Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Η 2μιση χρονων κορη μου παρουσιασε καποια συμπτωματα που εμοιαζαν με της οστρακιας πριν 2 εβδομαδες.Πηγαμε στην παιδιατρο και τελικα ητανε αρνητικο...δεν ειχε οστρακια.Παρα ταυτα σαν μαμα συνεχιζω να το σκεφτομαι κι εχω μια απορια ,αν μπορει καποιος που εχει περασει το παιδι του οστρακια να με βοηθησει...Τα εξανθηματα ειναι σταθερα ή μετακινούνται? :?: Γιατι η μικρη μου ειχε ολα τα συμπτωματα σχεδον εκτος απο το σταθερο εξανθημα...μετακινουνταν και εξαφανιστηκαν με αντιισταμινικα...Παρολα αυτα ανησυχω και μαλλον θα την παω για εξετασεισ ουρων-αιματος.

Διαφημίσεις

όλα να σας πάνε καλά. Δεν ξέρω για να σε βοηθήσω,αλλά καλύτερα να μεταφέρεις το θέμα στην ενότητα Υγεία (απο 2 χρ.και πάνω) για να το διαβάσουν πολλοί...

Αγαπητη Τινα

Η κορη μου που ειναι 5,5 χρονων απο τον Σεπτεμβριο μεχρι και Ιανουαριο εκανε 4 φορες οστρακια παρακαλω που προηλθε απο ιογενη στρεπτοκοκκιαση στο λαιμο που εχουμε μια ευαισθησια γενικοτερα. Ο μπαμπας κι εγω ειχαμε απελπιστει γιατι οι αντιβιωσεις δεν την επιαναν, στο strep test εβγαινε θετικο συνεχεια οτι δηλαδη ηταν φορεας. Ο παιδιατρος μας υποχρεωσε ολη την οικογενεια που ερχοταν σε επαφη μαζι της να κανουμε μια σειρα εξετασεων(μαζι με συνεχη strep test) για να δει μηπως καποιος απο εμας τους μεγαλους της έδινε το μικροβιο χωρις ομως να αρρωσταινει και ο ιδιος. Την τελευταια φορα που αρρωστησε τις δωσαμε αντιβιωση για 15 ημερες περιπου των 1000μλ και ξαφνικα οπως ηρθε ετσι κι εφυγε...Ευτυχως δηλαδη γιατι το επομενο βημα θα ηταν νοσοκομειο για ενδοφλεβια αντιβιωση για αρκετο χρονικο διαστημα. Οσον αφορα τα εξανθηματα αυτα εμφανιζονταν σταθερα καθε φορα στο προσωπο, γυρω απο το λαιμο και τα αυτια και το στηθος της πολυ εντονα κοκκινα σαν να ειχε καει απο τον ηλιο φαντασου, και λιγοτερο εντονα στο υπολοιπο σωμα της. Απο τη στιγμη που της διναμε την αντιβιωση μετα απο 2-3 ημερες τα εξανθηματα εφευγαν εντελως. Μηπως ειναι καμια αλλεργια σε κατι ?? Αυτο θα πρεπει να το δεις εσυ κρατωντας ενα ημερολογιο με το ποτε εμφανιζονται, συχνοτητα δηλαδη, ενταση, διαρκεια, μηπως το παιδι εχει ταλαιπωρηθει ή ειναι στεναχωρημενο για κατι και να τα πεις στο γιατρο σας (ΝΑΙ εχουμε πειρα και στις αλλεργιες!!!και μαλιστα η κορουλα ειχε τις εξαρσεις της περιπου στα 2 - 3 χρονια της). Ισως αν πηγαινατε να δειτε καποιον παιδοαλλεργιολογο?? Αφου γραφεις πως φευγουν με αντισταμινικα. Ελπιζω να σε βοηθησα με τις εμπειριας μου Ευχομαι τα καλυτερα!!! :D

ΑΓΑΠΗΤΗ ΙΩΑΝΝΑΕΛΕΝΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ.ΤΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΗΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΧΕ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ , ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΗΤΑΝΕ ΕΝΤΟΝΑ ΜΙΑ ΦΕΥΓΑΝΕ...ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...ΛΑΙΜΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΑΔΕΝΕΣ ΠΡΗΣΜΕΝΟΥΣ , ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΤΟ, ΠΥΡΕΤΟ ΚΛΠ. ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ . ΔΕ ΞΕΡΩ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΣΤΡΑΚΙΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ . :D

• 2 weeks later...

καλησπερα

και εμενα ο γιος περασε αστρακια τα σπυρακια ήταν μικρ'α ξεκινησαν από τα ποδαρακια του και μεσα σε 4 ωρες ειχε στις μασχαλες και τη βουβωνικη χωρα, μεχρι το βραδυ ειχε παντου και για 2-3 μερες μετα από την αντιβίωση εξαφανιστηκαν ο γιατρος μας ειπε ότι μπορει να την περασει μεχρι 3 φορες

περαστικα

:P

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Meta apo toso kairo na sas enhmerwsw...H mikrh mou tote pou fobomouna gia ostrakia perase adenoio...To bgalane oi e3etaseis pou tis ekana telika giati den antexa to agxos...Oi adenes akoma den exoune upoxwrhsei entelws apo ton Iounio!Ti pernane kai ta paidakia mas...Sas euxaristw olous polu gia to endiaferon sas.!