Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Neoset μειωμένες τιμές, μειωμένη ποιότητα

Recommended Posts

Καλησπέρα επανέρχομαι στο θέμα. Λυπάμαι που το λέω αλλά η Neoset δεν προσφέρει την ποιότητα που διατυπαμίζει. Διάλεξα να κάνω το παιδίκό δωμάτιο από εκεί. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι δυσαρεστημένη αλλά μπορώ να πω ότι δεν είναι όπως τα περιγράφουν. Και τι εννοώ;;

έχει περάσει ένας μήνας από τότε που έκλεισα το δωμάτιο και μου οφείλουν

1) ένα πάπλωμα και ένα κουβερλι (ήδη πληρωμένα)

2) το κουβερλί τελικά δεν υπαρχει καινούργιο αλλά μόνο ένα μεταχειρισμένο γιατί το χρώμα που διάλεξα δεν διατείθεται πλέον

3) οι μάστορες που μου έφτιαξαν το δωμάτιο έκαναν λάθος και αντί να έρθουν 9 με 13:00 αλλά στην επόμενη βάρδια αλλά εγώ δεν είχα καταλάβει καλά. Όλα τα χαρτιά έλεγαν μέχρι τις 1μμ.

4) Η συρταριέρα που κόστιζε ακριβά παρακαλώ έχει ένα συρτάρι που κάπου είναι σπασμένο. Το κράτησαν εκκρεμμότητα αλλά ακόμα κανείς δεν με έχει ειδοποιήσει

5) Η ντουλάπα μου είχε καθρέπτη αλλά μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη και ακόμα περιμένω.

και το φινάλε 6) οι μάστορες μου παραπονέθηκαν ότι παίρνουν πολύ λίγα για την τοποθέτηση (γύρω στα 170 ευρώ για 5 ώρες δουλειά και οι δυο).....εγώ δηλαδή τι να κάνω!!

Δεν ξέρω ειλικρινά κάπου το έχω μετανοιώσει αλλά ήθελα τόσο πολύ να κάνω ένα παιδικό δωμάτιο......και δεν είχα βρει κάτι άλλο να μου αρέσει.

Επίσης περιττό να πω ότι επειδή το στύσιμο γίνεται μέσα στο σπίτι από το κόψε ράψε γεμίσαμε όλο σκόνη. Πότε επιτέλους θα φύγει αυτή η μυρωδιά.....!!

Διαφημίσεις

Εχω δυο αποριες

1. Τι εννοεις το κουβερλι ειναι μεταχειρισμενο? Δηλαδη το ειχε καποιος αλλος πριν?

2. Το μονταρισμα φυσικα γινεται μεσα στο σπιτι αλλα γιατι εχει κοψε ραψε και σκονη? Τα επιπλα μονο βιδωμα δεν θελουν?

Εγω οταν πηρα τον καναπε μου ειπαν οτι μια σειρα εφοσον καταργηθει εχει ανταλακτικα-υφασματα για 4 χρονια μετα...

Επειδη σκεφτομαι και εγω να παρω παιδικο κρεβατι απο Νεοσετ ή Modeco , πως σου φανηκαν σαν ποιοτητα?

εγω πηρα ενα γραφειο την κορη μου,να πω την αληθεια ηταν συνεπεις..

μου το μονταρισαν μπροσα στα ματιαμου,εβλεπατι κανανε.

επρεπενα πεις και συ,οτι το συρταρι να το παρουν πισω.αφου ειναι χαλασμενοι,

η ποιοτητα μια χαρα,δεν βεβαια σαν αποτον μαραγκο.δεν η8ελα να δωσω πολλα λεφτα.