Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αφαιρεση κολλας στιγμης ΣΟΣ

Recommended Posts

Koριτσια ΣΟΣ αν γνωριζετε πως βγαινει κολλα στιγμης απο δερματινο καναπε και απο λακαριστο επιπλο! Θα σκασω μια δουλεια πηγε να κανει ο αντρουλης μου και μου κατεστρεψε δυο πραγματα!!Ουτε η μικρη μου τετοιες ζημιες!Ουφ!!!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

Γενικα εχω ακουσει,αλλα δε ξερω επιπροσωπικου οτι βγαινει αν βαλεις το υφασμα στη καταψυξη,αλλα δε μπορεις να κανεις κατι...Κ για βενζινη εχω ακουσει αλλα παλι δε πιανει γιατι θα παθετε ασφυξια δε φευγει η μυρωδια:rolleyes:.Θα σου ελεγα για το καναπε να παρει τον διαβολακο-υπαρχει ειδικο για κολλα-αλλα να τοποθετησεις λιγο δε ενα σημειο πο δε φαινετε για να δεις μηπως κανει ζημια κ μετα στο επιμαχο σημειο.

Οσο για το τραπεζι...επειδη τη πατησα...μονο μη τριψεις ασετον ουτε με σπατουλα κ.λ.π.!Το εκανα κ εφυγε το χρωμα...αν θελεις δοκιμασε σε μη εμφανες σημειο τη βενζινη κ τριψε με ενα πανι κ δες μη φυγει το βερνικι..αν εξακολουθει να εχει τη γυαλαδα δοκιμασε το...Μπορεις να ρωτησεις εναν επιπλοποιο καλυτερα να σου πει...

Μακαρι να σου βγουνε οι λεκεδες γιατι κ εγω εχω πεταξει πολλα οταν επερνα τις εργασιες του σχολειου στο σπιτι,βλακεια μου τοτε,κ το εχω μετανιωσει!:-(

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

ΑΝ εβαζες μερικα παγακια σε μια πετσετα και μετα τα ακουμπισεις επανω στον καναπε(εκει που εχει την κολλα)μηπως βγει ποιο ευκολα;;;

κανε το ιδιο και στο τραπεζι.....δεν ξερω κατι αλλο....

apHGp3.png

Ευχαριστω για την ανταποκριση. Στο ιντερνετ διαβασα και για ασετον αλλα δεν θα φυγει το χρωμα;Ουφ και παλι ουφ.Ολο ζημιες ειμαστε και μαλιστα πιο πολλες κανουμε εμεις παρα το μωρο!!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png