Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και όλους! Τελείωσαν τα ψέματα, ο τοκετός πλησιάζει. Το αργότερο σε 10 ημέρες, ο πριγκηπάς μας θα είναι στην αγκαλιά μας...ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω πως θα γίνω μανούλα, μου φαίνεται σαν ψέμματα. Κάθομαι και κοιτάζω τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια μέσα στην ντουλάπα και σκέφτομαι πως σύντομα θα έχω το μωράκι μου αγκαλίτσα. Τον νιώθω μέσα στην κοιλιά μου να κόβει βόλτες και να με προετοιμάζει, αλλά και πάλι...απίστευτο μου φαίνεται. Το μόνο που εύχομαι, και το εύχομαι για όλες μας, είναι τα μωράκια μας να έρθουν στον κόσμο γεμάτα υγεία και ασφάλεια.Σε περιμένουμε μικρέ μας... :D

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Διαφημίσεις

Με το καλό ioanna_k!

Να έρθει το αγοράκι σας στη ζωή σας, να τη φέρει πάνω-κάτω & να ζήσετε την απόλυτη ευτυχία! Να είναι γερό πάνω απ'όλα & τυχερούλι στη ζωή του! Ξέρω πωςεσείς θα φροντίσετε για όλα τα υπόλοιπα! Ένιωθα όπως εσύ, κοιτούσα τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια & αναρωτιόμουν "Χωράει άνθρωπος εδώ μέσα??" Τελικά του ήταν & μεγάλα!!! :lol::lol:

Τελείωσαν τα ψέματα, σύντομα αρχίζουν οι όμορφες μέρες αγκαλιά με τον άντρα της ζωής σου! Να θυμάσαι πως όταν γεννιέται ένα μωρό, την ίδια στιγμή γεννιέται & μία μαμά!!

Καλημέρα σε όλες και όλους! Τελείωσαν τα ψέματα, ο τοκετός πλησιάζει. Το αργότερο σε 10 ημέρες, ο πριγκηπάς μας θα είναι στην αγκαλιά μας...ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω πως θα γίνω μανούλα, μου φαίνεται σαν ψέμματα. Κάθομαι και κοιτάζω τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια μέσα στην ντουλάπα και σκέφτομαι πως σύντομα θα έχω το μωράκι μου αγκαλίτσα. Τον νιώθω μέσα στην κοιλιά μου να κόβει βόλτες και να με προετοιμάζει, αλλά και πάλι...απίστευτο μου φαίνεται. Το μόνο που εύχομαι, και το εύχομαι για όλες μας, είναι τα μωράκια μας να έρθουν στον κόσμο γεμάτα υγεία και ασφάλεια.Σε περιμένουμε μικρέ μας... :D

Με το καλό να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου...δυνατό και γερό.

:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Με το καλό να έρθει αυτή η μεγάλη στιγμή και να κρατήσεις το αγοράκι σου αγκαλίτσα!

Προσωπικά δεν θεωρώ καμία άλλη εμπειρία πιο δυνατή στη ζωή μιας γυναίκας, καμία άλλη πιο ανεξίτηλη και πιο καθοριστική!

Και πάλι με το καλό!!!

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Διαφημίσεις

αχ κοπελα μου σου ευχομαι να πανε ολα μα ολα καλα!!!!!!!!και συντομοτερο απο 10 μερες ο πριγκιπας σου να κοιμαται στο κρεβατακι του..διπλα σου...

με το καλο!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Με το καλό κορίτσι μου!

Εύχομαι ο πρίγκιπας σου να έρθει με υγεία και χαρά στο πλευρό σου!

Τί είναι 10 μερούλες?Τίποτε!

Και πάλι με το καλό!

Ioanna_k και εγώ με τη σειρά μου να σου ευχηθώ με ένα πόνο...εκτός αυτού είμαι και εγώ συμπάσχουσα μέχρι τις 12 Ιουλίου μου είπε ο γιατρός ότι θα γεννήσω το αγοράκι μας!!!Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα βιώσω αυτή τη κατάσταση ...ελπίζω να πάνε ολα καλά για όλες μας!!!

Διαφημίσεις

Ιοanna

σου εύχομαι καλή λεφτεριά και κάτι συμβουλές:

Κοιμήσου και ξεκουράσου τώρα που μπορείς!! Δεν συγκρίνεται με τίποτα το να κρατάς στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου, αλλά... κι εκείνους τους ύπνους τους θυμάμαι και τους νοσταλγώ!!

:D:D:D

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Σας ευχαριστώ παααααααρα πολύ όλες για τις ευχές σας, σας εύχομαι ότι καλύτερο και να έχουμε πάντα υγεία και αγάπη!

Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ πλέον να γεννήσω..χθές ξύπνησα 3 φορές νόμιζοντας πως έχουν σπάσει τα νερά, αλλά...απλώς είχε πολύ ζέστη και έτρεχε ο ιδρώτας, χεχε!

Την Πέμπτη πλέον θα ξέρω αν θα παώ για καισαρική μιας και ο μπεμπάκος μας είναι μεγάλος σε ανάπτυξη- σύμφωνα με τον υπέρηχο έπρεπε ήδη να είχε γεννηθεί :D και είναι ήδη 4.200 kgr!

Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ!!!

v6Khp3.pngBoDsp3.png