Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν έχει δεί κάπου να πουλάνε θέατρο σκιών...με Καραγκιόζη και λοιπούς χαρακτήρες...για να παίζω με τον γιό μου...pleeeeeeeeeeeeeeeease!!

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Τους χαρακτήρες τους είδα στην Πλάκα. Πωλούν αρκετούς εκτός του Καραγκιόζη. Θέατρο όμως δεν είχε, ούτε έχω δει κάτι σχετικό.

Στο ίντερνετ κοίταξες?

κυριακη μπορεις να φτιαξεςι μόνη σου....

θα πας σε μαραγκο και θα φτιαξεις ενα τελαρο(δες ενα κουκλοθεατρο για να καταλαβεις τι εννοω, αλα θα ειναι μεγαλυτερο σε διαταση ) στο οποιο μετα θα κολησεις με πινεζες ή κολλα χαρτι σχεδιου (το πουλανε με το μετρο....ειναι διαφανες αλλα οχι λεπτο σαν το ρυζοχαρτο , ειναι πιο χοντρο)

μπορεις να πας και το πρακτικερ και να παρεις τα ξυλαρακια και να τα βιδωσεις εσυ ή ο αντρας με ...απλα μην ξεχασεςι να παρεις και ξυλοκολλα για να τα κολησεις καλυτερα και να μην σου ξεχαρβαλωθει γρηγορα!!

οσο για τους χαρακτηρες...το πιο ευκολο.... θα παρεις χαρτονι θα βρεις τις φυγουρες σε βιβλια ή στο ιντερνετ και θα τις ζωγραφισεις -κοψεις στα μετρα που θες....στο τελος θα τις εννοσεις με ενα καλαμακι στην πλατη (πχ καλαμακι για σουβλακια ή απο αυτα που πινουμε τα ωραια φραπεδακια μας) και εισαι ετοιμη....

(3 μερες δουλεια ειναι και θα χεις βαλει το χερακι σου κι εσυ ....

Κυριακή ο γιος μου έχει τρέλλα με τον Καραγκιόζη και έχουμε συγκεντρώσει αρκετές φιγούρες για να παίζουμε από τις παραστάσεις που έχουμε κατά καιρούς παραλουθήσει. Και στα δύο θέατρα σκιών που αναφέρω παρακάτω πουλάνε φιγούρες στο τέλος των παραστάσεων με τη μόνη διαφορά ότι στου κ.Σπυρόπουλου είναι έτοιμες για παιχνίδι ενώ στου κ.Αθανασίου πρέπει να πάρεις και να βάλεις εσύ στις φιγούρες τα ξυλαράκια για το χειρισμό τους (είναι εύκολο).

Θέατρο Σκιών Θανάση Σπυρόπουλου οδός Έρσης 9, πλατεία Λαμπρινής, από τη μεριά του Γαλατσίου και οδός Δωδεκαννήσου 37, Άγιοι Aνάργυροι. Tηλέφωνο 210 2629.036.

Θέατρο Σκιών Αθανασίου

Πλάτωνος 7 183 44 Μοσχάτο

Τηλ.-Fax 210 9404709

Θέατρο σκιών δεν έχω δει να πουλάνε έτοιμο πουθενά αλλά ακόμα και αν δεν μπορείς να κατασκευάσεις μόνη σου, μπορείς να καταφύγεις -όπως κάνουμε και εμείς- στη λύση του απλού μπερντέ με ένα τεντωμένο άσπρο σεντόνι και ένα φως από πίσω.

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Τους χαρακτήρες τους είδα στην Πλάκα. Πωλούν αρκετούς εκτός του Καραγκιόζη. Θέατρο όμως δεν είχε, ούτε έχω δει κάτι σχετικό.

Στο ίντερνετ κοίταξες?

ναί τίποτε δεν βρήκα...μήπως κοιτάω με λαθος τρόπο;

Το έψαξα σαν θέατρο σκιών

Διαφημίσεις

Κυριακή ο γιος μου έχει τρέλλα με τον Καραγκιόζη και έχουμε συγκεντρώσει αρκετές φιγούρες για να παίζουμε από τις παραστάσεις που έχουμε κατά καιρούς παραλουθήσει. Και στα δύο θέατρα σκιών που αναφέρω παρακάτω πουλάνε φιγούρες στο τέλος των παραστάσεων με τη μόνη διαφορά ότι στου κ.Σπυρόπουλου είναι έτοιμες για παιχνίδι ενώ στου κ.Αθανασίου πρέπει να πάρεις και να βάλεις εσύ στις φιγούρες τα ξυλαράκια για το χειρισμό τους (είναι εύκολο).

Θέατρο Σκιών Θανάση Σπυρόπουλου οδός Έρσης 9, πλατεία Λαμπρινής, από τη μεριά του Γαλατσίου και οδός Δωδεκαννήσου 37, Άγιοι Aνάργυροι. Tηλέφωνο 210 2629.036.

Θέατρο Σκιών Αθανασίου

Πλάτωνος 7 183 44 Μοσχάτο

Τηλ.-Fax 210 9404709

Θέατρο σκιών δεν έχω δει να πουλάνε έτοιμο πουθενά αλλά ακόμα και αν δεν μπορείς να κατασκευάσεις μόνη σου, μπορείς να καταφύγεις -όπως κάνουμε και εμείς- στη λύση του απλού μπερντέ με ένα τεντωμένο άσπρο σεντόνι και ένα φως από πίσω.

Ευχαριστώωωωωωωω πολύ!!! θα πάω ...θα έχει πολύ πλάκα.

καλησπέρα σας, τωρα ειδα το θέμα. Εχω δει πλαστικές φιγουρες του καραγκιόζη στην Πανεπιστημιου στο περίπτερο εξω απο το Αttika.

Στο θέατρο σκιών Αθανασιου πάνε τα παιδιά μου και μαθαίνουν να φτιάχνουν μόνα τους φιγούρες, και με τον καιρό μαθαίνουν και διαλόγους -ακόμα και πως να κανουν την φωνή τους - και κανουν παραστάσεις.

καλησπέρα σας, τωρα ειδα το θέμα. Εχω δει πλαστικές φιγουρες του καραγκιόζη στην Πανεπιστημιου στο περίπτερο εξω απο το Αttika.

Στο θέατρο σκιών Αθανασιου πάνε τα παιδιά μου και μαθαίνουν να φτιάχνουν μόνα τους φιγούρες, και με τον καιρό μαθαίνουν και διαλόγους -ακόμα και πως να κανουν την φωνή τους - και κανουν παραστάσεις.

117684ygkpzfr3jr.gif