το χαρεις!Θα τακανεις ολα με την κοιλια στο στομα??Εγω οταν μπηκα στον 7ο τα ειχα ολα ετοιμα και το χαρηκα παρα πολυ και τα κανα οπως ακριβως ηθελα!!Τωρα που δεν ειμαι για πολλα πολλα απολαμβανω ξεκουραση!:-)

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

πραγματα που με ευχαριστουν....το φαγητο.... :) :) μπα δεν με βλεπω να χω ησυχο μωρο γιατι αν ειναι οπως ειναι τωρα που με ταραξε σρις κλοτσιες..... :)

Μπα μη το λες αυτό. Η κόρη μου ήταν πολύ ήσυχη στην εγκυμοσυνη (πρώτη) αφού να φανταστείς αναγκάστικα και πήγα κάποιες εκτακτες φορες στην κλινικη γιατί δεν την άκουγα. Τόση ησυχία!! Οταν γενννηθηκε όμως εκεί να δεις πανυγήρι.:lol:

Τεσπα δεν έχει σημασία. Γερά μωράκια να είναι και ας ταλαιπωρηθούμε και λίγο.:)

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Εγω το αντιθετο!Πλεον μου εχει χαλασει εντελως ο υπνος και λεω ας βγει να κοιμηθω εστω και 2 ωριτσες κανονικα χωρις να την εχω στην κοιλια να με ταραζει...!Ειναι οτι εχει κανει την μερα νυχτα και οταν ειναι να κοιμηθω αυτη ξυπναει και αρχιζει τις κλοτσιες:?(μαλλον δεν ειχε σε ποιον να μοιασει!:lol:)

Τωρα εχω τις ετοιμασιες για την μπεμπα,το δωματιο της,τα ρουχαλακια εχω αρχισει να τα πλενω/σηδερωνω,κανω και την γενικη στο σπιτι,χαλια κτλ.Σε λιγο καιρο θα βαλουμε τα καλοριφερ οποτε παλι μετα καθαρισμα θα εχω...Γενικα ετσι με τετοια μικροπραγματα καθημερινα ξεχνιεμαι και περνανε οι μερες.Οσο πιο πολυ σκεφτεσαι τοσο πιο αγρα σου περναει ο καιρος οποτε κοιτα να ασχολεισαι με κατι συνεχεια.

αααααααχ και γω ετσι με το που παω να κοιμηθω αρχιζει τισ κλοτσιεσ...βρε καμαρι μου λεω βρε χρυσο μου και το πρωι μερα ειναι,ασε με να κοιμηθω:lol::lol::lol: αλλα μπααααα το χαβα του ο μπεμπησ:rolleyes::rolleyes: αχου εχεισ ετοιμασιεσ για την μπεμπα,πολυ χαρουμενεσ στιγμεσ:-P:-P:-P οσο για τισ αλλεσ δουλειεσ,οντωσ ξεχνιεμαι και γω μερικεσ φορεσ οοοοοταν αποφασιζω να τισ κανω:-P:-P:-P

dev000br___.png

δυστηχωσ δεν μπορω να βοηθησω,αν κ ειμαδτε στισ ιδιεσ εβδομαδεσ.....αφου ο γιατροσ ειπε ολα οκ,εγω θα ελεγα να περιμενεισ αφου οπου να ναι εχεισ ραντεβου....αλλα αν δεν αντεχεισ και νιωθεισ αβολα,τοτε μπορεισ να πασ νωριτερα:-P

dev000br___.png

Εγω προσωπικα μιλουσα με μια Βασουλα σχεδον ολη μερα στο λαπ τοπ!!!!

Την ξερεισ?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Καλημερα Βασουλινο μου!Θα περασει βρε ανυπομονη μανουλα μιλαω και γω!!:oops::oops::oops:Αλλα πραγματικα οταν κοιτας μπροστα και σκεφτεσαι ποσο καιρο εχεις ακομα ειναι ζορικα αλλα για κοιτα πισω και δες ποσο γρηγορα περασε ο καιρος???ΜΟΥΤΣ!

οντωσ οταν κοταω πισω λεω ουαου εχω λιγο ακομα....αλλα μετα σκεφτομαι οτι πρεπει να περιμενω κ αλλο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μουυυυυυυυυυυυυυυυτσ!!!!!

dev000br___.png

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΙΩΘΩ Κ ΜΕ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΝΩ ΚΟΙΛΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΟΥΡΕΣ. ΣΙΔΗΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ,FILICINE K TROFOCARD ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ.ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΒΑΡΟΣ,ΠΙΕΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ:cry:.ΤΩΡΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Κ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΟΥΡΩΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ TROFOCARD ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ.Τ ΝΑ ΠΩ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ,ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!:wink:

mEJOp2.png?EXgmmHz9

iFIZp2.png?LvwxVqRG

ναι ...ενταξει..οσες ανυπομονειτε μου θυμιζετε την πρωτη μου εγκυμοσυνη."βαριεμαι" ελεγα στη μανα μου καθε μερα,"θελω να γεννησω", "θελω να χρησιμοποιησω όσα εχω παρει για το μωρο", "βαρεθηκα να περιμενω" και εκεινη γελουσε ειρωνικα.μια μερα μου λεει: "πες όσες φορες θελεις τη λέξη "βαριεμαι" γιατι θα την ξαναπεις οταν το παιδι σου τελειωσει το σχολειο και άν..." .και εγω ελεγα απο μεσα μου "καλα, δεν καταλαβαινεις μου φαινεται τι σου λεω και πώς νιώθω".αλλά εκείνη ήξερε,και πολύ καλά μάλιστα!τωρα που ο γιος μου ειναι 16 μηνών και είμαι ξανά έγκυος, σκέφτομαι: "γιατί αυτή η εγκυμοσύνη να μην κρατήσει 14 μήνες;καλά δεν κάθεται το εμβρυάκι στην κοιλίτσα μου;"

χαριτολογώντας όλα αυτά, για να δείτε την τραγική ειρωνία της κατάστασης!όλες οι φάσεις πάντως του ερχομού ενός παιδιού, έχουν τη χάρη τους για μας τις μαμάδες.άλλωστε, πώς θα έχω την εμπειρία μετά από χρόνια να πώ στις νύφες ή στην κόρη μου -αν κάνω ποτέ γιατί πάλι γιο έχω- : "να βαριέσαι τώρα που μπορείς γιατί θα ξαναβαρεθείς μετά από 20 χρόνια!!!!!".....

wCzlp2.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...