Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.

ΕΧΘΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΕΛΙΚΑ.

ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

ΕΧΘΕΣ (ΣΤΗΝ 29Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ) ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥΔΙΑΣΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΓΕΛΑΩ ΚΑΝ ΝΕΥΡΙΚΑ.....

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ????? ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙ ΤΠΤ???

ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ????

ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.......ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ (ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΚΤΛ) .... ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ....

εΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ .....

ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΕΜΗΣΕΙ ΤΥΨΕΙΣ....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ .. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ.. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΨΩΝΗΣΩ ΤΠΤ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ??? ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ??? ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ?

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΔΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΛΥΣΑ

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ Η ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ*

ΟΠΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΡΟΥΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ) ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ..ΗΤΑΝ ΕΝΑ 5-10% ....

ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ..ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΛΠΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ....ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Oτι και να σου πω λίγο είναι βρε κοπέλα μου! Αν κατάλαβα καλά τώρα είσαι στην 29 εβδομάδα. Αυτό σημαίνει οτι θα σου πάρουν το μικρό στην 32 που είναι κ το όριο ασφαλείας, για να μην πάθει τιποτα και το δεύτερό? Υπάρχει κίνδυνος λοίμωξης? Κάνε υπομονή για το δεύτερο μωράκι σου που η καρδούλα του χτυπάει ακόμα και σε χρειάζεται!!!

Σισσυ πραγματικα λυπαμαι παρα πολυ οταν διαβαζω τετοιες ατυχες στιγμες. θεωρω οτι δεν πρεπει να νιωθεις τυψεις. επραξες, κατα την γνωμη μου, σωστα που δεν θελησες να θεσεις σε κινδυνο τα μωρα σου. η υπολειπομενη αναπτυξη οπως σωστα επισημαινεις και εσυ ειναι τυχαιο γεγονος και δεν σημαινει οτι θα συμβαινει παντα. πραγματικα ευχομαι και προσευχομαι για σενα και για οποια αλλη κοπελα βρισκεται σε παρομοια θεση για το καλυτερο. θελω να μας γραψεις σε 3-4 εβδομαδες μονο ευχαριστα πραγματα.

lRR9p3.png

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

ΓΙΑ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.....ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ......

ολα καλα θα πανε.το ειχε παθει αυτο μια γνωστη μου!! μην ανησυχεισ....για μενα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να μη στενοχωριεσαι για να ναι καλα αυτη η ψυχουλα πουναι μεσα σου.......και απλα σκεψου πως αλλες μανουλες δενε χουν τη δυνατοτητα ουτε ενα να κανουν..εσυ ομως την εχεισ!!! γιαυτο σηκω το κεφαλι και προχωρα τη ζωη σου!!! για το αγγελουδι πουναι μεσα σου!!!!

.................................

Διαφημίσεις

Κοίτα εσύ απο την πλευρά σου οτι ηταν να κάνεις το έκανες. Απο εδώ και πέρα μόνο υπονή και ηραμία (όσο είναι δυνατό) για να περάσουν αυτές οι 2-3 εβδομάδες. Σε περίπτωση που δουν οι γιατροί κάτι θα ενεργήσουν αυτόματα. Ευτχώς είσαι κοντά στο τέλος. Τον άντρα σου απο το χέρι κ προχωράτε να βρείτε το μωράκι σας....Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά;)

δεν ξερω τι να πω.. υπομονη και δυναμη γιατι εχεις κι αλλο μωρακι μες στην κοιλια σου. το ιδιο με σενα συνεβη σε δυο ξαδερφες μου με διδυμακια, της μιας διεγνωσαν συνδρομο και το νεκρωσαν και στην αλλη πεθανε πριν την αμνιο. και στις δυο τους πηραν τα μωρα στις 33 βδομαδες με καισαρικη.

κανε τις εξετασεις που πρεπει για το αλλο μωρακι κι ολα θ πανε καλα.

ολα καλα θα πανε.το ειχε παθει αυτο μια γνωστη μου!! μην ανησυχεισ....για μενα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να μη στενοχωριεσαι για να ναι καλα αυτη η ψυχουλα πουναι μεσα σου.......και απλα σκεψου πως αλλες μανουλες δενε χουν τη δυνατοτητα ουτε ενα να κανουν..εσυ ομως την εχεισ!!! γιαυτο σηκω το κεφαλι και προχωρα τη ζωη σου!!! για το αγγελουδι πουναι μεσα σου!!!!

To άλλο το έμβρυο της γνωστής σου, πήγε καλά???

Θέλει κάπου προσοχή????

Μου φαινετε πολύ περιέργο το ένα να είναι μεσα νεκρό χωρίς να επηρεαζετε το άλλο

κουραγιο κοριτσι μου για το αλλο σου μωρακι που σε χρειαζεται. ευχομαι ολα καλα να πανε απο εδω και περα. μην σκεφτεσαι καθολου για τυψεις αλλα καθολου!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

To άλλο το έμβρυο της γνωστής σου, πήγε καλά???

Θέλει κάπου προσοχή????

Μου φαινετε πολύ περιέργο το ένα να είναι μεσα νεκρό χωρίς να επηρεαζετε το άλλο

μια χαρα ηταν το 2ο μωρακι!!!!δεν υπηρξε επιπλοκη καμια.....απλα σου λεω μη στενοχωριεσαι.....ψηλα το κεφαλι για τη ζωουλα που περιμενει να βγει εξω!!!!!οκ?

Διαφημίσεις

Δύναμη και κουράγιο πρέπει να έχεις, γιατί η καρδούλα που χτυπάει σε έχει πολύ μεγάλη ανάγκη! Σε χρειάζεται! Επικεντρώσου σε αυτό. Ξέχνα τύψεις και άσχημες σκέψεις, ήταν κάπου γραμμένο το αγοράκι σου να γίνει αγγελάκι.

μια χαρα ηταν το 2ο μωρακι!!!!δεν υπηρξε επιπλοκη καμια.....απλα σου λεω μη στενοχωριεσαι.....ψηλα το κεφαλι για τη ζωουλα που περιμενει να βγει εξω!!!!!οκ?

Ok υπόσχομαι να το προσπαθήσω....Απλά φοβάμαι!!!!

Φοβάμαι για το άλλο μωράκι, φοβάμαι μην πάθει τπτ ο άντρας μου (ψυχωτική τελείως), φόβος - φόβος - φόβος.....

Δεν ξέρω πώς να το αποβάλλω....Προσπαθώ όσο γίνετε...

Πως κατηντησα έτσι ??????

Το πέρασα κι εγώ αυτό δυστυχώς, αν και πιο νωρίς στην εγκυμοσύνη μου. Πόνεσα πολύ και έκλαψα, τα δίδυμα ήταν μια έκπληξη για εμάς, αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή από το να προχωρήσεις μπροστά. Το μωρό σου τώρα χρειάζεται όλη τη θετική σου ενέργεια, γι' αυτό πρέπει να είσαι αισιόδοξη. Όταν γεννήσεις με το καλό και το πάρεις αγκαλιά, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο τώρα, θα τα ξεχάσεις όλα. Αυτή είναι η δύναμη των γυναικών...

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

Έχω περάσει τα ίδια κ ξέρω.. Έμεινα έγκυος σε τρίδυμα χωρίς εξωσωματική κ ο γιατρός μου πρότεινε να μου πάρει το ένα , λόγω ότι είναι δύσκολη η επιβίωση κ των τριων. Επίσης ελαχιστοποιουνται οι επιπλοκες κ η εγκυμοσύνη είναι πιο ομαλή. Δεν δέχτηκα, δεν μπορούσα να διαλέξω. Είπα να το ρισκαρω... Στον 6 ο μήνα σπάσαν τα νερά κ τα έχασα κ τα τρία. Μην στεναχωριέσαι κ μην αισθάνεσαι τύψεις για τίποτα,,προσπάθησε για το καλύτερο.

Διαφημίσεις

Ok υπόσχομαι να το προσπαθήσω....Απλά φοβάμαι!!!!

Φοβάμαι για το άλλο μωράκι, φοβάμαι μην πάθει τπτ ο άντρας μου (ψυχωτική τελείως), φόβος - φόβος - φόβος.....

Δεν ξέρω πώς να το αποβάλλω....Προσπαθώ όσο γίνετε...

Πως κατηντησα έτσι ??????

ΗΡΕΜΗΣΕ..ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΗ ΑΓΚΑΛΑΙΑ ΣΑΣ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ!!!!

Το πέρασα κι εγώ αυτό δυστυχώς, αν και πιο νωρίς στην εγκυμοσύνη μου. Πόνεσα πολύ και έκλαψα, τα δίδυμα ήταν μια έκπληξη για εμάς, αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή από το να προχωρήσεις μπροστά. Το μωρό σου τώρα χρειάζεται όλη τη θετική σου ενέργεια, γι' αυτό πρέπει να είσαι αισιόδοξη. Όταν γεννήσεις με το καλό και το πάρεις αγκαλιά, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο τώρα, θα τα ξεχάσεις όλα. Αυτή είναι η δύναμη των γυναικών...

Και το δεύτερο πήγε καλά????

Εσυ έκανες καμμία αγωγή παράλληλα????

Έχω περάσει τα ίδια κ ξέρω.. Έμεινα έγκυος σε τρίδυμα χωρίς εξωσωματική κ ο γιατρός μου πρότεινε να μου πάρει το ένα , λόγω ότι είναι δύσκολη η επιβίωση κ των τριων. Επίσης ελαχιστοποιουνται οι επιπλοκες κ η εγκυμοσύνη είναι πιο ομαλή. Δεν δέχτηκα, δεν μπορούσα να διαλέξω. Είπα να το ρισκαρω... Στον 6 ο μήνα σπάσαν τα νερά κ τα έχασα κ τα τρία. Μην στεναχωριέσαι κ μην αισθάνεσαι τύψεις για τίποτα,,προσπάθησε για το καλύτερο.

Αυτό και αν δεν είναι....Εγώ δεν πρέπει να μιλάω καν....Συγχαρητήρια για την δύναμη σου........!!!!!

Και το δεύτερο πήγε καλά????

Εσυ έκανες καμμία αγωγή παράλληλα????

Το δεύτερο είναι ένας παίδαρος που μας γκρεμίζει το σπίτι τώρα :-) Όχι, δεν έκανα τίποτα, ήταν σε διαφορετικούς σάκους και δεν επηρέασε το ένα το άλλο. "Η φύση ξέρει", αυτό έλεγα στο εαυτό μου για να πάρω κουράγιο, αυτό λέω και σε εσένα. Όλα καλά θα πάνε, θα δεις..

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

Να είσαι καλά Σίσσυ μου, αλλά ο Θεός πραγματικά έχει δώσει τρομακτική δύναμη σε μας τις γυναίκες. Τώρα έχω ένα μωράκι 4 μηνών κ λέω κάθε μέρα να το έχει ο Θεός καλά.Μην στεναχωριέσαι.. Όταν κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλία , θα περάσουν όλες οι αρνητικές σκέψεις.

Είναι τρομερα δύσκολο αυτό που περνας αλλά πρέπει να κάνεις κουραγιο και να χαμογελάσεις για το μωράκι που θα φέρεις στον κόσμο... Αυτή τη στιγμή μόνο εσύ μπορείς να το βοηθήσεις!

Η φίλη μου έπαθε ακριβώς το ίδιο και με την παρακολούθηση του γιατρού της και την κατάλληλη αγωγή, τα κατάφερε μια χαρά!

Κουράγιο... Σε λίγες βδομάδες θα μπεις να μας πεις τα χαρούμενα νέα!

Ακολούθησε κατά γράμμα ότι σου πει ο γιατρός σου κι όλα θα πανε καλά;

Το άλλο είναι κοριτσάκι;

AtKRp3.png

Είναι τρομερα δύσκολο αυτό που περνας αλλά πρέπει να κάνεις κουραγιο και να χαμογελάσεις για το μωράκι που θα φέρεις στον κόσμο... Αυτή τη στιγμή μόνο εσύ μπορείς να το βοηθήσεις!

Η φίλη μου έπαθε ακριβώς το ίδιο και με την παρακολούθηση του γιατρού της και την κατάλληλη αγωγή, τα κατάφερε μια χαρά!

Κουράγιο... Σε λίγες βδομάδες θα μπεις να μας πεις τα χαρούμενα νέα!

Ακολούθησε κατά γράμμα ότι σου πει ο γιατρός σου κι όλα θα πανε καλά;

Το άλλο είναι κοριτσάκι;

Kai τα δύο αγοράκια ......

Για αγωγή μου εδωσε Ινοχεπ και θα κάνω μια σειρα απο αιματολογικες για την πήξη του αίματος από ότι κατάλαβα....Σημερα θα μάθω λεπτομέρειες.....

Kai τα δύο αγοράκια ......

Τότε με το καλό να κρατήσεις τον πρίγκηπά σου αγκαλίτσα...

Και κυρίως να μην έχεις τύψεις.Τις περισσότερες φορές η φύση παρεμβαίνει γιατί έτσι πρέπει....

AtKRp3.png

Εγώ έχασα δίδυμα στον 5ο μήνα.Τα γέννησα φυσιολογικότατα και δεν τα είδα ποτέ!Τώρα έχω ένα γιο 18 μηνών.Να σκέφτεσαι ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα για να παίρνεις κουράγιο!Στην περίπτωση σου δεν κάνει να στεναχωριέσαι,ήταν να γίνει!Τώρα πρέπει να έχεις δύναμη γιατί έχεις ένα πλάσμα μέσα σου που αν στεναχωριέσαι το νιώθει και δεν είναι καλό αυτό.Όλα θα πάνε καλά!Να έχεις πίστη.

Μην έχεις τύψεις και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα...Αν ήξερα ότι υπάρχει περίπτωση από την αμνιο να χαθεί όλη η εγκυμοσύνη,έστω και αυτό το 1% πάλι δεν θα το ρίσκαρα!!!!

o30Sp3.png

cZW4p3.png