Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γκάφες και πάλι γκάφες

Recommended Posts

Είναι το οτι εχουμε πνιγει στα χρέη λογω της κατάστασης,το οτι δεν υπάρχει βοήθεια απο πουθενά η μητερα μου (και μιλάω μονο για τη μητερα γιατι έχει χωρισει και τον μπαμπα έχω να τον δω απο 7 χρονών βοηθάει με οτι τρόπο μπορεί γιατι και η δική της οικονομική κατάσταση είναι ίσα ίσα για να τα βγάλει πέρα)απο την άλλη οι γονείς του αντρα μου και να θες στο κοπανανε όλη την ώρα και μετά σε θεωρουν έρμαιο τους να κάνεις μονο αυτά που θελουν εκείνοι.Είσαι υποχειριο τους με άλλα λόγια,για αυτό και αποφεύγουμε.Είναι τα τρια παιδάκια μου που έχουν διαφορετικές αναγκες που ουτε να φάω προλαβαίνω μερικές φορές.Νιωθω μερικες φορες οτι το μυαλό μου δεν δουλευει.Σήμερα για παραδειγμα πήγαινα στην τραπεζα για να τους πω αν γινεται να κανουμε μειωση δανείου στην εμπορική συγκεκριμένα.Χτυπάω το τζαμι γιατι με τις πορτες ασφαλειας δε χωραει το καρότσι μου,να μου ανοιξουν απο την πλαινη.Ερχεται ο υπάλληλος μου ανοιγει.

-Για τα δάνεια? ρωτάω.

-Εγω μου λέει

Του εξηγω τι θέλω.

-Το ΑΦΜ μου λεει .

-Του λέω

-Δεν μπορω να το βρω,μου λέέι.

-να σαςδωσω το ονομά μου ,του λέω

Του το δινω ,πάλι δε το βρισκει.δινω το επιθετο του αντρα μου,τίποτα.Τον αριθμο ταυτοτητας τίποτα.Δε βρισκουμε το δανειο στον υπολογιστη.

Πεταω και το θεικο .Αχ ωραια τι σημαινει αυτο οτι δε χρωσταμε?γελώντας.

-Μου λέει ,μηπως ηρθατε σε λάθος τρ'άπεζα.

-Γιατι ποια τραπεζα ειναι ?

-Η Αλφα μου λέει.

Σηκώνομαι έντρομη,χιλια συγνωμη του λεω,καλη σας μερα.

-Καλημερα μου λεει και μου ανοιγει την πλαινη για να φυγω.

Ρεζίλι έγινα.Να σημειώσω για να ρίξω ελαφρυντικα και στον εαυτο μου,η τραπεζα εμπορικη ήταν λίγο πιο πάνω.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παλι καλα που δεν ηθελες να κανεις καμμια αναληψη και δεν εβρισκαν τον λογαριασμο σου

:lol::lol::lol::lol:

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

πο ποοοοοοοοο..... φανταζομαι πως θα ενωσες οταν σου ειπαν οτι ειναι η αλφα και οχι η εμπορικη...........

Aσε ένοιωσα πολύ ηλίθια εκείνη την ωρα.Καλά τόσο στρααδι ημουν?Οόλκληρη ταμπέλα δεν την ειδα?

καλε χαλαρωσε!!! εγω πηγα να γεννησω στο Αρεταιειο που δουλευω, ενω επρεπε να παω στο Αλεξανδρα. καταραμενη ρουτινα!!! δεν μπορω να σας πω τι γελιο επεσε οταν ανακαλυψα που βρισκομουν!!!!!

lRR9p3.png

Διαφημίσεις

λοιπον για να μην αισθανεσαι καθολου ασχημα θα σου πω οτι αυτο συμβαινει συνεχως και σε πολλους!!!!!!! δουλευω σε τραπεζα......απειροι ειναι αυτοι που κανουν το ιδιο με εσενα. ΜΗ ΣΚΑΣ!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Προφανώς είσαι πολύ σκασμένη και φορτωμένη! Μην τρελλαίνεσαι, κάπως έτσι όλοι γυρνάμε στους δρόμους, κάνουμε τις δουλειές μας, γυρίζουμε σπίτι μας. Μας κατάντησαν μισότρελους!:mad:

it's never too late to start all over again

ελα φιλεναδα δεν εγινε και τιποτα βρε σιγα το πραμα

εχεις δικιο παντως ολοι σα ζομπι γυρναμε

ειναι πολλα που πεσαν στο κεφαλι μας

και τα δικα μου τα ξερεις

υπομονη και θα μεγαλωσουν που θα παει

θα ξαναφαμε κι εμεις στο τραπεζι αντι ορθιες στο νεροχυτη!

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντησεις αλλά έκανα γκαφα και χτες με τον συναγερμο του σπιτιου που ξεχασα να κλεισω την πορτα της κρεβατοκαμαρας και αρχισε να χτυπάει.Οπότε με παιρνει ο αντρας μου τηλ και μου λεει οτι τον πηραν τηλ απο την εταιρεια γιατι χτυπάει.Πήγα λοιπόν σπιτι ,τον ειχαν κλεισει ευτυχως όταν εφτασα και μετα απο 10 λεπτα χτυπαει το θυροτηλεφωνο και ηταν η αστυνομία.Τους ειπα οτι ολα οκ αλλα ηθελα να ανεβουν πάνω.Εγω κρατουσα τον 4μισι μηνων γιο μου αγκαλιά και η μεσαία μου ουρλιαζε γιατι την ξυπνησα.Ανεβαινουν πανω ,τους ξαναεξηγω τι έγινε και λενε οκ αλλά θελουμε την ταυτοτητα σας.Η ταυτοτητα μου ηταν στη τσαντα μου η οποια βρισκοταν μπροστα μου.Απο την σαστιμάρα μου δε μπορουσα να τη δω.Αυτοι μου λενε δε πειραζει με την ησυχια σας θα περιμενουμε,μετα απο 1 δεκαλεπτο,ειδα την τσαντα μου,εβγαλα την ταυτοτητα και τους την εδωσα.Τα ματια τους γελούσαν.Χαζή σε όλο το μεγαλείο.

Μηπως έχει αναδρομο Ερμή,μήπως πρεπει να τρωω πολύ μαιντανο που λενε βοηθαει στο μυαλό?Τι να πω.:confused:

Διαφημίσεις

ελα φιλεναδα δεν εγινε και τιποτα βρε σιγα το πραμα

εχεις δικιο παντως ολοι σα ζομπι γυρναμε

ειναι πολλα που πεσαν στο κεφαλι μας

και τα δικα μου τα ξερεις

υπομονη και θα μεγαλωσουν που θα παει

θα ξαναφαμε κι εμεις στο τραπεζι αντι ορθιες στο νεροχυτη!

Τελειο αυτό που είπες.

πο ποοοοοοοοο..... φανταζομαι πως θα ενωσες οταν σου ειπαν οτι ειναι η αλφα και οχι η εμπορικη...........

και ότι το δάνειο συνεχίζει να υφίσταται! :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

μήπως πρεπει να τρωω πολύ μαιντανο που λενε βοηθαει στο μυαλό?Τι να πω.:confused:

Βοηθάει ο μαϊντανός στο μυαλό;;;; Τι είπες τώρα; Να φυτέψουμε τότε τον Εθνικό κήπο και να μοιράσουμε δωρεάν στο διπλανό κτίριο!!!!

Επίσης έχω και κάτι φίλες να τους κάνω δώρο κανα δυο γλάστρες :)

Χαλάρωσε... από τέτοια κάθε μέρα... όλη μέρα και έχω ένα παιδί (και δάνειο!)

(Λορέτα Ποντικίνα)

Βοηθάει ο μαϊντανός στο μυαλό;;;; Τι είπες τώρα; Να φυτέψουμε τότε τον Εθνικό κήπο και να μοιράσουμε δωρεάν στο διπλανό κτίριο!!!!

Επίσης έχω και κάτι φίλες να τους κάνω δώρο κανα δυο γλάστρες :)

Χαλάρωσε... από τέτοια κάθε μέρα... όλη μέρα και έχω ένα παιδί (και δάνειο!)

Δυστυχως εχω 2 δανεια ενα στεγαστικο και ενα καταναλωτικό και συνεχιζουν να υφιστανται.Τι καλά να μην υπήρχαν.Ναι για τον μαιντανο το διαβασα για το μυαλο και για καθαρη αναπνοή,ειδικα μετα απο σκορδο.:lol::lol:

Ωμός; Να ξέρουμε να μην τον προτείνουμε λάθος χαχαχαχαχα

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

καλε χαλαρωσε!!! εγω πηγα να γεννησω στο Αρεταιειο που δουλευω, ενω επρεπε να παω στο Αλεξανδρα. καταραμενη ρουτινα!!! δεν μπορω να σας πω τι γελιο επεσε οταν ανακαλυψα που βρισκομουν!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Ωμός; Να ξέρουμε να μην τον προτείνουμε λάθος χαχαχαχαχα

Nαι καλέ ωμός,ενας σεφ ξενος ειδικα για την καταπολέμηση της μυρωδιας του σκορδου ειπε ακομη και ενα ματσακι αν μπορείς να τον φας.:D